StarCraft Ghost: törölve

  • Írta: fojesz
  • 2006. március 25.
  • Gyászhír
Link másolása
Szomorú hírt kell bejelentenem: a régóta halogatott, konzolos StarCraft: Ghost-ot törölte a Blizzard - a játék a legutóbbi tervek szerint februárban jelent volna meg.
Szomorú hírt kell bejelentenem: a régóta halogatott, konzolos StarCraft: Ghost-ot törölte a Blizzard - a játék a legutóbbi tervek szerint februárban jelent volna meg.

Ugrás a galériához

Mindennek oka, hogy a Blizzard azon részlege, mely konzolokra fejleszt, mostantól inkább a következő generációs platformokra összpontosítja minden erejét. Ebből kifolyólag a jelenlegi konzolokra készülő StarCraft: Ghost törölve lett - a cég szerint van rá esély, hogy később a next-gen gépekre megjelenjen a játék, azonban ez még odébb van. Béke poraira.
12.
12.
lewton6
honnan tudod, hogy szar, ha ki sem adták? :D
11.
11.
Halfer
hát ez szar, hogy valóban mennyien várják és erre BUMM! (következő hír az lesz hogy a STALKER törölve?? vagy mi??) és tényleg furcsa, hogy nincs a Blizzard oldalán erről semmi.
10.
10.
InGen
Ha neked szívás hogy nem adnak ki szart... :)
9.
9.
Myko Alto
A lényegen nem változtat! Mi szívunk...
8.
8.
InGen
Inkább legyen kidobott pénz és idő, minthogy szart adjanak ki. Most csak azért fejezzék be, mert már elkezdték? Ez egy baromság. Ráadásul a Blizzard nem először csinál ilyet (Warcraft Adventures) szóval...
7.
7.
Mast3rmind
Amúgy csak egy kommentem van az egészhez: Akkora fejlesztés most mind csak kidobott pénz és idő volt... adják oda nekem a gémet és egy kis csapattal befejezzük... nehogy már egy félkész játékot kivágjanak a Lomtárba...
6.
6.
Bloodrose
Erről miért nincs egy betű sem a Blizzard honlapján?
5.
5.
SniperMaister
Ingen-el értek egyet!Blizzard neve egyenlő a sikerrel!És ők valóban tutira mennek!Bárcsak lenne Starcraft 2 is!OH YEAH!!!
4.
4.
Myko Alto
Ez szerintem gáz! Iszonyat várták már a játékot és legyünk őszinték, amiket láttunk belőle, az eléggé felvillanyozott szerintem mindenkit...
3.
3.
lewton6
pedig mióta készült...
1.
1.
InGen
Nos, ha a Blizzard lelőtte annak az az oka, hogy ők nem adnak ki minden szemetet, csakis 100%-os játékokat, még akkor is ha már szinte kész volt a stuff. Szóval én megbízok a döntésükben, ők nem EA.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...