Frissítve: A Far Cry 4 és Childish Gambino

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 10.
  • Videó
Link másolása
Nem elírás, ő szolgáltatja a talpalávalót a Far Cry 4-ben. A Ubisofttal való összeborulás következményeként Childish Gambino nem győzi hangsúlyozni, hogy mennyire bejön neki a játék.

Mondjuk elképzelni sem tudjuk, hogy a rapper pattogós ritmusai miként illenek a himalájai környezetbe, de bízzunk a fejlesztők szakértelmében. Childish Gambino elsősorban a politikai töltésű dalszövegeiről híres - ki tudja, talán a Pagan Min-féle diktatúrához is passzolni fognak.

A legújabb trailer az előadó és a Far Cry 4 kollaborációjáról szól, némi gameplay-jel megspékelve.

A Far Cry 4 november 18-án érkezik PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re.

Update! Kaptunk még egy előzetest, ez egy új sorozat első fejezete, ami Kyratot mutatja be a játékosoknak. A főszerepet most Kyrat alföldje kapja, ami kifejezetten békés környék lenne, barátságos kis falvakkal, meg ilyesmi, ha épp nem terrorizálná egy Paul Depleur nevű pszichopata, aki nem mellesleg Pagan Min hadseregének a vezetője.


19.
19.
br1Koo
#18: Hát, szomorú ha neked ezt jelenti, meg eddig jutottál vele, de elárulom egyáltalán nem ugyanaz amit a gucci mane meg a faszomtudja milyen szerencsétlen krekkes narkósok csinálnak meg amit a wu-tang vagy az epmd, vagy a mobb deep csinál(a magyarokra nem is kitérve, mert itt is van minden ami csak egy primitív gecinek kell, meg amiben van egy kis értelem, vagy akarás egy zene kiszínezésére). Egyszóval ez nem rap, ez egy annak létező al-faja esetleg.
18.
18.
#16: Szerintem pont leírtad a rap fogalmát. Számomra legalábbis ezt jelenti, és sose voltam oda érte. De ezt csak azért említem, hogy végre észrevegyétek:
#15: Nem arról volt szó elsősorban, hogy mennyire (nem) tehetséges a csávó, illik-e ide, vagy hogy igen is tudnia kéne az embernek, kiről beszélünk. Attól hogy nem hallottatok róla, még nem böfögte ide egyikőtök se, hogy "kiafaszez". Kivéve kedves Drought. Engem ez baszott fel.
17.
17.
drat576
Nem az én műfajom ez a zene, de nem szokott zavarni, hogyha megy a játékhoz vagy legalább egy videóhoz, de valahogy nekem ez nem áll össze.
16.
16.
br1Koo
#15: De még ha rappelne. :D Nem-nem barátom, erről a tipikus monoton zenére monoton beszélés megy, ami most annyira divat lett.
15.
15.
adamsfamily
#4: Kegyetlen szar ez a zene,amit az előzetes alá műveltek.Mellesleg szerintem az itt lévő emberek többségének sincs halvány lila fingja se,hogy ki ez(nekem se).Egy újabb feka,aki Tupac-nak érzi magát és azt hiszi,hogy tud rappelni.
14.
14.
MrZombieEater
Ez egy érdekes és kellemes meglepetés.
11.
11.
Formula1fanatic
#10: Engem sohasem láthattál itt "rinyálni", hogy mekkora gép kell egy bizonyos címhez, főleg, hogy elvagyok látva rendesen. Kimondottan örülök ha van fejlődés, én ehhez hasonló lombozat megoldást(nem lapokból rakják össze) legutoljára a TES4-ben láttam, csak ott még jóval primitívebb formában. A hozzászólásaid a mérhetetlen frusztráltságról üvöltenek, azt sem értem mire jó a személyeskedés, tőled még szépet jót nem olvastam ezen az oldalon.
10.
10.
#7: A masik geniusz.
A fakat a mai napig igy csinaljak mert igy is viszi a fill ratet mint a barom(plane hogy az fc sorozat egyike sem kimondottan nagyvarosi kornyzetben jatszodik), de ha kulon modellek lennenek akkor te rinyalnal legeloszor hogy mekkora gep kell neki.
Amugy sorolj mar fel egy azaz 1 jatekot ahol nem igy volt megoldva.
Varunk..
8.
8.
#4: Jaj ne jatszd mar eszef baszki.
Ki a faszom ez hogy tudni kene kicsoda?
Ott van vivaldi, vagy volta, einstein, lincoln, dsvid attenborough, vagy mike oldfield..etc
De ez ki az otvar?
Meg ha jo lenne a zene ertheto lenne, sot akkor sem mert a fent uriemberek tobbet tettek hozza dolgokhoz mint ez a valaki.
7.
7.
Formula1fanatic
Ha jól látom ebben nem a játékokban megszokott kiábrándító lap lombozat van, olyan speedtree szerű megoldásnak tűnik.
6.
6.
#5: Arról egy szót nem szóltam, hogy illik-e hozzá vagy sem. :) De ha itt tartunk, alapvetően egyetértenék, csakhogy szerintem már az előző rész is volt legalább annyira állatkodós, hogy ne lehessen igazán komolyan venni, erre idén meg már elefántháton fogunk pattogni. De Ubit ismerve azért nem viszik túlzásba, lesznek itt ugyanúgy epic betétek is, valamint miután (számomra) pont a Skrillex-es lángszórós küldi volt az előző rész legemlékezetesebb pillanata, simán el fog férni ez itt is.
5.
5.
br1Koo
#4: A helyzet az, hogy abszolút nem illik a játék stílusához, és komolytalan lesz az egész tőle, ha ilyen számok lesznek a játékban. Egyszerűen nem passzol. Ha csak pár állatkodós zúzós minden szétrobbantós trailerbe kerül bele akkor belefér, de a játéknak nem kellene ez az egész.
4.
4.
#2: A saját tudatlanságodat hangoztatni nagyon menő dolog ám, de legközelebb legalább guglizzál előtte. Mindenki jobban jár.

Én örülök, hogy szépen lassan befut zenészként is, ezzel a "húzásával" meg gamer körökben is ismertté válhat. Remélem a Community filmre is beugrik még.
3.
3.
Blueberry
Azt a shagrilla-s részt leszámitva nagyon zura,cs minek alá ez a majomzene?
2.
2.
Drought
KI a rühes fasz az a Childish Gambino?
1.
1.
mestermagyar
"Childish Gambino nem győzi hangsúlyozni, hogy mennyire bejön neki a játék."

Ezeket a cégeket sponzoroknak hívjuk gyerekek!

Jó hír, nekem úgyis meglesz a játék pénzfüggetlen kiadásban... De ugye filmes lesz konzolon?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...