CoD: Advanced Warfare - multis szösszenetek

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 6.
  • Videó
Link másolása
A tegnapi kampányvideó után ma már a Call of Duty: Advanced Warfare többjátékos üzemmódjába is betekinthetünk néhány - a hivatalos YouTube-csatornáról kiszivárgott - mozgókép segítségével.

Néhány szemfüles rajongó lelt rá a hivatalos YouTube-csatorna néhány nem listázott videójára. A rejtett tartalom a Call of Duty: Advanced Warfare multiplayerét mutatja be pár látványos akció keretében. A medálszerzést és a turretek gyakorlati alkalmazását is megcsodálhatjuk.

Kicsit frissítsük fel az emlékeinket! Novemberben tizenkét játékmóddal rajtol az Advanced Warfare, a Capture the Flag, a Hardpoint, a Team Deathmatch, a Domination és a Search and Destroy mellett bemutatkozik az Uplink és a Momentum is - utóbbi a War átalakított változata. Az exoskeletonok itt is bevethetők lesznek, a kütyük ugráshoz, csúszáshoz, dasheléshez és kitéréshez is használhatók. Ezen kívül is lehet high-tech kiegészítőkre számítani, illetve közel 350 testreszabható fegyver is a rendelkezésünkre áll majd - köztük egy teljesen új fegyverosztállyal.

6.
6.
bukall
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem ez még mindig a régi engine. Ghosts-nál elhitették velem, hogy milyen jó lesz, aztán egy nagy fostalicska volt. Én már sajnos szkeptikus vagyok a CoD szériával. CoD,CoD2,CoD4:MW, maradnak az örök kedvencek :).
4.
4.
Ghost26Dave
#2Ne aggódj nem lesz ilyen benne.
3.
3.
Raam989
Uram isten az a mechás rész mekkora jó...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...