Ne nézd meg a The Evil Within új trailerét!

  • Írta: fojesz
  • 2014. október 10.
  • Videó
Link másolása
Egyrészt azért, mert félelmetes, másfelől azért, mert szerintem elég sok olyan helyszínről és jelenetről rántja le a leplet, amit jó lett volna először a játékban meglátni. Én szóltam!

Az új előzetes egyébként hasonló felépítésű, mint a három nappal ezelőtti, és bár informatív, úgy érzem, tényleg sok meglepit lő le. Aki persze nem bír magával október 14-ig, egy kattintás után nézelődhet is:

33.
33.
maceeka
Én nem azt mondom hogy nem lesz jó mert várom de ha jobban meg nézitek és jártasak vagytok a Resident Eviles játékvilágban még a traileren keresztül is azt adja át hogy szinte teljesen ugyan az csak a szereplők és a sztori más
32.
32.
kriszvandaar
Shinji Mikami csak a RE negyedik reszeig babaskodott a sorozat felett... csak a gyengebbek kedveert
31.
31.
BatZeuS
29.
29.
Rakottkrumpli
A kedvenc horrorom a cry of fear, szóval szarom le milyen lesz a grafika, ha maga a játék átadja a hangulatot :3!
28.
28.
DonRendes
Úgy látom végre kezdenek jó horror játékokat összerakni, lesz egy pár amit meglehet venni, és 5.1-ben éjszaka játszani :D Remélem 3D-s lesz :)
27.
27.
DarkAssists
Ps3 on màr töltheted ami mondjuk érdekes... én pc re előrendeltem vàrom nagyon a resident evil alkotója most jóvà teszi azt a sok szar jàtékot gondolok itt a relavation ra az egy vicc volt hogy lehetett ilyet kiadni ... egy ép kézlàb ellenfél nincs benne àà idegesítő komolyan ez a cím epic lesz
26.
26.
DarkLord
Már megint a grafika mánia, egy ilyen játékhoz ez nagyon is passzol ennél nem kell szebb hozzá így sokkal hitelesebb az egész, számomra legalább is, mintha csillámpónis színekkel operálnának meg fénylene az egész. Nekem még mindig a Silent Hill: Homecoming meg a 2. része az etalon. Egyik haver tolja azt mondta nagyon beteg lett a játék, kíváncsian várom.
24.
24.
selejtes
Megnéztem, tetszik nagyon. Biztosra veszem, hogy nem lőtték le a helyszínek nagy részét ebben a szösszenetben, másrészt pedig egy ilyen játékhoz ilyen grafika dukál. Szerintem tökéletes, egyáltalán nem csúnya, nem értem miről beszéltek.

Viszont ha a kedves szerkesztő már ennyire túlmisztifikálja a dolgot, és szerinte megmutat mindent a videó akkor kérdem én, hogy minek rakja ki ide ?
23.
23.
h.jozsa
#15: A next gen verzió se lessz sokkal szebb!!!
22.
22.
#11: Oké, ott a pont. A levésett gépigényt én sem tudom hova tenni. De jövő hét szerdán részemről minden kiderül.
21.
21.
felegyi
Igen, PS3-on pl csúnya... RE4 PS2-es verzióját idézi, viccen kívül! De mit mondjak, élvezetes... lenne.
20.
20.
szakallaskan
Fantasztikus ez a játék.Nem bírom kivárni 14-ét.
17.
17.
keiji maeda
#15: én sose a grafika miatt játszottam egy játékkal hanem a hangulat-játékmenet-zene , az utolsó szempont a grafika nálam
amúgy meg nem lehet hogy a warez verzió kicsit butítottabb mint majd mondjuk egy dobozos verzió ?
15.
15.
Nekem már fent van :)
Senki! ismétlem senki ne adjon érte pénzt!
A játék nagyon jó de annyira le van butítva a grafika hogy minden túlzás nélkül kimerem jelenteni,hogy a ps2-es Resi 4 szebb mint ez!!
A "látvány"hazavágja az egészet.

Ezt csak nextgenre érdemes megvenni,szinte ordít a grafikáért...
A játék maga az tetszik,baromi jó.de fizetni csak nextre...ezért egy fillért sem.
gondoltam szólok,aztán mindenki magára vessen.
13.
13.
keiji maeda
én már az első 2 trailer után semmit se néztem meg belőle
12.
12.
h.jozsa
#11: így igaz tartalom király,para király!
Teknikailag a nulla talán erős szó,de tényleg gagyi a kivitelezés az animációk,a karakterek,a mai játékok közt feltünöen szar!!!
Nem szotyipénzből kellet volna csinálni!!!
11.
11.
Trapyd
#10: Amit a videóban látok feelinget, izgalmat, érdekességet, brutalitást az nagyon tetszetős. Bejön. Egész egyszerűen fasza és tetszik. Ám a technikai szinten a játék igenis csúnyán le van maradva ez tény. Nem csúnya, de egy mai technikailag modernnek beállított játékhoz képest gyenge a grafikája és az animációk. Ehhez képest a gépigénye magas. Ez is tény. Mint ahogy 2014 et ír a naptár. Ettől még lehet ez nagyon jó játék, de igenis csorbítja az élményt, hiába nem tetszik neked a reakcióm. Most mi a baj? Mondjak én is valamit? Képzeld el, hogy én is elő előveszem a régi címeket és nagyon élvezem őket. Sőt az tavaly vettem Wii-t ami nem az akkori technikai szintnek megfelelő grafot produkál, mégis mocsok mód élvezem. Sőt fél év alatt a legtöbb játékot (12) erre a platformra vásároltam. Szép estét.
10.
10.
#9: Na már megint kezdődik... "Szar a grafika, hogy néz ki." "Ilyet már a Ps2-s korszakban is láttam." Mondjak valamit? Ott az Alone in the Dark 4, ami nem mai cím, de mégis olyan képi hangulata van, amit eddig nem igen tudtak reprodukálni. A mai napig képes lennék vele újranyomulni, ha az új rendszerek ezt lehetővé tennék. Régebbi videókban láttam, hogy az Evil Within, egy kicsit ehhez a játékhoz is hasonulni fog, akárcsak a Silent Hill-hez, Resident Evil-höz, illetve még jó pár nem annyira ismert horror címhez is.
9.
9.
Trapyd
Ezt a játékot 8 - 10 éve adták ki?
8.
8.
#6: Én már régen nem nézem...nem szeretem ha szét-spoilerezik nekem még játék előtt.
amúgy is fél óra és lent van :D
7.
7.
K2 The Highest
A Game trailerek kezdenek átmenni a Movie Trailerek stílusába. Ellövik 90 %-át a jumpscar-eknek és egy nagy adrenalintengert vágnak alád.
6.
6.
ArrowCross
Nem néztem meg, kérem a kekszem!
5.
5.
#3: Én azt mondom, had reklámozzák! Ameddig nem kötelezik rá az embert a videók megtekintésére, addig nem tud különösebben zavarni. Aki megnézte és most amiatt háborog, hogy lelőtték neki az összes poént, az magára vessen! Különben is, azért mutogatnak meg mindent, mert vannak nem tudatos - sokkal inkább spontán - vásárlók is, akik meglátnak egy ilyen bemutatót és már rohannak is megrendelni... Minél jobban sulykolják a fejekbe, hogy itt az Evil Within a nyakunkon, annál többen rendelik majd meg.
4.
4.
Dark_Temptation
Semmi ertelme ezeknek a videóknak. Talan a fejlesztok nm biztosak a sikerben?? Azert bombaznak ennyire videókkal?? Szanalmas.. Lelovik az osszes poent es akkor meg elvarjak h megilyedj?? :-D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...