Újabb sorozat készül a Mortal Kombat alapján

  • Írta: fojesz
  • 2014. október 23.
  • Cooltúra
Link másolása
A Mortal Kombatot eddig sem kellett félteni ebből a szempontból, elvégre már több élőszereplős film és sorozat is készült a verekedős játék alapján, hamarosan azonban újabb adaptációt kaphat a cím.

Újabb élőszerepős sorozat készül a Mortal Kombat alapján, a Warner Bros. bejelentése szerint ráadásul az adaptáció a Mortal Kombat X-re épít, így nemcsak a verekedős széria jól ismert harcosai, hanem néhány új karakter is tiszteletét teszi majd benne. A munkálatokat a Blue Ribbon Content végzi, ez a Warner új, digitális platformokra dolgozó filmes-animációs részlege.


A Mortal Kombatból már több élőszereplős feldolgozás is készült, a két mozifilmen túl két sorozatot is kapott a cím: az egyik, a Mortal Kombat: Konquest 1998-ban rajtolt el, míg a Mortal Kombat: Legacy 2011-ben indult, és tavaly kapott egy második évadot. Ez utóbbit ingyenesen végignézhettük az interneten.

8.
8.
Nicodemus
Jajdejo:) MK 1 filmet nagyon szerettem gyerekkoromban, a masodik mar a guilty pleasure kategoria lett annyira rossz volt. A sorozatot is neztem annak idejen es nagyon kellemes B szinvonalt kepviselt, azonban a Legacy elso evada tenyleg(!) jo volt, csak sajnos nem tudtak tartani a szinvonalat a masodik evadra igy el is lett kaszalva. De minden johet a tovabbiakban ami MK, en szererettel varom!
7.
7.
godach
Szerintem a Legacy első évada igazán odabszott. A másodikba csak bele,bele nézegettem de nem nagyon adta. Az elsőt feldolgozva, igazán ütős valamit hozhatnának össze.
6.
6.
Blueberry
Inkább örüljél hogy végre kipusztították őket ;)+az MK-ból minek akarnak sorozatot? (Megint) ha az elözőek hulladékok voltak akk ez szerintük jobb lesz?
5.
5.
Dante2014
#4: Nem téged parodizáltalak.

A hírhez: jó lenne egy újabb rendes mozifilm is, az előző kettő nem nyerte el a tetszésemet sztori szintjén..:/ Többet, jobbat érdemelt volna a MK.
4.
4.
sloth
#2: Hahaha, igazi viccesfiú lehetsz.
3.
3.
strike19
Én inkább egy másik Mortal Kombat játéknak örülnék.Én nem szeretek sorozatokat nézni.
Pl:Shaolin Monks 2 vagy MK mythylogy Scorpion.
2.
2.
Dante2014
#1: Se Cristiano, se Kemuri, de én betöltöm az űrt szívetekben.:D (a moderátoroktól elnézést kérek, de nem bírtam magammal, nem trollkodok, csak vicc).
1.
1.
Dante2014
Mortal Kombet sorozat jó tuti beszerzem
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...