A hétvégén kipróbálható az Xbox Live Gold

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 11.
  • Hír
Link másolása
Csak szólunk, hogy ezen a hétvégén az Xbox 360-tulajok Gold előfizetés nélkül is elérhetik az Xbox Live multiplayer funkcióit. Az akció már éles és egészen vasárnap éjfélig tart. Köszönjük, Microsoft!

Már tegnap dél óta él az akció, ami révén az összes Silver-hozzáféréssel rendelkező Xbox 360-tulaj kipróbálhatja az Xbox Live Gold-előfizetés nyújtotta előnyöket - elsősorban az online játékot. Az akció október 12-ig, azaz vasárnap éjfélig tart. Az Xbox One-osok ezúttal kimaradnak a mókából.

Ideje hát elővenni és leporolni a korábban félretett címeket és rávetni magunkat a multiplayer módokra. Tényleg egy teljesen új dimenzió nyílik meg számunkra - a rendszerhez automatikusan csatlakozhatunk aktív internetkapcsolattal. A kódolatlan hétvégén a Microsoft mindenkinek jó játékot kíván, ahogyan mi is.

8.
8.
Doom1999
Tök jó, hogy pont ezen a hétvégén nem voltam otthon
7.
7.
Raam989
#6: Tegnapi napról van szó, nem a mairól, akkor csúcsidőben 570 report volt, ami szerintem egy ilyen noname oldalnál soknak mondható. És a térkép szerint akkor az EU-ban, Japánban és Ausztráliában is gondok voltak.
6.
6.
lesik20
#5: 184 reports

Ez neked globális. Még ha minden 10 ember jelentette volna a lejálást csak 1840 embernek nem lett volna liveja. A 5-6 000 000-ból.

Megjegyzem a Heat-térkép szerint csak Eu-s bajok voltak. Na mind1
3.
3.
Raam989
Eközben a PSN meg haldoklik, meg karbantartódik. Gratulálok a sonynak, meg a f.szrágó hekkereknek...
2.
2.
toriell
2 nap alatt sokat ér vele:D
1.
1.
szakallaskan
Nagyon jó döntés a két óriáscég részéről a hétvégi ingyenes multi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...