Resident Evil: Revelations 2 - megvan a dátum?

  • Írta: fojesz
  • 2014. október 15.
  • Pletyka
Link másolása
A PlayStation Store-ban már napra pontos megjelenési dátum szerepel a Resident Evil: Revelations 2 adatlapján, és bár a Capcom nem volt hajlandó megerősíteni azt, még nem is szedette le a Sony illetékeseivel.

A PlayStation Store szerint 2015. február 17-én érkezik a Resident Evil: Revelations 2, és bár a Capcom hivatalosan még most is csak 2015 elején esedékes megjelenésről hajlandó beszélni, az jó jel, hogy a Sony üzletéből azóta sem szedették le a dátumot.

A Revelations 2 négy letölthető epizódra bontva érkezik majd, hetente kapunk egy-egy újabbat. Ezek egyenként 6 dollárba fognak kerülni, míg a fent linkelt Store-adatlap szerint 25 dollárért egyben is megvehetjük a teljes "évadot". A matek úgy jön ki, hogy az előfizetők extra tartalmakat is kapnak majd, illetve aki már a megjelenés előtt berendeli a címet, egy Throwback nevű pályacsomagot is kap ajándékba.

A Resident Evil: Revelations 2 egyébként PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra, PS4-re és Xbox One-ra is megjelenik, később dobozos kiadásban is.

3.
3.
TheDeathFlash
Szerintem az 4 . Rész után a revelation volt az első olyan játék amit élveztem az 5,6 és a többi egyszerűen borzasztó volt a 4 volt a mestermű és hosszú.idő után ez volt az első értékelhető probàlkozás de ez a 2. Rész eddig valami ótvar gagyi.
2.
2.
DarkAssists
Az első rész a resident evil szégyene volt pedig én izzig vérig rajongó voltam de ez a relevationre szavakat nem talàlok az ellenfelek gagyik a jàtékmenet viszont javult a resi 6 hoz képest de ez édes kevés az evil withint előrendeltem idàig tetszik jó a hangulata az ellenfelek is korrektek sajnos szégyent hoztak a resi nevére ...
1.
1.
azureknight0715
Ahoz hogy sikeres legyen minimum egy evil within szintet kéne megütnie. Sajnos az eddig látottak alapján még a közelében sincs.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...