Késik a Driveclub PS Plus verziója

Link másolása
Mostanában kellett volna elérhetővé válnia a Driveclub PS Plus verziójának, azonban a mai napon vált csak biztossá, hogy a játék ingyenes változata tényleg késni fog. Az okok prózaiak.

A játék hivatalos Facebook-oldalán jelentették be a fejlesztők, hogy késik a Driveclub PS Plus verziója. Az okok prózaiak: nincs elég szerverkapacitás arra, hogy ennyi játékost kiszolgáljanak, ezért csak a játék teljes, fizetős verziója érhető el. Arról nem kaptunk pontos információkat, hogy mikor is lesz elérhető az ingyenes változat, de reméljük, nem kell sokat várni.

A játékosok természetesen jogosan idegesek, hiszen a Driveclub eredetileg a PS4 nyitócímei kapott volna helyet, ám mint a mellékelt példa mutatja, plusz egy év fejlesztési idő sem volt elég a fejlesztőknek, hogy felkészüljenek mindenre.

Emellett az is meglepő, hogy miért csak a megjelenés napján (az Egyesült Államokban a megjelenés után) derült fény ezekre a problémákra. Talán közrejátszik az is, hogy a játék nem kapott valami pozitív visszhangot a sajtóban? Talán a Sony így szeretne még pár fizetős játékost becserkészni, mielőtt az ingyenes verzióban végleg fény derül a játék gyengeségeire?

Érdekes a helyzet, reméljük, hamar elérhetővé válik a játék a PS Plus előfizetők számára is.

85.
85.
Cipo3
Nem lehet jogi alapja annak, hogy ezek után visszavigyem a játékot? Mert hogy ígértek, bemutatták és nem azt adták? Mi van ha 8bites grafikát kapunk azt is be kell nyelni?
84.
84.
Exorcist
# 82. Persze, persze. Bízom benne hogy lesz olyan ami engem is lázba hoz.
Viszont addig is lehet veszek használtan egy PS 3-at valamikor.
83.
83.
kriszvandaar
Azt hiszem velem valami nagy baj van mert sztem ez a jatek gyonyoru es elvezetes is... hmm... leulok egy sarokba es ujragondolom az eletem :-)
81.
81.
Exorcist
Sajnálom a current gen konzol tulajokat. Ennél sokkal jobbat érdemelnének.
Én gyerekkorom óta konzolos vagyok. Nes, Snes, Game Boy, Sega Megadrive,
Playstation 1, Playstation 2, Psp, X360. Ezekkel nyomultam s büszke is vagyok rá.
Most viszont olyan érzésem van mintha idiótának néznének.
Remélem ez a generáció nem fog puposkodni sokáig.
Ne értsetek félre. Nem bántásból írom. Hisz ez csak játék.
Nem az életünk függ tőle. Akinek ez kell az élvezze.
Én viszont töbszörösen csalódott vagyok ezidáig. Szép napot.
80.
80.
tirpa
#78: Sajnos igaza is van annak aki ezt a videót készítette! Tegnap megérkezett a játék (Driveclub) amit már nagyon régóta vártam és kész csalódás volt :@. Nem játszottam vele túl sokat, mert nagyon felba**ott idegileg, de nem tapasztaltam benne dinamikus időjárást, nem lehet tuningolni a kocsit, a festés is olyan, hogy van benne pár darab amit kiválaszthatsz.Ki*aszott unalmas a játékmenet, a grafika szerintem szörnyű! Minden tiszteletem és elismerésem annak akinek tetszik és élvezhető ez a "játék".
79.
79.
p3ti
Most végig nézegettem 1-2 videót, és hát mit ne mondjak...csúnyán beszopatták az embereket a DC -vel - már kicsit Alien feelingje van a játéknak - szomorú... mintha ez a gen eddig a csalódásokról szólna ( tisztelet annak a maréknyi játéknak ami hozta a szintet ).
78.
78.
Zuzda18
amit ígértek,és amit kaptunk......
https://www.youtube.com/watch?v=Shejm7JEQqs
71.
71.
h.jozsa
Nekem is elférne pár ismerős innen a Gk-ról,a ps4 tulajok közül
Ha gondoljátok itt az azonositom:torpe1983
65.
65.
crashpipi
Amúgy, aki azt írja, hogy "szimulátoros", legyen szíves nem megvezetni a leendő vásárlókat, m. qrvára nem az! :/
A legjobban talán a Grid 2 arcade fizikájára hasonlít, mind rúgózásban, mind a kerekek tapadásának modellezésében. A drift ugyanolyan szürreális és sinen csúszás.
Van törés? Jah, vizuálisan van, mint egy NFS-ben. De még annál is gyengébb, mert nem nyílik semmi és nem szakad le és nincs hatással semmire.
59.
59.
Angelwing
Eső gameplay,a játék készítői csapatnak esős pályán.
https://www.youtube.com/watch?v=SqsOg6XS9TQ
58.
58.
WiiU89
#57: Hát te nagyon nagy figura vagy és ezt a leges legjobb értelemben mondom!Te vagy az egyetlen ember akinek itt a hozzászólását valamire is tartom!Tökéletesen egyetértek a meglátásoddal.A videót amit linkeltél meg külön köszönöm.Nagyon jól demonstrálja mennyire megéri ezekért a konzolokért 120 ezret letenni.Azon nagyon jót röhögtem mikor a kocsit megállítja a mező! :D Respect neked!
57.
57.
Gamer 74
A 49-es hozzászólásra reflektálva.
Azennyiméjobbtebuzernyk fórumtársnak.

Elöljáróban annyit, nem érdekel a next-gen vita, számomra az egész csalódás. Nem mellékesen jegyezném meg, igen régen nem szóltam már hozzá a dolgokhoz, mert részemről marginális már az egész.

DriveClub.
Az általad linkelt oldal tesztje oly mértékben nevezhető objektívnek, mintha egy történész azt állítaná Mao Ce-tung-ról, hogy az emberiség leghumánusabb vezetője volt. Bizonyára érted. Röviden szólva és talán kissé alpári módon, az anyjuk picsája az legfeljebb kilenc pontos, de nem a DriveClub.
Az egész teszt arról szól nagyjából, hogy rohanj megvenni (partnerünkhöz) az adott játékot, mert kell a lóvé. Aki csorda után megy, az ne csodálkozzon, ha állandó jelleggel szaros füvet eszik. Némi metefora gondolom belefér.

Szimplán és egyben nagyon ritkán csak azért szólok hozzá a diskurzushoz, mert az oltári nagy hülyeség már ezt kívánja.

Némi autentikus adat.
http://www.metacritic.com/game/playstation-4/driveclub
Ez a "csoda" 72-es átlagértékeléssel büszkélkedhet jelenleg, Remek. Te pedig egy only PS oldal tesztjét linkeled be, egy PS exkluzív játékról amely szarrá lett futtatva jellemző módon. Ezek mellett a játék egy egész évet csúszott, de ez sem számít, 50 autó az 50 autó. Nem kell válaszolni, egyszerűen csak elmondtam a szubjektív véleményemet.

Next-gen csoda részletei. Egy videó.
https://www.youtube.com/watch?v=kzZ5DdIeKK0#t=53
Érdemes végignézni. Ez már forradalom kérem.

Mindenkinek szép estét és jó játékot ízlés szerint.
56.
56.
WiiU89
This is for the money! :D
47.
47.
killer2000
nem tudom mit várttok a indiestationtól xDDDDDDDDDDD
45.
45.
Sid3481
Nem vagyok oda az autós játékokért, de egy kipróbáltam volna, kettő azért csak jobb lett volna mint egy semmit mondó játék amit néhány hónapba osztogattak.Viszont azt még sehol nem olvastam, hogy bocs ez most sztornó, de akkor kapjátok helyette az XY játékot. Vagy kibekkelnek egy hónapot a halogatással?
44.
44.
bake
Fizetös multinál(ps plus)azèrt elvárná az ember hogy működjön.Akkor mi a tököm lesz majd Nov.18-án?!(GTA5)majd lekapcsolják a ps3-as szervereket hogy a 21000ft(Gta5 ps4)+13000ft(ps plus) kombo működjön a kedves tulajnak?Egyèbkènt haver leszedte reggel az Usa storeről,ö is mondta hogy az online rèsz egyszerüen nem megy.a grafikáról meg annyit mondott idèzem"grafikailag távolból sem ugyan az mint a videokon"
43.
43.
h.jozsa
Most őszintén látátok azokat a játékokat amiket felpakoltak ps plus-ra :)
Egyenesen szánalom!!!
Ezért tették fizetősé a multit,tudták hogy a next gen első évében egyszerüen szart se tudnak pakolni a ps plus-ba......EGYSZERÜEN NINCS MIVEL MEGTÖLTENI,a szaron kivül!!!
Ha nem tették volna fizetősé a multit,akkor a ps plus maga mint szolgáltatás becsödölt volna....így a fizetős multival rákényszeritették az embereket a további használatra!!!
42.
42.
kopic
#40: Nem, inkább undorító !
41.
41.
Habbobitas
Ps plus egy szánalom.
40.
40.
kopic
Egyetértek PaprikaJancsival. Ilyen hibák tekintetében a Sony nem tudom mi a faszt jön a "This is for the players" dumájával. Szánalom.
38.
38.
Angelwing
pénz pénz pénz,valószínű azért halasztják az ingyenes részt,hátha többen megv eszik a teljest.
34.
34.
Mr.Dead
#23: Szerintem azért elèg gáz, hogy kértek plusz egy évet, de alap dolgokat még így sem bírtak belerakni...
33.
33.
kazuma1989
Mondjuk lehet van bent valami..mert alaból 2 játèk szokott ps plushoz lenni most meg 4 lett volna...Szóvap marad igy is a 3 ami nem 2:)Amugy a legelső nap mikor bejelentettèk az ehavi játèkokat ott mèg szerintem a pix the cat ott se volt!
32.
32.
ikaralyos01
Én eddig nagyon élvezem. Sallang mentes versenyzés.
31.
31.
ikaralyos01
#30: Van 2 autós játék a többi meg szaggatós 720p ;) Bocs de ez tényleg csak kötekedés volt. Saját véleményem a DC-ről az, hogy ez egy olyan játék ahol versenyezni kell gyönyörű tájakon, gyönyörű autókkal. A vezetési élmény kimagasló, az AI küzd ellenem és egymással is. Ha a szerver problémák megoldódnak akkor fog elkezdeni ütni ez a játék. Egyértelműen online versengésre van kihegyezve.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...