Kevesebben rendelték elő az új Call of Duty-t

Link másolása
A Call of Duty: Ghosts után az új rész, az Advanced Warfare is alulteljesíthet majd eladások terén, legalábbis az eddigi adatok szerint. A játékot kevesebben rendelték elő, mint az előző részt.

A Call of Duty-sorozat évről évre gyengébb eladásokkal büszkélkedhet, és az elemzők szerint az Advanced Warfare is folytatni fogja ezt a tendenciát, legalábbis az előrendelési adatok alapján.

Az új epizódból már most 40 százalékkal kevesebb fogyott, mint a 2013-ban megjelent Ghostsból. A Black Ops 2-höz képest még nagyobb a lemaradás, ugyanis az Advanced Warfare-ből 70 százalékkal kevesebbet adtak el, mint a két évvel ezelőtti részből.

Természetesen ezek az adatok egyelőre csak az előrendelői eladásokon alapulnak, megeshet, hogy a játékosok óvatosabban bánnak az előrendelésekkel, miután a tavalyi rész nem sikerült annyira jól. Az Advanced Warfare-nek még meglehet az esélye, hogy felülkerekedik a Ghostson, hiszen ebben az évben konkurencia nélkül küzd meg a vásárlók kegyeiért a kategóriáján belül.

Az elemzők szerint a sorozat túl van már a csúcson és az eladások tovább fognak csökkenni.

A Call of Duty: Advanced Warfare november 4-én, azaz egy hét múlva jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re.

18.
18.
razipapi
#7: Hát barátom én is hasonlóképpen vélekedek , csak én azt mondanám ,hogy dobjunk ki még 1 két updatet a cod2 höz akár 1 grafikai tuning vagy mittomén [bár szerintem maxon ,dx9 en még mindig szép a cod2 de mind1] plusz egy normális antihacket. És a következő 10 évre megint meglenne az amivel emberek százezrei játszadoznának el órákon keresztül :))
17.
17.
Blackhard89
Az EA lehet fel sem fér a dobogóra?? Aki miatt a Battlefield név egyenlő a ((BUG)) kifejezéssel mert nem képesek elég időt adni a játék elkészítéséhez ?? .Szerintem odafér!!! Még, sok kiadót és játék fejlesztő
16.
16.
K2 The Highest
#1: Nem helyesírási hiba, hanem elírás. Talán fáradt volt a kolléga, nem kell leharapni a fejét.
15.
15.
#13: A ubi soft a dobogo elso helyezetje suttyosagbol. Ez nem kepezi vita targyat szerintem.
Ha jobban megnezzuk lehet az ea fel se fer a dobogora.
14.
14.
#3: Vagy pont nyomoronc verpistik veszik majd meg nagyreszt..
13.
13.
Blackhard89
Az Activison jól szét barmolta a Cod- ott, kezet foghatna az EA - al a játékipar szégyenei!!
12.
12.
MikelGun82
#10: Az biztos, hiszen egy CTRL+C, CTRL-V kb 4 másodperc, ha leosztod az órabérükkel, tuti, hogy megtérül! :D :D :D Idén rányomtatják: 4-8 éves korig, szigorúan agyhalottaknak! :D
11.
11.
nomcsa
+1, amíg nyereséges az Activision-nek, addig évente lesz cod, és az eladási listának az élére nem kerül, lesz még egy pár év, mire több lesz a kiadás, mint a bevétel.
10.
10.
DON GONDOCS
Biztos vagyok benne hogy bőven vissza hozza a játékba fektetett munka, az árát. Ebből nem lehet veszteséget termelni.
9.
9.
DonRendes
Nem hogy inkább csináltak volna StarWars-t :D
8.
8.
Lacek896
Marketingben van egy olyan fogalom hogy termék életciklus. 4 szakasza van és minden termék életútjára vonatkozik: bevezetés, növekedés, érettség, hanyatlás.

Lehet hogy a CoD éra most jut az utolsóba.
7.
7.
Randy Marsh
A CoD4 óta nem érzem egyik részen sem azt a feelinget, ami annyira jó volt a játékban. Ez vonatkozik a multira is és egy kicsit a singlere is. És szerintem legtöbb ember inkább a multi miatt veszi a codot. Lehet, hogy páran le akarják majd szedni a fejem, de ma már a CoDot mintha direkt a konzolokra csinálnák. Azon marha jól elvan minden résszel mindenki, de aki már valaha huzamosabb ideig multizott az 1.,2. vagy 4. részben(pc-n természetesen), az egyszerűen nem tudja élvezni az újabb részeket. Éppen azért, mert az 5. rész óta nem az igazi a multi. Ez szerintem nagyon nagy befolyással van az eladásokra. Persze ez csak az én véleményem. Én személy szerint jobban örülnék egy olyan CoDnak, mondjuk 2-3 év múlva, ami 'visszatér' a régi játékok feelingjéhez, csak egy korszerű grafikával.
6.
6.
Neo1989
Ezt addig fogják venni míg az eladásokon nem fog látszani az h X év beli rész csúnyán megbukott na és akkor lesz vége. De ez vonatozik az AC-re is Fifára, NFS-re...
Vagy akkor visszafogják az évenkénti megjelenést és pl 4 évenként kapnánk egyet.
4.
4.
Angelwing
Előző 3 rész megvan multi miatt,de már a Ghost sem tetszett(MW3 után visszalépés volt),ez az Advanced,meg végképp nem tetszik(szar pályák,lézerfegyverek,ugra bugra miatt).Kellene egy normális második világháborús rész,jó pályákkal,SZÉP grafikával.
3.
3.
Legalabb kevesebb player lesz, es nem minden nyomoronc ezt jatssza majd :-)
2.
2.
Attaca
Nem csodálkozom, mikor jön a GTA5, meg AC Unity közel azonos időpontban...
1.
1.
cannondale
"az elő az" a címben. Gratula.
Arra gondolok, vajon ki ülhet ott ilyen helyesírási hibával.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...