Garantált, hogy lesz NBA Live 16

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 20.
  • Hír
Link másolása
Noha az NBA Live 15 még meg sem jelent, a kosárlabda-szimulátor producere elhintette, hogy jövőre "garantáltan" kapunk új részt. Az NBA Live 16 fejlesztése már elkezdődött, az EA Sports kiemelt figyelmet fordít a szériára.

"Garantáltan" kapunk jövőre is kosárlabdajátékot az EA Sports-tól, ezt maga az NBA Live producere, Sean O’Brien ígérte meg a Polygonnak adott interjújában. Nem számít, hogy milyen fogadtatást kap az NBA Live 15, a sorozattal hosszú távra terveznek, az NBA Live 16 munkálatai már elkezdődtek. 

O'Brien szerint a csapathoz plusz fejlesztőket vettek fel, nagyobb büdzséből dolgozhatnak, mint valaha. A sorozattal hosszú távra terveznek, minden egymást követő NBA Live-játék jobb és jobb lesz. Ezzel a kijelentéssel a producer megcáfolta a korábban felreppent pletykákat, miszerint az EA Sports a drága licencszerződésekre hivatkozva lassan jégre teszi a kosárlabdás címet. Erről szó sincs.

Érdekes, hogy az úriember egyetlen szavával sem méltatta az október 15-én Xbox One-ra és PS4-re megjelenő NBA Live 15-öt, csupán annyit jegyzett meg, hogy a csapat "egy folyamatban lévő munka" közepén van.

4.
4.
Giggsy
#3: Azért nem egészen. A FIFA széria folyamatosan uralja a focisjáték mezőnyt, és minden évben vezeti az eladási listákat Európában az FPS november eljöttéig. Az NBA Live meg a konkurencia mögött kullog évek óta mind eladásszámban, mind minőségben. Nem kifelejtve azt, hogy többéves kimaradás után az NBA Live 14 méretes nagy buktával tért vissza a mezőnybe. Szóval nagyon nem "az ég kék, a víz meg nedves" szinten egyértelmű a következő NBA Live megjelenése.
3.
3.
PaprikaJancsi
Ez olyan mint, hogy bejelentenék, hogy nyugodjunk meg, jön az új fifa 16. Biztos sokan meglepődnének :D
2.
2.
Sid3481
És gondolom, utána is minden évben jön majd egy újabb rész!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...