Ingyenes lett a Dragon Age: Origins

  • Írta: fojesz
  • 2014. október 8.
  • Letöltés
Link másolása
Folytatódik az Electronic Arts On the House kezdeményezése, ezúttal ráadásul nem is akármilyen címmel: a jövő hét elejéig a Dragon Age: Origins tölthető le ingyenesen az Originről!

Folytatódik az EA-féle On the House, október 14-ig az amúgy 20 euróba kerülő Dragon Age: Originst tölthetjük majd le ingyenesen az Originről. Ahhoz, hogy megkapd az ajándékot, nincs másra szükséged, mint egy Origin-fiókra. Már ha még nem lenne.

Emellett ne feledkezzünk meg arról sem (bár a Dragon Age mellett valószínűleg csak néhányakat érdekel), hogy október 28-ig a PopCap Bejeweled 3-a is szabadon letölthető - bármelyik játék is kell, erre a linkre fáradj el értük!

A Dragon Age-sorozat következő fejezete egyébként november 21-én jelenik meg PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra. Köszi, nyugalom!

18.
18.
aordog
Oké:) Ez nagyon fasza!!!!!
17.
17.
aordog
Na, leszedtem...sajna Physix dll-probléma van, de remélem holnapra sikerül ezt is megoldanom és akkor mehet a móka. Érdekes véletlen hogy 2 hete kezdtem el nézni az Origins-röl videókat. Köszönjük EA.
16.
16.
Kenian
Na akit érdekelnek az aktuális játék akciók,na meg az ingyen játékok azok jöjjenek ide: https://www.facebook.com/groups/334402573384053/ Itt ugyanis mindig posztoljuk a legfrissebb akciókat,szinte azonnal :D
14.
14.
Mit össze kapálódzik az ea, hogy megszerezze a lelketek... fail.
13.
13.
JcGross
A nyári steam leárazásban erősen gondolkodtam hogy megveszem, de inkább az Xcom mellett döntöttem. Úgy látszik jól döntöttem.
12.
12.
Claymen
#6: Látom magam előtt, ahogy már telepíted is :D
(én épp most ugrottam neki a 2.nak egy Femshep-el )
11.
11.
Dreadlox
Sajnos én hülye voltam eddig, mert csak a 2. résszel játszottam, de az annyira kiábrándító volt hogy féltem az elsőhöz hozzányulni, de ha már ilyen szépen megvan, akkor adok neki egy esélyt :D
10.
10.
DON GONDOCS
#7: Még nagyon az elején vagyok de, teljesen különbözik mint amit pc- próbáltam, nincs izometrikus nézet, valamint a harcot sem lehet megállítani. Inkább amolyan reflexharc van mint a witcher 1ben. De javítson ki valaki ha tévedek.
9.
9.
mestermagyar
#8: Miért ne dicsekedhetnél továbbra is? Az ingyen dragon age csak mellékes, a többi játékot még mindig jó áron meg kell találnod.
8.
8.
névtelenség
Heh és én meg fűnek fának dicsekedek, hogy a Summer Sale-en mekkora üzletet csináltam a játék beszerzésével. Joke on me.
7.
7.
nomcsa
#5: Majd oszd meg itt a tapasztalataidat, mert engem is érdekelne, hogy érdemes e beruházni rá.
6.
6.
godach
#5: Ó istenem, Mass Effect...
5.
5.
DON GONDOCS
Most vettem meg psn akciósan és a Mass Effect első részét. Még felsem telepítettem, majd kíváncsi leszek mennyire különbözik az irányítás nagytestvérétől.
4.
4.
randall13
Steamen már megvan, de azért nice try Origin ^^
3.
3.
pjoco
Köszönöm. Végig fogom játszani most már ha megvan. :)
2.
2.
Perseus84
Modt akartam megvenni. Koszonom :)
1.
1.
GerVin
Nahát, jó látni azért, hogy az Origin is igyekszik a Steam példáját követni végre! Múltkor teljes Sims 2 kollekció, most meg ez?! Még sok ilyet! Úgy látszik, mégiscsak érdemes megjegyezni az Origin jelszavamat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...