Késik a LittleBigPlanet 3 Európában

  • Írta: fojesz
  • 2014. október 10.
  • Csúszás
Link másolása
Most akkor tegyük fel a kezeinket, és kezdjünk el ordibálva rohangálni? Azt azért nem, mindössze egy hetes csúszásról van szó, a LittleBigPlanet 3 így csak november 26-án landolhat az európai boltok polcain.

A Sony a hivatalos PlayStation Blogon jelentette be, hogy csak november 26-án jelenik meg Európában a LittleBigPlanet 3 - ez egy hetes csúszást jelent az eredeti tervekhez képest. A fejlesztők nem árulták el konkrétan, hogy miért késik a játék, a blogbejegyzésükben csak homályosan célozgattak.

"Nehéz döntés az ilyen, de mivel a LittleBigPlanet a világon mindenkit vonz, ez volt a megfelelő lépés ahhoz, hogy minél több ember ismerhesse meg Sackboyt és új barátait" - olvasható a blogon. Habár a csúszás hátterében az is állhat, hogy a november 17-én kezdődő hét elég sűrű lesz megjelenések terén, mivel az észak-amerikai megjelenési dátum nem változott, ez kevésbé valószínű. A mi tippünk szerint a készletezés, esetleg a lokalizálás a hibás.

A LittleBigPlanet 3 egyébként PS3-ra és PS4-re jön, és még Hugh Laurie is szerepet kapott benne, ami ugye azért is szuper, mert Stephen Fry is visszatér, mint narrátor.

13.
13.
Doom1999
Mindegy, úgy is kurva drága lesz a megjelenéskor meg az utána való néhány hétben.
11.
11.
p3ti
#1: Hiszed ha nem, a LBP egy rohadtul jó game - én kimondottan várom- mert hihetetlen kreatív és egyben egy remek platformer. A coop benne remek, nagyon szórakoztató. Lehet hogy te nem szereted, de attól más szeretheti..
10.
10.
amperovszki
és mikor jön a Little Big Adventure 3?
8.
8.
PaprikaJancsi
#6: Guten Abend mein Freund. :D
7.
7.
#3: Valami hasonló lesz nálam is :-)
Ettől függetlenül várom nagyon,ellesz addig a vitrinben :D
6.
6.
Ragnarox007
#5: Először is megköszönném, másodszor pedig tényleg ne vedd személyeskedésnek, mert nem annak szántam, meg különben sem szokásom. A stílusomért pedig külön elnézést kérek, de komolyan nem értettem/értem, hogy pontosan miért is kell ezt mindig "eljátszani". Na de még egyszer bocs, ha esetleg a reakcióm hagyott némi kívánni valót maga után... Amúgy kösz-kösz, neked is! Guten Abend! :D
5.
5.
PaprikaJancsi
#4: Köszönöm az elismerést. Mellesleg látszik, hogy értelmes ember vagy. Még nekem is képes voltál egy szépen megfogalmazott, véleményt írni. Ezentúl csak miattad abbahagyom a Sony ócsárolását. További szép napot :D
4.
4.
Ragnarox007
#1: Nem szeretnék személyeskedni, de kezdesz rohadt unalmas, és egyben idegesítő lenni... Neked minden egyes Sony-s hírhez oda kell "hánynod" valamit, igaz? Ezért te jutalompontot kapsz? Vagy csak szándékosan teszed a fejedet? Mert komolyan érdekel... És mielőtt még bármit válaszolnál (feltéve ha válaszolsz), akkor azt előre leszögezném, hogy nem, nem védem a Sony-t, mert mostanában tényleg gáz amit csinálnak, de ettől függetlenül nem értem, hogy pontosan miért is kell őket megállás nélkül ócsárolni. Vagy ezzel szeretnéd elindítani a vita hullámot? Mert akkor nagyon jó úton haladsz, amihez csak gratulálni tudok...
3.
3.
strike19
Nekem úgy is karácsonyig késik.Egész év végéig meló megállás nélkül.
Majd játszok hanuka ideje alatt.
2.
2.
Tony
Egyszeru...november huzos honap lesz eleg sok embernek es igy kenytelen megvenni ezt is...penz...penz...penz csak errol szol a keses.
1.
1.
PaprikaJancsi
This is for the players :D
Pénz ?! Kihallott erről a szóról? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...