AC: Chronicles - érkezhetnek még hasonló játékok

Link másolása
Alex Amancio, az Assassin's Creed: Unity kreatív rendezője beszélt arról az Eurogamernek, hogy számíthatunk még további Chronicles-szerű oldalnézetes játékokra, melyekben új helyszíneket járhatunk be.

Mint arról beszámoltunk, a szokásos tartalmak mellett egy 2,5D-s nézetettel operáló játék is helyet kapott az Assassin's Creed: Unity season pass csomagjában. Az Assassin's Creed Chronicles: China új megvilágításba helyezi majd a játékmenetet, emellett a fejlesztők szerint egészen egyedi látványvilággal fog rendelkezni az oldalnézetes mellékszál.

Alex Amancio azonban elhintette az Eurogamernek, hogy lehet még számítani majd ilyen "Mark of the Ninja-jellegű" címekre még. A fejlesztő szerint ezekkel a játékokkal ki tudják használni az Assassin's Creed gazdag világát és már vannak terveik a folytatásokra. Kiemelte azt is, hogy ezek a játékok egyedi látványvilággal rendelkeznek, így minden epizód az adott korra és helyszínre jellemző dizájnt kaphat.

Arra a kérdésre, hogy a Chronicles további epizódjai mikor és milyen formában jelenhetnek meg, csak azt válaszolta az úriember, hogy nem akarja lelőni a meglepetést.

Mit gondoltok, vajon tényleg szükségünk van ezekre a spin-offokra vagy csak újabb pénzt akar kisajtolni a széria rajongóiból a kiadó?

3.
3.
Szerintem jó ideje ez az első olyan AC cím, amire nem lehet sehogy ráfogni, hogy csak ctrl+c ctrl+v az egész. Ezt valóban a semmiből építették fel, és nagyon jól is néz ki. De természetesen majd ennek a következő részeiről már újra elmondható lesz.. :)
2.
2.
grieves13
#1: Azért a BF nagyon jó lett, most másodszorra játszva is már 50 óránál tartok és még nem vagyok a végén... Ha Unity-ben meg Rogue-ban is ennyi lesz, akkor én elégedett leszek... :)
1.
1.
dacoon90
Az AC3-al Ubisoft bácsi rájött, hogyan lehet és kell meglovagolni egy sikeres franchiset. Ennek isszuk a levét és ennek a terméke a fenti "remekmű" is (nem próbáltam nem tudom milyen, csak sejtem az évenkénti kiszámoljamárhanyadik Assassin's Creed alapján). ...és én még az évenkénti CoD-ot és NfS-t gondoltam eltúlzottnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...