Újra kiadják az X-Winget és a TIE Fightert

  • Írta: Arell
  • 2014. október 28.
  • Érdekesség
Link másolása
Visszatér a kilencvenes évek két nagy kedvence, igaz, csak digitális formában, a Good Old Games kínálatában. Aki hiányolta a Star Wars-témájú szimulátorokat, az örülhet, hiszen a két játék hamarosan meg is jelenik az oldalon.

A GOG fórumán bejelentették, hogy az 1993-as Star Wars: X-Wing és az 1994-es TIE Fighter űrharcszimulátorok még ma megjelennek a többnyire retro játékokat forgalmazó digitális játékboltban. Külön szépség a nosztalgiára vágyó öreg motorosok számára, hogy mind a két cím Special Edition változata válik ismét elérhetővé és összesen megközelítőleg 2300 forintba fognak kerülni.

Az újra kiadott változatokhoz szerencsére már nincs szükség DOS-emulátorra és egyéb szoftveres felszerelésre. A re-release úgy lett átalakítva, hogy képes legyen futni a modernebb hardveren, de közben megtartsa az esztétikai tartalmára jellemző vonásokat.

11.
11.
Elmennek a zivataros picsaba 2300*.
Ez a gog valami eszetlen egy penzehes szarrago banda basszus.
Ez a jatek mar telon is necces lenne 2-3 dolcsit esetleg megerne.
Hol a rakba elnek ezek?
10.
10.
Naridar
#7: Azt lehetett? Én úgy emlékszem hogy amikor megvettem, nem volt hajlandó joystick nélkül elindulni sem.
9.
9.
PiszkosFred
#8: Ha esetleg érkezik még majd az X-Wing Alliance is a GOG-ra (ami sanszos a LucasArts és a GOG friss szerződésének értelmében, még akkor is, ha csak egyelőre a Indiana Jones® and the Fate of Atlantis™, Sam & Max Hit the Road, Star Wars®: Knights of the Old Republic, Star Wars™: TIE Fighter Special Edition, Star Wars™: X-Wing Special Edition, The Secret of Monkey Island™: Special Edition játékokról van szó), akkor az X-Wing Alliancehoz van egy-egy felturbózott grafikájú X-Wing és TIE Fighter mod/konverzió (X-Wing Redux és TIE Fighter Total Conversion néven), amellyel végig tudod játszani a régi klasszikust kissé "újabb" köntösben is.
8.
8.
Szörnyű! hirtelen megörültem, hogy lesz egy remake / reboot és modern köntösben jön ez a két klasszikus. Úgyis nagyon dívik mostanában az űrszimulátorosdi. :((( Sebaj, majd egy lelkes modder megcsinálja a StarCitizen alá :DDD
7.
7.
sajttaller
joystick??? én anno egérrel nyomtam, jó kis izomlazám volt tőle :) Bár akkor nagyon szerettem, de nem hiszem, hogy most lekötne 1-2 óránál tovább
6.
6.
Tiborcs
Rouge Squadron lenne a legjobb!! :)
5.
5.
Cipo3
4500 egy átalakító. :( azért már új joy-t kapok.
4.
4.
Cipo3
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ első napos vétel lesz
Kell szereznem egy game port / usb átalakítót, hogy működjön a joystickem. Létezik olyan?
2.
2.
joshfeed
Igen az is jó darab :)
Remélem hamarosan beindul a GOG Galaxy teljes erővel és akkor lehet a régi gamékat nyomni multiban online.
Az AvP Classic 2000 Teszt multi is elég jó :)
1.
1.
daenath
A Shadows of the Empire-nak is tudnek orulni :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...