Tíz percen át mozog a Final Fantasy XV

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 1.
  • Videó
Link másolása
A Square Enix illetékesei egy livestream keretében hosszabban is bemutatták a Final Fantasy XV-öt, melyben a nyitott világ nagyságát prezentálták, amit hőseink kedvükre átautózhatnak. A látvány tényleg lehengerlő.

Nettó gameplayt kaptunk a Final Fantasy XV-ről. A nyitott világról csak szuperlatívuszokban lehet beszélni, teljesen bejárható lesz gyalogszerrel, vagy négy keréken is. Hozzátennénk, kicsit üresnek hat a környezet, de ez betudható annak, hogy a fejlesztés jelenleg is tart, lesz még idő feltölteni élettel.

Végezetül érdemes egy pillantást vetni az engine képességeit bemutató techdemóra is:

A Final Fantasy XV demója a Final Fantasy Type-0 HD-val együtt érkezik majd, méghozzá 2015. március 20-án - a végleges verzió valamikor utána PS4-en és Xbox One-on.

16.
16.
Csoki80
Elder Scroll típusú FF. Háát pont az volt a jó a XIII ban, hogy filmszerű .... Nem akarok ekkora térképet. . . Menj ide győzd le azt és elment vele két órád amiből az utazás 1,5 óra...... :-P
15.
15.
aRkye
#14: A XIII látványvilága igencsak elképesztően szép, de a többi eleme csapnivaló. MMO nekem sem fekszik, így arről én sem tudok véleményt írni. A FF szerettette meg velem az rpg műfajt a VII, VIII, IX és X-el, de manapság több cím is felülmúlja eme sorozat utolsó részeit. Kár érte, hisz potenciál van benne. A készítők döbbenetesen értenek a külcsínhez, viszont nem értem, hogy régen jó történetet és élvezetes játékmenetet is alá tudtak pakolni, s ezek nélkül nem lehet jó egy szerepjáték.
14.
14.
Raam989
#13: A XII csak-csak elment még, bár nem sokat játszottam vele, mert már az utolsó ps2-es játékaim közt volt. A XIII-t vártam nagyon, jobban mint kellett volna, nagyon felültem a hype vonatra főleg a grafika miatt. De hatalmasat csalódtam benne, tényleg csak a látvány miatt játszottam vele 30 órát. Aztán a XIII-2-vel muszáj volt játszanom, mert tesztet írtam róla, de az is kifulladt a játék felénél. A XIII-3 pedig demó alapján győzött meg, de vásárlás után rájöttem, hogy ugyan olyan híg fos az egész, mint az előző két rész. Bár talán egy fokkal jobb volt azoknál. XIV kimarad, mert MMO-kat nem játszok. A Type-0 is ki fog maradni, mert mára már nem érdekel a HD verzió, anno PSP-n szívesen toltam volna, ha kiadták volna mifelénk is. A sok csúszás miatt pedig már abban sem vagyok biztos, hogy jó lesz ez az új rész...
13.
13.
aRkye
#12: Sokat vártam a XIII-tól. Reménykedtem, hogy az előző rész kilengését helyre teszi, de sajnos annyira lineáris volt, és unalmas, hogy nem tudtam élvezni. Lehet türelmesebbnek kellett volna lennem? A második lemez feléig jutottam. Nem értem, ez a rész miért kapott még folytatást. Adni kéne neki még egy esélyt?
Egyébként azt akartam megosztani veled, hogy én is tűkön ültem a megjelenések előtt, de a XII nálam halványan teljesített, a XIII-at már csak kíváncsian vártam. A XV-tel is így vagyok, hátha azt hozza, amit várunk tőle.
12.
12.
Raam989
Még most sem igazán fogom fel, hogy arra a szintre jutottam, hogy nem tud érdekelni sem az SE, sem az FF név. Pedig régen szabályosan görcsölt a gyomrom minden FF játék megjelenése előtt, annyira vártam, hogy végre betegyem a gépbe. De mára már az is nagy szó, ha egy "meh" elhagyja a számat...
11.
11.
aordog
XIII
10.
10.
aordog
Nekem Bejött a XII. Amúgy sajnos valóban lineáris, de szerintem ez semmit nem ront az értékén.
Legyél kitartó, mert amikor már minden karakter elérhető, akkor egy hatalmas területen találod magad és a linearitás ott megszünik! Én akkoriban 360-on eddig vittem, mert ott teljesen elakadtam. Állítólag onnantól még kb.70-90 óra a játékidő. Ez azért érdekes, mert mire eljutottam oda az is szinte ennyi volt. Én tuti valamikor újra nekikezdek, főleg így, hogy a további 2 folytatása kimaradt.
9.
9.
pszihoapu
hat nemtom. most szenvedek a XIII-al, de ez a ket emberkevel vegigharcolni egy negyoras linearis mapot aztan a masik ket karakterrel is, halal unalom. a IX ota nem csinaltak egyetlen meseszeru, igazi FF-it, tuleroltetik a latvanyos sci-fi vonalat, ami a VII-VIII-ban meg pont jo volt de mostmar soknak erzem. az utolso ami bejott a XII volt. ez a XV mar jobban emlekeztet valami manga GTA-ra mint FF-re.
6.
6.
Blueberry
Támadnak az emósok!!!!
4.
4.
PS4jacksony
A nyílt világú játékoké a jövő..És valljuk be ezt ma már el is várjuk szinte minden játéktól.
2.
2.
godach
Csodásan néz ki a játék, bár nekem a VIII után már kimaradtak a részek.

Ehhez pedig annyit "Hozzátennénk, kicsit üresnek hat a környezet" hogy ki kell menni a határba, vagy egy erdőbe. Igazából sem sok minden és nem sok látnivaló van :) Jó lesz ez, legalább nem minden 20 méteren kell megállni, megcsodálni valamit.
1.
1.
azureknight0715
Ilyeneknek nem tom mi az értelme. Csak futott céltalanul. Szépnek szép, de legalább egy kis harcot vagy valamit mutathattak volna.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...