Driveclub - ma indulnak az online szolgáltatások

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 14.
  • Hír
Link másolása
Megtört a jég, az Evolution Studios a mai napon izzítja be a Driveclub szervereit, miután a hibák nagy részét elhárították. Ez az jelenti, hogy a játékosok végre az interneten keresztül is játszhatnak egymással.

A Driveclub hivatalos Facebook-csatornáján született bejegyzés szerint a következő 24 órában jön a következő szerverfrissítés, ami annyit jelent, hogy egyre több és több játékos csatlakozhat az autós cím online szolgáltatásához.

Noha a játék teljesítménye folyamatosan javul, még hosszú hibajavítás előtt áll az Evolution csapata. A start katasztrofálisra sikerült, még a fejlesztőket is meglepték a szerverhibák, de tény, hogy egy hét kellett a közösségi funkciók élesítéséhez - addig csak a single-t nyúzhattuk.

A Driveclub direktora, Paul Rustchynsky a Twitteren elhintette, hogy a debüt körüli kényelmetlenségeket valamilyen ajándékkal kompenzálják majd. Ingyenes DLC-ket, letölthető autókat látunk magunk előtt.

Ha hihetünk a híreknek, az Evolution hamarosan bejelenti a PlayStation Plus Edition megjelenési dátumát is, szóval türelem. 

22.
22.
realmutu800914
Haverommal csináltunk egy clubbot. Akinek van kedve csatlakozni az vegyen fel barátnak. realmutu80
21.
21.
crashpipi
Ez azért valamilyen szinten pofátlanság és porhintés. Az ingyenes DLC-k csak az ingyenes potyára ácsingózóknak kedveskedés, holott aki leszurkolta érte a 18 ropit, ugyanúgy szívóágon volt napokig. Ezek az emberek 90%-a a season pass-ért is fizetett, így őket nem érinti, hogy most az előre tervezett x db fizetős tartalomból mondjuk 20%-ot ingyen elérhetővé tesznek, mivel a season pass már úgyis tartalmazza, abból meg nincs visszatérítés. :S
20.
20.
Tyebeca
#19: Á dehogy! Nincs nekünk annyi pénzünk :-D De meglepően jól irányítható kontrollerrel. Tegnap sikerült megszereznem a 7. legjobb köridőt azt hiszem az első indiai pálya világranglistáján. És még rá sem gyúrtam a dologra. Mondjuk lehet, annak tudható csak be, hogy alig tudnak páran csatlakozni a szerverekhez :-D
19.
19.
realmutu800914
Van olyan aki kormánnyal játszik?
11.
11.
Ra1D3n
#9: Azért éri sok kritika, mert rengeteg gyerekbetegségben szenved a játék. A minimális tartalom csak egy dolog(40 autó hát jó, engem nem érdekel, úgysem fogok játszani a DC-vel, amúgy sem érdekel az egész játék). Arról nem is beszélve, hogy mint multi lobby az előzetes tesztekből mint kiderül eléggé ratyin volt megoldva. Legalábbis amit hallottam róla, az alapján az jött le, hogy pont, hogy barátokkal nem lehet a multi részben nyomulni, ami talán pont a lényege lenne az egésznek, hanem random emberekkel kell versenyezned, és ha minden igaz, random autókkal amit nem is te választasz. Ismerjük be, ez így elég gagyi... Ha valamivel kapcsolatban tévedtem volna elfogadom a kritikát, de én ezeket hallottam/olvastam.
9.
9.
Dahaka18
Eddig elegge sok negativ velemenyt olvastam a jatekrol , ezert varom mar azt a fos psn verziot , hogy sajat magam is meggyozodhessek rola , hogy most csak azert fikaztak mer uj es akkor fikazni kell , vagy mert tenyleg gyengere sikerult ... Potyara nem akarom megvenni
8.
8.
Tyebeca
Épp jókor. Tegnap kivégeztem a single részt. A legnehezebb kihívást a Venom Hot Lap jelentette 1:16-os köridőre. De amúgy "szemfolyatós" és kegyetlen pörgős majdnem az összes Legend kihívás :-D Nagggyon pöpec game!
5.
5.
PaprikaJancsi
4.
4.
Habbobitas
Az indiestation jobban teljesít... vagy nem.
3.
3.
Cipo3
Arról van valami hír, hogy a rengeteg kivett grafikai elem bele kerül majd valamikor patch formájában, vagy nagy kamu volt ami a bemutatókon volt? Pl időjárás?
2.
2.
Dahaka18
Kurvara johetne mar az a szaros Psn verzio .. Basszak meg . Addig azert sem veszem meg amig nem probaltam ki .... :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...