PC-re is megjelenik az Assassin's Creed: Rogue

  • Írta: fojesz
  • 2014. október 13.
  • Bejelentés
Link másolása
A Ubisoft ugyan eddig is célozgatott rá, hogy előbb-utóbb PC-re is megjelenhet az Assassin's Creed: Rogue, a játék legújabb trailerének végén azonban hivatalosan is megerősíti a számítógépes változatot.

Az Assassin's Creed: Rogue sztoritrailere ugyan már önmagában is érdekes lenne, elvégre Shay története tényleges ígéretesnek tűnik "az assassinból lett templomos" című csavarral, az előzetes viszont további meglepetéseket is tartogat: hivatalosan is megerősíti, hogy 2015 elején PC-re is meg fog jelenni a játék!

A PS3-asoknak és az Xbox 360-asoknak persze nem kell addig várniuk rá, ők már november 13-án nekiugorhatnak a címnek. Köszi, Gabus87!

28.
28.
Raam989
#27: Ez egy nagyon bonyolult téma, amit több szempontból is lehetne boncolgatni.
De a lényeg, hogy a kiadók nem jótét lelkek, nekik nem az a fontos, hogy egyedi játékokat adjanak ki, hanem az, hogy sikeres legyen a játék, tehát profitot termeljen. Nekik nem az kell, hogy legyen egy stabil 10k-s rajongótábora egy játéknak, hanem az, hogy 10m példányt eladjanak az adott termékből. És mivel a COD, a BF, az AC, a DW, a Fifa, a Sims, meg a fasztudja mi évről-évre hozza az elvárt eladási szintet (tehát megtérül a fejlesztési befektetés ÉS profitot is termel), ezt fogják gyártani, pontosabban gyártatni. Mert a statisztikák szerint erre van igény. És az ipar pedig arra épít, hogy igényeket elégítsen ki. (vagy arra épít, hogy igényeket teremtsen, majd azokat elégítse ki, de ez egy más téma)

Lényeg a lényegben, hogy amíg ezek a játékok ilyen jól fogynak a jelenlegi formulában, biztosan nem fognak gyökeresen változni...
27.
27.
#19: " A kiadók nem néznek hülyének senkit. Ők azt látják, hogy az adott frencsájzt viszik, mint a cukrot, tehát tetszik a népnek, ergo ilyet kell gyártani. Ha nem fogyna jól, nem készülne minden évben új rész..."
Na mondjuk ez igaz csak azt sem art elfelejteni, hogy a kiadok probaltak ra eloszor erre a modszerre aztan a sok suttyonal meg bevalt.
Mikozben megy a siras hogy sok varez ami nem csoda mit tiszteljenek egy fercmunkaban az emberek meg azzal hogy megveszik.
Remelem kicsinaljak magukat ezek a szutykos gecik elobb utobb.

"Ez ügyben a nemtetszésedet a pénztárcáddal tudod kifejezni. Nem nyomnak puskát a fejednek, hogy most azonnal rendeld elő a játékot, ha nem tetszik, nem veszed meg és kész."
Mar bocs, de ha ilyen egyszeru volna akkor meg igazad is lenne csakhogy, ket oldalrol is idegesito a dolog mert:
Ha engem mint jatekost ezek a szarok nem erdekelnek akkor mit tehetek.
Semmit, mert joforman csak ilyen van.
Kb 1-2 evente jon ki ertekelheto jatek (fps-tps kategoria).
Magyarul vagy beallok a barmok koze vagy nem jatszok.

Engem mind fejlesztot kibaszottul idegesit, hogy eredeti jatekot nem lehet eladni mert csak az ilyen fosra van szerintuk igeny.
Csak ugy sikerul esetleg eladni, ha kidobod az "otleteid" 70%-at es lemasolsz valamit es az is hottutiziher, hogy mire elkszul, a 600. copy-paste fos lesz. Mert a vegere biztos annyi es olyan valtoztatast ker a sok producer-marketing-meg tudja a faszom milyen naplopo geci, hogy vagy egy, (esetunkben) ac 69 vagy egy karoras kutya vagy fart cry 13 klon lesz belole.
Az eredeti otletbol, gamebol semmi, azaz 0, zero kurva byte nem marad meg.
Mert szerintuk erre van igeny.

Es a kickstarter/ green light sikere bizonyitja, hogy sokan gondoljak ezt es tele van a tokuk a sok szutyokkal mar.
Onnantol kezdve, hogy a csaka profit diktal, tele lehet szarni az egszet ahogy van.

Ez a kis problemam ezzel, baratom.
25.
25.
Chrysh
#19: Teljesen igazad van, és ha valaki azért panaszkodik, hogy miért jönnek ki ilyen gyakran tartalmatlan, félkész játékok, hát akkor bizony néhány ember nyugodtan magába nézhetne (személyeskedés nélkül), mert amíg ezt újra meg újra bekajálják és megint megvesznek egy szinte hasonló játékot pár újítással, akkor a fejlesztőknek teljesen felesleges a brainstorminggal törni magukat. Igazából sztem a braintsorming is abból áll, hogy leülnek és Pista megkérdezi Sanyit, hogy mi kéne az új játékba: LÁTVÁNY! Kész! Az esetek nagy részében meg is van véve az ötlet.Aztán belefeccölnek egy csomó pénzt a marketinggépezetbe, hogy csámcsogjon néhány ember a "kiszivárgott" trailereken meg az öröktéma felbontáson és FPS számon, és levonják a következtetést hogy ez mi rohadt jól néz ki. Meg mindenféle -leg-ekkel dobálóznak, de még ezer meg ezeregyedjére is van aki bedől ennek, szóval...csak egyet tudok veled érteni, nem kell mindenért rohanni előrendelni.
24.
24.
izolee69
#18: Hja, de ez a jó üzlet lényege: minél kisebb befektetéssel minél nagyobb haszonra szert tenni. Amíg megveszik (mert megveszik), addig úgyis ez fog menni, hülye lenne az Ubisoft levágni az aranytojást tojó tyúkot. :-)
23.
23.
csaszi2
#22: Hát engem ennek ellenére még mindig jobban érdekel a Unity. Az, hogy jön next-genre nálam nem nyom sokat a latba, ellenben eddig amit láttam belőle, nagyon jól visszaadja az AC1-Brotherhood részek hangulatát. A Rouge, tényleg csak egy második Black Flag lesz, érdekes alapkoncepcióval, mert azt még ne kiabáljuk el, hogy a történet érdekes lesz.
22.
22.
Blueberry
A unity csak annyival több h az jön "next gen"-re,ennek sokkal jobb a története,több benne a lehetőség,sokkal kihasználhatóbb a környezet,a unity csak azért indult jobb helyzetből mert francia foradalom és franciák készítik
21.
21.
Slywolfhu
Érdekes story de egyenlőre csak egy black flag 2 érzésem van vele kapcsolatban. Mindenesetre majd eldől ha kiadják, kipróbálni biztos hogy ki fogom, de biztosan megvenni egyenlőre csak a Unity-t fogom.
20.
20.
Brenor
Unity sokkal jobban érdekel, meguntam Amerikát és a hajózásokat, no meg alig újult black flag óta! Ezt inkább kihagyom!
19.
19.
Raam989
#18: A kiadók nem néznek hülyének senkit. Ők azt látják, hogy az adott frencsájzt viszik, mint a cukrot, tehát tetszik a népnek, ergo ilyet kell gyártani. Ha nem fogyna jól, nem készülne minden évben új rész...
Ez ügyben a nemtetszésedet a pénztárcáddal tudod kifejezni. Nem nyomnak puskát a fejednek, hogy most azonnal rendeld elő a játékot, ha nem tetszik, nem veszed meg és kész.
18.
18.
Hianyzott mint egy falat szar.
Hihetetlen, hogy meg mundig eladhato ez a copy paste fos.
Semmit nem fejlodik csak grafikailag egy kicsit de a gameplay semmit sem finomodik fejlodik.
Az iranyitas sem.
Tokeletes mintapeldaja hogy kell hulyenek nezni a jatekost es eladni neki ugyanazt a szart mas szinu budipapirral letakarva.
17.
17.
Drazhar
#2: +1
hihetetlenül gagyi lett ez az ubisoft....
12.
12.
azureknight0715
Azért ebben van már némi potenciál . Nemis értem mért az unity nyomatják jobban, mikor ennek 1000X érdekesebb sztorija van.
11.
11.
bema695
#8: Vágom, én is. Ma legalább tudok majd aludni egy keveset.
8.
8.
B-Shaggy
Micsoda meglepetés! Én meg már féltem hogy nem fog kijönni PC-re!

#6: Csinálsz ennek a traileréből is elemzést légyszi? :DD
2.
2.
Szelenas
Meglepő...ja várj, nem az.
1.
1.
godach
Bejelentették, amit amúgy is tudtunk. Nem fog az UBI elesni 100 ft-tól sem, csak hogy másnak ez jó legyen :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...