Videókon a törölt Star Wars: Battlefront 3

Link másolása
Mint azt tudjuk, a DICE jelenleg is szorgalmasan a dolgozik az új Star Wars: Battlefronton, azonban volt a játéknak egy másik változata, melyet a Free Radical Design fejlesztett. Ebből láthatunk most pár régi videót.

Az eredeti Battlefront 3-on még 2006 környékén dolgozott a Free Radical Design (őket ma már a pénzügyi gondokkal küszködő Crytek UK-ként ismerhetjük) és a készítők szerint a játék már 99%-ban kész volt. Ennek ellenére a projektet minőségi okokra hivatkozva mégis lelőtte a néhai LucasArts.

Hogy milyen lehetett volna a játék, azt most saját szemünkkel nézhetjük meg, ugyanis felkerült a YouTube-ra pár játékmenet videó a pre-alpha változatból.

Egyébként így sem fogunk Battlefront nélkül maradni, hiszen a DICE már javában dolgozik a játék új generációs változatán.

17.
17.
#15: Igen, pont erről beszélek. Fingunk nincs ez mennyire korai állapot.
16.
16.
strike19
A törölt Rogue Squadron wii is rakjátok ki.
Nagyon kemény.Minden benne van ami kellene egy Star Wars játékba kard vívás,űr csata,lövölde.
Tegnap volt hír az IGN-en.
Segítek:http://www.ign.com/articles/2014/10/13/cancelled-star-wars-rogue-squadron-wii-game-footage-found?watch
15.
15.
Giggsy
Mennyire volt ez pre az alpha verziónak? Két évvel? Azért egy pre-alpha verziónak már illene nem ennyire szarul kinéznie.
Amúgy egyetértek valakivel, aki itt lejjebb megjegyezte, hogy egy jó SW RPG-re lenne már inkább szükség.
14.
14.
Annyira egyikőtök se tud olvasni. Rohadtul mindegy, hogy a játék már 99%-ban kész volt vagy sem. Ez mind pre-alpha footage. A végeredmény nyilván nem így festett.
13.
13.
markoci555
#12: kicsit furán hangozhat az utolsó pár szó együtt, szóval vitték volna mint a cukrot, és én is a vevők közt lettem volna, nem pedig a cukor közt vagy ilyesmi :D
12.
12.
markoci555
Van fenn évek óta jobb videó is, amin én csak annyit láttam, hogy sírni kéne amiért nem jelent meg, Minőségi okokra meg ne hivatkozzanak, mert szinte semmi dolguk nem volt, csak az első kettő alapjaira egy kis grafikai frissítéssel megáldani ezt a szerencsétlen játékot, meg talán pár pluszt beletenni és vitték volna mint a cukrot velem együtt.
11.
11.
godach
#10: Semmi ilyet nem írtam, hogy nem így értettem. Annyit írtam, hogy hogyan értettem.
Mert nem voltál képes felfogni.
Ja és írj nyugodtan nem harapok, nem kell megint megvárnod míg valaki a védelmedre kel.
A kötözködést meg ne hozd fel szerintem, először is te válaszoltál az én kommentemre, nem is akármilyen stílusban, Másodszor meg nem az első eset volt és nem is a második.....az hogy nem reagálok a butaságaidra, még nem jelenti azt, hogy meg van engedve, hogy barom legyél.
10.
10.
dzsiádzsó
#4: Ja ja persze, nem így értetted, kár, hogy a hsz.ek megmaradnak gagyikám... Te nem kötözködsz éppen? Velem az oldallal :D Szánalmas vagy, hogy még fel is hozod érvnek, neked nincs jobb dolgod, mint ide kommentálni? Így a te életszerűséged nem szánalmas, csak másé?
:D
9.
9.
Ecneb
#4: Nem értem ezt az erőltetett kiakadást miért kell csinálni, amúgy a meg nincs jobb dolgod, mint azt nézegetni, hogy ki mit közöl le?
Témához hozzá sem tudsz szólni?

#1 Egyet értek, a játéknak bőven lett volna hova fejlődnie, szóval nem egy nagy érvágás.
8.
8.
Pizza74
Deja vu.
Ezt a lelőtt játékot már láttuk, csak azért mert egy rivális oldal újra lehúz róla egy bőrt, a többinek is követnie kell?
De lényegtelen, még 2007-hez is ez vacaknak néz ki, nem csoda, hogy lelőtték.
6.
6.
névtelenség
#3: Olvasni nehéz. Íme az élőpélda.

Amúgy a leaked videók közel ezer évesek! Meg tudná valaki mondani, hogy minek az apropóján jöttek elő megint? Unatkozik a szakma?
4.
4.
godach
#3: Nem erről beszélek te szerencsétlen fogyatékos. Mindenhol kötöszködsz, mint ha te lennél a Jani. Tényleg ennyire nyomorult életed van te barom? Csak a gyengébbek kedvéért:
Star Wars: Battlefront 3 - felbukkant két gameplay videó -GS
Videókon a törölt Star Wars: Battlefront 3 -GK
Az egyiken egy szenzációhajhász cikknevet kapott. A GK-n legalább, nem a kattintásra mennek. Mi ebben érthetetlen te majom?
3.
3.
dzsiádzsó
#2: Huuu tényleg? Biztosan ők tették fel a netre, minden hír forrásának alfája és omegája GS, biztos véletlen, hogy N4G meg még előttük is 10 órával leközölte a hírt, sőt kismillió másik oldal is, mert igazából ez nem hír, GS felfedezése és senkinek semmi joga további tájékoztatást adni erről, a hír coppirájtos igaz?
2.
2.
godach
Természetesen a gamestar is közölte a hírt. A következő címmel:
Star Wars: Battlefront 3 - felbukkant két gameplay videó
Szánalmas....
1.
1.
Cipo3
Hát nem tudom, szerintem köszönjük meg Lucas-éknak hogy lelőtték projektet. Az alsó vid alapján ennek még kellett volna 2 év fejlesztés, de azt mondják 99%-os? Akkor tényleg nem egy nagy eresztés lett volna.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...