Jön a GTA: Vice City Stories?

  • Írta: fojesz
  • 2006. március 27.
  • Érdekesség
Link másolása
Már voltak utalások egy bizonyos új PSP-s GTA-ra: most azonban még érdekesebb, rejtélyesebb információk láttak napvilágot.
Már voltak utalások egy bizonyos új PSP-s GTA-ra: most azonban még érdekesebb, rejtélyesebb információk láttak napvilágot. Egyre jobban tűnik úgy, hogy a következő Grand Theft Auto gamma, a PSP-re megjelenő Vice City Stories lesz.

Történt ugyanis, hogy a Take-Two (a Rockstar kiadója) egymás után háromszor foglalta és védette le a "Vice City Stories" címet. Az első minden bizonnyal az új játékra utal, a második a név egyes ajándéktárgyakon való szereplésére (értsd: különféle reklámok), míg a harmadik egy GTA-filmről vagy sorozatról tanúskodik. A szinte teljesen egyértelmű hírek ellenére az információkat kéretik fenntartásokkal kezelni, lévén lehet a Rockstar valami egészen másféle turpisságban sántikál - az E3-n minden bizonnyal az utolsó ködös részletre is fény derül.
9.
9.
ktomi22
úgy tudom hogy nemfog már 1 gta sem megjelenni pc re.. :( :@
8.
8.
Sybilla
És ez a PSP-és verzió esetleg mikorra várható, azt nem tudni? :)
7.
7.
fojesz
Ha az LCS-t áttolják, akkor ez is fog menni... :)
6.
6.
Sybilla
No, azért durvára örülnék egy Tommyval való újabb kalandozásnak a 80-as évek zenéire, Vice Cityben. :D (Mert remélem, a PSP vörzsönt megint portolnák PS2-re ... :)
5.
5.
fojesz
Szerintem ez a VCS dolog erősen igaz, lévén a Take-Two egyik negyedéves biszbaszukban megemlítették, hogy új játékuk készül PSP-re. Kizárásos alapon mi lenne, ha nem VCS? :) Egyébként a PS2-es LCS-ről mindössze annyit vágok, hogy valszeg lesz. Hogy mikor... azt nem tom. :D
4.
4.
Sybilla
Úúú, marha jó lenne, ha ez a hír igaz lenne. Hiszen a GTA-sorozat sztem legjobb tagja idáig a "vájsziti" - yesssss!!! :D



Fojesz koma, azért én bízom Benned, mint GTA Online bennfentesben, hogy hamarosan konkrétumok is lesznek eme hír felől. Uakkor nem tudod, a GTA: LCS PS2-re tényleg megjelenik áprilisban? Mert olyat is hallottam, nem biztos - de remélem, igen. :))
3.
3.
ldavid
ha kijön ps2-re Liberty City Stories utána lehetne PC-re is, ha ez bekövetkezne akkor talán valamikor kapnánk egy VCs-t is :)
2.
2.
Daks
nyugi keszul az csak top secret
1.
1.
lewton6
PC-re alkossanak már valamit!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...