Négy percig mozog a Far Cry 4

  • Írta: Arell
  • 2014. október 28.
  • Videó
Link másolása
Patrik Méthé, a játék rendezője megosztja velünk az öt kedvenc pillanatát a november közepén érkező Far Cry 4-ből. A kapcsolódó négyperces videoanyagban természetesen lesz látnivaló is bőven.

Patrik Méthé, a Far Cry 4 rendezője az öt kedvenc pillanatáról beszélt a harmincöt órás kampánynak helyet adó shooter kapcsán. A kiemelt elem a Guns for Hire funkció, melynek segítségével Karma események során szerzett tokeneket költhetünk erősítést nyújtó NPC harcosokra, akik a védelmünkre sietnek a rázós helyzetekben, de szóba került a Buzzer, az új egyszemélyes helikopter, és rövidke harcot láthatunk egy tigrissel is.

A Far Cry a hazai polcokra november 20-án várható, és PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, valamint Xbox 360 és Xbox One platformokra lesz elérhető.

15.
15.
Mr.Dead
#14: Hogy jön ide a crytek? :D
14.
14.
Emty
Szerintem nem lesz rossz a fc4 mar csak azért sem mert úgy néz ki egy újabb fc3at kapunk csak máshol játszódik...Nem túl kreatív de engem biztos le fog kötni egy darabig. Úgy látszik a crytek is raallt az egy fejlesztesbol minél több bort lehuzos penzcsinalasi koncepciora...bízzunk benne h nem válik szokásukká.
13.
13.
latis666
#7: Ez egy játék. Nem a valóság szimulálása. Nem kell tökéletesnek lennie hogy jót lehessen vele játszani. A tetris sem követi a fizika szabályait és nincs benne nyitott világ, de attól némi sikert elkönyvelhetett. Konkrétan a harmadik rész az egyik legjobb játék volt au elmúlt években. Jó volt, szép volt, nem volt rövid. Bár minden játék tudna ennyit.

A 4 rész is nagyon szépnek ígérkezik és ha nem nyúltak hozzá nagyon a játékmenethez akkor klassz lesz nagyon. A Survive Kyrat trailer brutálisan jó.
12.
12.
cannondale
Uncharted-re emlékeztet sok évekkel ezelöttről, csak ez nyitott világban játszodik.
11.
11.
Sheparrd
#8: Mostanában már nem sok shooter játék képes lekötni, de a Far Cry 3 képes volt, nem is tudom hogy az utóbbi 3 évben játszottam-e valamivel annyit mint azzal. De ha te szívesebben játszol a fakockával, akkor kapcsold ki a gépet dobd ki a román billentyűzeted az ablakon, és menj vissza a sarokba játszani vele. Mindenki jobban jár.
10.
10.
crashpipi
Nekem a Far Cry 3 nagyon bejött anno és mivel sok idő eltelt azóta, szerintem ez is tetszeni fog. Az már más kérdés, hogy egészen biztos egy újabb rókabőr és nem több, így nem nagyon éri meg szerintem az 5000-es felárat PS-re.

Engem nem zavarnak az ehhez hasonló videók, mert nem hiszem, hogy túl sok minden lelőnének. Ezek azért nem végigjátszás videók.

Inkább az zavar egyre jobban, hogy évről évre egyre sűrűbben szembesülünk azzal, hogy tucatjával jönnek a középszerű, de nem rossz játékok, amikben kizárólag ugyanazok a megoldások vannak variálva tetszőleges sorrendben. Ha meg néha kijön valami egészen új, az vagy moslék, vagy jó, de rétegjáték. :(

Arról meg ne is beszéljünk, hogy milyen szinten nő a gépigény és mennyire minimális a tényleges látvány/fizikai javulás. Évek óta helybetopi van.
Az optimalizálás pedig lassan teljesen eltűnik. Kezd olyan érzésem lenni a pc-n való játék közben, mint egy aktuális szemét top kategóriás androisdos telót használva. Papíron minden több, jobb, gyorsabb, a gyakorlatban meg ugyanaz a kiszámíthatatlanul hullámzó teljesítményű f.s az összes. :(((
Csak a pénz lehúzás a lényeg és jó szöveggel mindent el lehet adni. :S
9.
9.
#4: Egy video alapjan el lehet nagyjabol donteni me lesz jo es mi nem.
Azt megnezed aztan le se kell szarni.
De meg akkor se tuti.
Letoltod megnezed majd ha jo, megveszed.
En is ezt cs.
Az elorendelest meg hagyni kell a "rothado nyugat opiumanak", meg a 12 eves kis gyokoknek (tisztelet a kivetelnek termeszetesen)....
8.
8.
#6: A far cry a fakocka alatt van mert a fakocka jatek.
Azert nem erted a nyafogast mert fingod sincs mi az, hogy jatek, mert nem lattal meg olyat.
Agyalagyult... :D
7.
7.
Szar lesz ez is.
Tipikusan ilyen 14-18 eves hulyegyerekeknek valo fercmoslek, 0 de legelabb alaposan elrontott gamplayel.
Telebaszva okorsegekkel (lasd medveanusztaska meg gekkoszem kulcstarto) mikozben amitol kicsit is jo lenne (pl. ne orok loszer legyen az ellenne akit ha lelosz, kiderul, hogy 3 db skuloval lott mar fel oraja) meg eszukbe sem jutott.
A trailereket meg se kozelito grafikaval.
Hanyinger ubisoft .
6.
6.
Francokat! A három is zseniális volt, ez is az lesz. Komolyan nem értem az itt nyafogókat, menjetek vissza fakockázni és homokvárat építeni... :D
5.
5.
#3: Engem a 3-astol pont a videok vedtek meg.
Megneztem parat aztan eldontottem hogy ez a szokasos ubifartcreed of assassinscry 89. resze avagy a tobbretegu roka c. oklemeny.
Es akkor se kene ha fizetnenek erte...
4.
4.
Slarioux
Emlékszem, régebben alig vártam, hogy megjelenjen a néhai PC Guru /Gamer/ legújabb száma, amihez a hozzá járó CD mellékleten volt kb. 5 összevágott játék előzetes és azokat is vagy 100-szor megnéztem. 1 exkluzív játékhoz a fejlesztés alatt és a megjelenés előtt kiadtak egy-egy 3 perces videót (jobb esetben), és a kézhezvételig nem sok ingame jelenetet láthattunk belőle. Most meg már jutyúb van, és az a divat, hogy a neten meg lehet szinte nézni az egész játékot a megjelenés előtt. Ettől minden varázsa elveszik az adott játéknak. Hozzáteszem, erről nem a Gamekapocs tehet, de innen is látszik, hogy régebben minden jobb volt valóban..
3.
3.
equinox42
#1: Igazad is van egyrészről, más részről pedig meg is válaszoltad magadnak az egész felvetésed.
Ha jól emlékszem annak idején a 3. résznél is ugyanez volt.
A legelső trailert megnéztem belőle, ott tudtam hogy kelleni fog.
Utána nem néztem semmit, pedig belefutottam itt bőven.
A játék momentumai újonnan hatottak rám és nagyon élveztem, meg kell mondjam.
A far cry 4 első látnivalói különösebben nem győztek meg.Pedig a helyszín jobban tetszik, mint a trópusi vidék.
Majd ha úgy hozza az élet, kipróbálom.
2.
2.
rexsimus
Egy kis realizmus nem ártott volna a játéknak...
1.
1.
Ecneb
Nem bántásból, de komolyan ennyire nincs hír?

Az alien játéknál is annyi volt már a hype, hogy kár volt vele játszani, mert teljes mértékben bemutattátok itt, most far cry 4-el ugyanez lesz?

Persze lehet mondani, hogy nem kell megnézni, de ha már feljövök az oldalra, akkor miért minden második hír a far cry 4 egy olyan részletét mutatja be, amit vagy nem kéne lelőni, vagy megtalálható a youtube-on teszem azt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...