Aranyon a Far Cry 4, ilyen lesz a kompetitív multi

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 31.
  • Hír
Link másolása
A Ubisoft bejelentette, hogy a Far Cry 4 munkálatai befejeződtek, sőt a PvP-re kihegyezett multiplayerről is részletekkel szolgált. 5v5-ös küzdelmekben vehetünk részt és a megjelenéskor 10 térkép áll a rendelkezésünkre.

A Ubisoft Montreal befejezte a Far Cry 4 fejlesztését, már csak a lemezek sokszorosítása van hátra, így minden jel szerint a tervezett időpontban a boltokba kerülhet a játék. A kooperatív móddal már tisztában vagyunk, lássuk, hogy mit kínál a PvP-re kihegyezett kompetitív multi!

A Battles of Kyratban a játékosok frakciói esnek egymásnak egyedi fegyverekkel és képességekkel. A régmúlt háborújának résztvevői Pagan Min elit őrsége, a Rakshasák és a Golden Path lázadói.

Íme, a kompetitív multi főbb jellemzői:

  • 5v5-re kihegyezett köralapú meccsek
  • Asszimmetrikus játékmenet, amelyben a játékosok kétféle frakcióhoz csatlakozhatnak. Amelyik fél a legjobb teljesítményt mutatja fel, az megnyeri a meccset
  • Egy mérkőzés átlagos hossza húsz perc
  • Tíz térkép a megjelenéskor
  • Három játékmód. Az első Outpost névre hallgat, itt az a cél, hogy a Golden Path előőrsöt foglaljon el a régióban, a Rakshasa pedig ezt próbálja megakadályozni. A Propaganda módban a Golden Pathnek Pagan Min három létesítményét kell elpusztítania, végül a Demon Mask módban mindkét félnek egy ősi maszkot kell felkutatnia és visszavinni a saját bázisára (igen, ez a CTF helyi megfelelője)


A Far Cry 4 november 20-án várható, és PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, valamint Xbox 360 és Xbox One platformokra lesz elérhető.

2.
2.
strike19
#1: Én is reménykedek.Remélem most már egész jó local coop küldetéeseket raknak össze nem úgy mint 3-nál.Meg örülnék ha coop-ba is fejleszthető lenne a fegyverek.
1.
1.
suresz
reméljük nem lesznek hozzá multis trófeák, a Far Cry 3-ban egy meccset nem játszottam és nem is hiányzott
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...