Már teaselik a Starcraft II: Legacy of the Voidot?

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 4.
  • Teaser
Link másolása
Két roppant érdekes hangminta került fel a Starcraft II hivatalos Soundcloud oldalára. A rövid ízelítőkben zergekre utaló jelek vannak és valami egészen más is - lehet, hogy a Blizzard a következő expanzió leleplezésére készül?

Ha megfigyeljük a Blizzard megjelenési ütemtervét, nagyon is elképzelhető, hogy két év fejlesztési idő után, 2015-ben landolhat a boltokban a Starcraft II: Legacy of the Void. A második expanzió bemutatójára a hétvégén megrendezésre kerülő BlizzConon kerülhet sor - a kiegészítő egyébként a protoss-kampányra koncentrál majd.

Ezúttal a játék hivatalos Soundcloud-csatornájára került fel két árulkodó hangminta. Zergek, robbanás és valami egészen ismeretlen effekt korbácsolja a kedélyeket.

Szerintetek mit hallunk a klipekben?

 

10.
10.
br1Koo
Hirtelen ránéztem a hír képére: új shock játék jön.. de ráeszméltem, hogy nem :(
9.
9.
#6: Én sem pont most játszottam már vele, de én is úgy emlékszem, hogy az epizódban debütáló primal-zerg (mondjuk Ős-zerg) egy önálló faj, vagy fajok. Már ezekben a lényekben is megvolt az állandó fejlődési vágy. A Xel-nagák több lényt is befogtak és átalakították őket: így született meg a Zerg faj.
7.
7.
a3a
#6: Nem vagyok 100%ig biztos benne, régen játszottam, de úgy emlékszem, hogy a játékban irányított zergek tulajdonképpen "külön faj" amiket azok a protoss-zerg maszlagok átalakítottak, hogy leigázzák a protossokat. Azért majd valaki pontosítson.
6.
6.
Yetikoma
Egyébként a zerges kiegészítőben, hogy is alakul a sztori?

Mer,hogy eddigi tudásom szerint a zergeket a protosok után teremtették az ősök, hogy a kaptár tudatos létforma betöltse azokat a reményeket amiket a protosok nem tudtak. Erre a sztoriban ott volt az a magányosan vadászgató alfa aki egy őserdőben evolválgatta a génjeit... . Na mot neki mi köze a zergekhez? Ha ekkor arc miért nem ő irányít? Ha ilyen komunikatív miért nem szövetkezett vele az overmind ?
5.
5.
Yetikoma
Szerintem ez egy egységnek a hangja. Egy protosz ballisztikus egységé.

Az első mikor lövő állásba vált vagy mitúró átalakúl, második pedig mikor lő.
4.
4.
toriell
Jön a folytatás.. PLS!
3.
3.
tasareo
Az első olyan, mintha valami protoss "gép" agyon csapna egy zerget.
A másodikba meg a végén valami fröccsenés van, de az is zerg hang az elején. Valami savat önthet valamire :DDD
2.
2.
RangerFox
1.
1.
Stack
Szerintem ez mind a kettő valami Protoss hang.
Az első szerintem egy épület megérkezése a második talán a "csimasz" (reaver) lövése?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...