LittleBigPlanet 3 - generációs különbségek

Link másolása
Nagy meglepetést okozott a Sony, amikor bejelentette az idei E3-on, hogy PS3-on is tiszteletét teszi a LittleBigPlanet 3. A kattintás után videóban nézhetitek meg, milyen különbségek vannak a két verzió között.

Az új generáció érkezésével a fejlesztők képesek néha megfeledkezni az előző generációs gépekről, és ronda vagy összecsapott portokkal "megajándékozni" a vásárlókat.

A LittleBigPlanet 3 bétája már javában zajlik és ennek apropóján érkezett egy összehasonlító videó, mely a két generáció közötti grafikai különbségeket járja körbe. Bár a PS3-as változat egyértelműen elmarad a PS4-es nagy testvértől, azért a játék még így sem nevezhető rondának. Reméljük, a játékmenetben sem lesznek nagy különbségek.

A LittleBigPlanet 3 november 26-án érkezik a fent említett platformokra.

22.
22.
Effecta
De fain ez a Sackboy :D Sajnos nem volt szerencsém az eddigi részekhez, ezzel remélem megtalálom a számításaimat :)
21.
21.
Cipo3
#20: +1

Ugyanígy voltam én is az elején, már leszoktam ugyan...de nagy kedvenc volt.
20.
20.
Ehrmahgehrden
Mindig amikor meglátom a LittleBigPlanet 3 címet egy cikk címében, a szívem megdobban, a gyomrom összerándul, mert azt hiszem, hogy végre a LittleBigAdventure 3-at jelentik be...

The feels, man.

http://www.datfeel.com/drupal/sites/default/files/field/image/Cool%20Feels%20Bad%20Frog%20Man%20Jacket.jpg
18.
18.
keiji maeda
jézusom , na azért ez már sok , direkt leveszik a grafikát , nem azért de a 2. része részletesebb volt a ps3 simán meg tudja jeleníteni de még ha ezzel nem is foglalkozunk a másik ami nálam felháborító hogy a ps3 játékok árát felemelték indokolatlanul 3 ezer forinttal , kérdem én mégis miért ? eddig 11-12 ért elő lehetett rendelni a ps3 játékokat most meg 14-15 ezer ! komolyan mondom kész vicc, ja és eddig még voltak tárgyi ajándékok is előrendelésben most meg kapsz hozzá 2db dlc kódot és kitörölheted vele a ..... :)
17.
17.
Blueberry
Igaza van xD megvette a játékot és gép hiányában még csalódni se tud xD
16.
16.
dzsiádzsó
#13: Húúú gyerekek ti nagyon el vagytok tévedve, ilyen vélemények általában olyan emberek szájából hangzanak el, akik 5 éve vettek egy HD Ready TV-t a ps3-omhoz, azóta meg laptoon néznek 720p-s videókat youtubon...
Valóság kicsit durva, egyszer majd összehozhatunk valami gamer estet, ahová elviszek egy gamer pc-t, milyen amikor monitoron előtted megy valami 1080p-be ultrán, mert az már most veri ps4-et. De a két konzol között még akkori is órási a különbség, hogy ha 900p-be mennek a játékok.
Az lehet, hogy van néhány játék, ami nem mutat fel sokat pl Destiny, de most jönnek majd a kifejezetten újgenre fejlesztett játékok, pl ott a Horizon 2, ami már alapoktól volt újraírva, de kapott egy külön fejlesztett részt a régi X360 és a különbség biztosan mondhatom (játszottam mind2-övel) nem egy HD pack volt és a jövőben ez még inkább így lesz.
15.
15.
lacinho01
remélem hozza az első két rész szintjét sőt... várós
14.
14.
#12: Igen de csak az exkluzívokat! február környékén megveszem a gépet is
hagy tudjam már én....
13.
13.
hurkagyurka2
Ami érdemi különbséget látok a két gen grafikája között (nem csak jelen játék esetében), az a textúrák minősége. Ehhez jól jön a 8 GB RAM a két gépben a korábbi 256 megához képest. Ha anno hallgatnak a fejlesztőkre, és némileg több memóriát kapott volna a PS3 és XBOX 360, most nem lenne ennyire látványos a javulás. A PS3-as cuccok jelentős részét egy HD-s textúra pakk közel mai szintre húzná.
12.
12.
lafesz
Te vettél mar 5 játékot ps4 nélkül ?.....OKOS..
11.
11.
Tényleg nem sok a különbség a kettő között,viszont 1 ezressel lesz olcsóbb a PS3-as verzió.Így akkor Inkább már a PS4-est veszem meg,hagy gyűljenek a vitrinben amíg megveszem a gépet,ez lesz az 5. :)
10.
10.
#9: Ha már korrektek akarunk lenni akkor nem egy 20x zoom alatt készült képet kéne beszúrnod.Mert hiába mész olyan közel egy HD tévéhez,hogy érintse az orrod.Attól még nem lesz zoom :) Itt textúra cseréről van szó nem csupán arról,hogy ennyi lenne a különbség 720p meg 1080p között.Ez így hazugság!
Itt a különbség!
http://www.dualshockers.com/2014/02/23/1080p-vs-900p-vs-720p-screenshot-comparison-can-you-tell-the-difference/

Lehet nézni hármat hátralépve!
9.
9.
dzsiádzsó
#8: Tessék: http://static.gamespot.com/uploads/original/594/5945896/2346910-9789601332-L5PHw.png erről beszélek, ua. beállítás mellett, csak a felbontás változik. Youtbeon agyon "kompresszált" videókból meg ne induljunk ki, mert közük nincs a valósághoz és főként 1080p-t nem képesek visszaadni, egész más a tv előtt játszani és laptopon bámulni őket...
Ennél többet nem tudok tenni, amiről Te beszélsz egy vágyálom, de világ nem így működik, Peace out ;)
8.
8.
#7: Ok!Akkor vedd le a videó felbontását 720p-re és le fog esni miről beszélek :) Peace
7.
7.
dzsiádzsó
#6: De pont ez a lényeg a textúrák minősége, de még az élsimítás sem számít annyira alacsonyabb felbontáson, tehát pont magad ellen beszélsz :) Próbáld SD felbontáson ki a játékaidat, szebbek a régi ps2-nél, hát nem sokkal, de HD-re rakod ugyanaz a játék már sokkal jobban néz ki. 1080p-s felbontás alkalmas részletesebb és szebb grafika megjelenítésére, egyébként a videó pont ezt mutatja, mert semmi különbség nincs a két játék között, mint némi felbontás, hiába rakják rá ugyanazt a textúrát, 720p-be így néz ki az, ami ps4-n 1080p-be ;)
6.
6.
Csak arra utaltam hogy nem a felbontás emelésétől lett szebb.Nem mindegy a textúrák minősége!Ugye?Ezt ps3 is vinné :) Felesleges személyeskedned vagy felhúzni magad mert még elvisz a szíved pixelvadász!
5.
5.
dzsiádzsó
#3: Mond te mennyire vagy agyilag rendbe? Tehát hogy kéne neked elmagyarázni a különbséget a valóság, és egy polygonokból renderelt valami között? Esetleg maga a kép előállításának különbségét, ha fotózol, meg renderelsz és ez másként jelenik meg, mert másként képezi le a pixeleket is a két folyamat.
4.
4.
bence9
#3: Kérem kapcsolja ki!
3.
3.
Hihi!Még ki van hangsúlyozva,hogy 720p meg 1080p!Itt egy 720p kép!!!
http://www.wallpapersense.com/images/cool-guy-a2zrg-7-wallpaper-for-1280x720-hdtv-720p-13-2526.jpg
Ilyen minőségű játékokat szeretnék,nem 4K hupikék törpikét!Sokásos Sony bullshit!
2.
2.
strike19
Remélem játék menetbe nem lesz sok eltérés.
A grafika nem számít.Azért nem fektetek be most ps4-be hogy leheletnyivel szebb legyen a játék.
Remélem ,hogy a tapipados részeket kibírják valami mással váltani a ps3-ba,nem akarok emiatt rövidebb játékot.
1.
1.
DON GONDOCS
Remélem egy leheletnyivel könnyebb lesz mint az első rész. Elég szórakoztató játék, csak néhány pálya azért feladta a leckét.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...