Két neves stúdió is Fire-eszközökre fejleszt

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 15.
  • Bejelentés
Link másolása
A DuckTales: Remastered és az Elite: Dangerous fejlesztői is összeborultak az Amazonnal, így két új játék készül a Fire TV mikrokonzolra és tabletekre. Előbbiek naná, hogy platformjátékot hegesztenek, az utóbbiak tower defense-t is.

A webáruház áprilisban jelentette be saját konzolját, az Amazon Fire TV-t, melynek apró dobozában, egy 1,7 GHz-es, négymagos Qualcomm Snapdragon S4 processzor (Qualcomm Adreno 320 GPU-val), 2 GB RAM és 8 GB belső tárhely lapul. A 99 dolláros masina az Androidra épülő Kindle Fire OS 3.0-s verzióját használja, így könnyű rá fejleszteni. Az alábbi címek Kindle Fire tabletekre is napvilágot látnak.

Már több stúdiót maga mellé állított az Amazon, legutóbb a Shantae, a BloodRayne: Betrayal és DuckTales: Remastered fejlesztőit, a WayForward Technologiest. A Fire-eszközökre készülő alkotásuk címe Til Morning’s Light lesz, a csapat marad a kaptafánál, azaz egy vérbeli platformjátékot raknak össze. A játékos egy tizenéves kislányt irányít majd, aki egy New England-i kastélyból szabadulna ki megannyi fejtörőt és démontámadást abszolválva.

A Frontier Developments rögtön két játékot készít a konzolra. Az egyik egy Tales From Deep Space című 2,5D-s platformer lesz, melyben egy utazó ügynököt és annak droid társát irányítjuk felváltva, vagy a kooperatív módban a barátunkkal. A rejtvényeket közösen oldhatjuk meg és a harc sem hiányozhat. A játékról egyetlen képet mutathatunk:

Az Elite: Dangerous készítőinek másik alkotása a Creepstorm lesz, amely egy RPG-elemekkel megspékelt tower defense-nek ígérkezik némileg könnyed és humoros megvalósításban.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...