Így kezdődik majd a Civilization: Beyond Earth

  • Írta: fojesz
  • 2014. október 15.
  • Videó
Link másolása
Jövő héten kerül boltokba a Civilization: Beyond Earth, és a megjelenéshez közeledve megkaptuk a játék intróját is. A történet szerint az emberiség óriási hibát követett el, most új otthont kell keresnünk.

Nekivágunk hát az űrnek, hogy szerencsét próbáljunk és kolonizálható bolygókat keressünk. Habár a Beyond Earth nyilvánvalóan marketinges okokból a Civilization nevet kapta, szellemiségében sokkal inkább az 1999-es Alpha Centaurira hasonlít, nem véletlen, hogy számos olyan fejlesztő dolgozott az október 24-én megjelenő játékon, akik már az eredeti cím felett is ott bábáskodtak.

6.
6.
Yetikoma
Ahogy az előzeteseket és az alőzetes teszeteket nézem tényleg nagyon jó lesz, de megkell várni egy kiegészítőtt, hogy itt is egyetlen fegyver dörrenés nélkül gyözelmet arathasunk.
4.
4.
makkandis
Ez egy nagyon durva év vége lesz, tényleg nem tudom, hogy mire költsem a pénzem. Bár az új civ nagyon jó esélyekkel indul.
3.
3.
TheNuke
Elmondhatatlanul nagy civilization fan vagyok! És elmondhatatlanul várom ezt a részt! :) Rengeteg órát elvett az életemből, vagy pont adott a civ sorozat. :) Az 1ik kedvencem az Alpha Centauri volt. Azért is várom ezt most annyira!
1.
1.
godach
Nem ismerem ezeket a Civilization játékokat, de ez nagyon kezd érdekelni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...