Bemutatkozik a Halo: Spartan Strike

  • Írta: fojesz
  • 2014. október 15.
  • Bejelentés
Link másolása
A PC-sek és a mobilon játszók is kapnak Halót idén, nekik viszont a Spartan Assault szellemi örökösével, a Spartan Strike-kal kell beérniük. A játék már mozgásban is megcsodálható, tíz perces gameplay videónk van róla.

Az IGN First rovata ezúttal a Halo: The Master Chief Collectionnel foglalkozik, ennek apropóján jutott nekik a megtiszteltetés, hogy elsőként mutathatták be a Halo: Spartan Strike-ot. A december 12-én megjelenő játék a fejlesztők szerint a szellemi örököse a tavaly bemutatkozott Spartan Assaultnak, és a története a Halo 2 eseményei alatt játszódik.

Habár kapunk fejlesztéseket, a játékmenet alapvetően a régi marad, most is egy felülnézetes, twin-stick lövöldére számíthatunk - ezt lecsekkolhatjátok az első gameplay videóban is. Achievementek, ranglisták és kihívások lesznek természetesen, sőt ha minden igaz, az Xbox One-os Halo-pakkban is feloldhatunk majd mindenféle jutalmat a segítségével. Jó hír viszont, hogy mikrotranzakciók nem lesznek.

A Spartan Strike 6 dollárba fáj majd, a Steamen és a Windows-platformokon teszi tiszteletét, Xboxokon nem. A "Windows-platformok" alatt egyébként a Windows 8-at és a Windows Phone-t értjük - ezekre elég is egyszer megvenni a játékot.

7.
7.
De hát ez egy indie játék, annak is középszerű ... :D
6.
6.
frankdelgado
Ejh de jó is volt boxon rózsaszín lövedékekkel kis vísító csigákra lövöldözni....az egyetlen értékelhető Halo az a Reach volt számomra. Talán pont azért, mert kilógott a sorbol.....annyi jó játék van miért pont ez után epekedünk? És én vettem boxot de nem ezért. Hogy miért azt már magam sem tudom...
5.
5.
Unknown
Vagyetek xboxot bazdmeg és nemfogtok sírni.
4.
4.
zsocc-nrg
Hát ez már nevetséges :D könyörögnek az emberek hogy hozzák végre vissza a sorozatot PC-re és ezzel van kiszúrva a szemük. "Nesztek egy keksz úgyhogy pofa befog" hozzáállás. Halo MCC kell PC-re, nem ez a mobilos vicc!
3.
3.
kastorhun
#1: És ez a fable 2-re is igaz.
2.
2.
bane
Mivel a Master Chief Collection-t el kell adniuk ezért biztos, hogy nem fogják kiadni az "elfeledet halo 3-at".:/
1.
1.
crytek
Vicces nagyon köcsög MS. Ilyeneket ki tudsz adni pc-re.

Miből tartana egy Win 10 only DX12-es halo 3-at kiadni? Kb mindenki elfelejtette már konzolon ,de pc-n fogyna annyi bőven hogy visszahozza a portolást + lenne bevétel is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...