Gameplay videókon a Resident Evil Remastered

Link másolása
A Gamespot jóvoltából két játékmenet videón tekinthetjük meg mozgás közben a klasszikus Resident Evil-játék GameCube-os remake-jének HD-változatát. Annyira nem néz ki rosszul, mint amilyennek hangzik.

Még augusztusban jelentette be a Capcom, hogy újabb feldolgozást fog megélni a Resident Evil-sorozat első része. A Resident Evil Remastered a 2002-ben megjelent GameCube-os remake HD-változata lesz, természetesen feljavított grafikát és hangzást kap a játék, emellett a játékmeneten és az irányításon is csiszolnak kicsit.

Ebből a HD-változatból érkezett most két játékmenet videó, melyeken mindkét főhős kalandjaiba betekintést nyerhetünk.

A játéknak még nincs pontos megjelenési dátuma, csak annyit tudunk, hogy valamikor jövő év elején érkezik PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re.

31.
31.
GAMEROD
#27: A PS1-es verzióhoz képest elég sok újítás van benne mert ez már a remake remake-je. Sok új helyszín van benne de a hangulat ugyanaz.
30.
30.
Exinor
#27: Szerintem meg az ilyen játékok pont ugy jók, ahogy vannak. Ha a mai kor izlésére szabnák akkor pont az veszne el belöle, amiért szerettük.
Ott a Resident Evil 6, meg lehet nézni hová jutott az ujítás.
29.
29.
szakallaskan
Gyönyörű játék,pazar hangulat,kitűnő zene.
28.
28.
Pain
#27: Újfent nagy baromságot írtál. Milyen újat kéne belerakni? Egy legendát minek megváltoztatni? Az pedig, hogy kijön ennyi platformra nagyon is jó dolog, nem mindenki számára volt elérhető a játék, főleg, hogy abban az időben talán még ritkább volt, hogy az ember 2 konzolt tartson, így a GC sok embernél kimaradt. Én is pár éve tudtam bepótolni, de a gép azóta megadta magát, így nagyon várom ezt a játékot. Remélem eléggé sikeres lesz (bár a mai elcseszett csőjátékokat egekbe magasztaló primitív játékosok körében nincs rá sok esély) és jön a Zero is ilyen formában, majd egy 2 Remake,
27.
27.
macilaci40
Értem mit mondtok Ps1-en én is játszottam ilyennel , de akkor is valami ujjat is tegyenek bele nekem is tetszik , de ha már kijön az új generációs konzolokra akkor tegyenek bele valami újat azt megérteném ha 360-on kijön de,hogy ilyen játék a mai konzolokra hát.......
26.
26.
br1Koo
#20: Teljesen egyetértek, de a probléma az, hogy akik az újhullámba születtek bele, azok rá se vennék magukat, vagy ha igen nem tudnák élvezni, mert furcsa nekik, hogy le van maradva technikailag a játék. Kevesebbet kapnak, ugyanis a legtöbb mai játékban nincs benne az, amitől nagy egy régi vágású játék. Ez a lélek, ami akkor keletkezik, amikor a fejlesztők szeretik csinálni, és azt csinálják amit tényleg szeretnének. Manapság csak az megy nagy részben, hogy mi kell a koca vérpistikéknek.. Én elég sokszor leírtam már csomó hír alatt ezt, már lehet unalmas vagyok ezzel, de a Dishonorednél éreztem azt, amit egy régi játéknál: megfog, nem ereszt, annyira egybe van minden, annyi dologra odafigyeltek, hogy nekem az elmúlt 10 év legnagyobb single játéka.
25.
25.
Formula1fanatic
24.
24.
trion96
#14: Én is 96-ba születtem, de a régi részekkel nekem se volt bajom.
Voltam kb. 10 éves amikor a Re3-at kijátszottam. :)
23.
23.
keiji maeda
#20: ott a hatalmas tisztelet a szavaidban :)
21.
21.
game dawe
én már nagyon várom ! mert re3-tól elég gyenge volt
20.
20.
Exinor
#17: Pontosan, ez a gond a mai játékokkal, mind a nagyközönséget akarja megcélozni és elveszik az egyediség, az ilyen remakeknek meg külön örülök, mert visszaadja azokat az idöket amikor nem az fps meg a felbontás számított, hanem maga a játék, amikor az a rohadt kutya beugrik az ablakon, szerintem még most is befosnék rajta:) Már lassan egy éve nincs konzolom, az elözö generációban egyre alábbhagyott a lelkesedésem, sajnos mást sem kapunk csak folytatásokat és játékokat egy kaptafára. Egyedül a Last of Us-t sajnálom, hogy nem játszottam.
Akik nemrég csöppentek bele a játékok világába inkább próbáljanak ki pár klasszikust és rájönnek, hogy a szintet nem poligonokban mérik, hanem játékélményben és, ha sikerül tultenniük magukat a grafikán, akkor megértik, hogy miért várjuk ezt a játékot annyira.
19.
19.
SP4C3F0X
Érdekes hogy van kameramozgás is, eddig teljesen fix volt.
18.
18.
Dízel
Marha jó sztem! :) nekem nagyon adja. remélem a 2.részét is megcsinaljak, az volt nekem a top1!
17.
17.
br1Koo
#10: Ne a mai szinteket nézd. Régen nem arra mentek, hogy minden hülye megvegye a játékokat, a videójáték mint olyan nem volt annyira populáris, hogy a magadfajták kedvében is járni kelljen.
16.
16.
p3ti
#7: Hulladék? Orrba szájba veri a mostani címeket. Messze az egyik legjobban összerakott horror játék amit valaha kiadtak. Kb. Emiatt simán érdemes venni egy GC-t.
Lehet hogy neked nem tetszik, de hulladéknak nevezni valami olyasmit amit nem ismersz...az egyszerűen amatőr és ostoba dolog - szóval kíméld meg magad a saját égetésedtől.
15.
15.
bodortamas1
#14: melynek tartalma meghaladja az ismeretségüket*
Tényleg jó lenne már egy szerkesztés opció...
14.
14.
bodortamas1
#12: Én 1996-ban születtem, amikor az 1. rész megjelent, szóval ne általánosíts, nagy kedvencem a sorozat és nagyon várom ezt a HD-s kiadást.

#10:
Nem értem, az ilyen idióták miért írnak olyan cikkhez, melynek tartalma nem haladja meg az ismeretségüket?
13.
13.
SP4C3F0X
A videók elég szar minőségűek, kissé fakók. A játék természetesen sokkal szebb színekkel rendelkezik, még a 2002-es verzió is. A játék pedig csak GC-ra jelent meg úgyhogy kuss a fanyalgóknak, keressenek az értelmi szintjüknek megfelelőt. Legalább mostmár itthon is kipróbálhatom.
12.
12.
GAMEROD
Csak ismételni tudom magam, azoknak biztos nem tetszik akik a csörgőt verték a kiságyuk felett mikor ez a játék megjelent. Még az eredeti Gamecube remake is megállja a helyét látványban, nemrég játszottam vele, nem értem miről beszélnek azok akiknek nem tetszik. Ebbe legalább volt művészet grafikai és zenei téren is.
11.
11.
Én nagyon várom, szerintem nagyon király lesz végre tolni a régi részt is :) Amúgy szerintem is egy csomagban lenne jó, Resi 1-2-3 HD pakk ps4-re, és úgy teljes áron, na úgy a hülyének is megérné :)
10.
10.
macilaci40
Játszanék vele 2 percet nagyon unnám olyan szar
9.
9.
gorgo
Mikor lesz a Japán megjelenés tudja valaki?
8.
8.
aordog
Szerintem én hülye vagyok, de nekem ez megvolt Gamecube-ra. Változott valami a felbontáson kívűl. Akkor sima TV volt..a látvány ütött.
10 év múlva kiadják a hajlított TV-kre is...20 év múlva meg a..pff
7.
7.
Blueberry
Ez talán a ps2-n ütne :( 2004be, minek ezt a hulladékot erőlteti a capcom mikor igértek egy "next-gen" dmc-t?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...