Frissítve: Fallout-bejelentés közeleg?

Link másolása
Szemfüles felhasználóknak tűnt fel, hogy a Bethesda Németországban bejegyeztette a Fallout: Shadow of Boston nevet. Egyelőre azonban még az sem biztos, hogy játékról van szó.

Erre a hétre is kaptunk egy kis rejtélyt: a Bethesda levédette a Fallout: Shadow of Boston címet Németországban. A hivatalos oldal tanúsága szerint az elnevezés vonatkozhat játékra, letölthető tartalomra, de akár TV-műsorra is. A cím egyébként februárban az IMDB-re is felkerült egy rövid időre, az ottani adatlap szerint egy játékról van szó, mely 2017-ben jelenik meg.

Az utóbbi években rengeteg pletyka keringett már az új Falloutról. 2012 nyarán bostoni diákok azt állították, hogy a Massachusetts Institute of Technology egyetemen jártak a Bethesda munkatársai és információt gyűjtöttek a városról. 2013-ban többször is felbukkant a pletyka, hogy bejelentik az új epizódot és még ebben az évben levédette a vállalat a Fallout 4 címet. Tavaly decemberben a Kotaku egy dokumentumra hivatkozva árult el részleteket a játékról és ezúttal is Bostont jelölték meg az új helyszínnek.

Ennyi kiszivárgott információ és pletyka után meglepő lenne, ha nem Boston lenne az új Fallout-játék (vagy sorozat) helyszíne. Reméljük, most már tényleg nincs messze a hőn áhított bejelentés.

Update! Mint a Bethesda tweetjéből kiderült, a hír, miszerint új Fallout-cím van készülőben, sajnos hamisnak bizonyult.

"A német védjegyfoglalás, ami a világhálón kering, kacsa. Nem a mi irodánkból származik" - tisztázta az ügyet a cég rövid üzenetében.

Bízzunk benne, hogy ezúttal igaznak bizonyul a közmondás és ami késik, nem múlik.

34.
34.
Cellator
#33: Értelmes kommenthuszár vagy :D
33.
33.
dzsiádzsó
#32: Hallod Te nem beszélni magyar? Ne írjuk le a dolgot? Jó majd a Bethesdának is szólj, hogy cáfolják meg a cáfolásukat.
32.
32.
Cellator
Ha figyelmesen elolvastátok, nem biztos, hogy játék lesz, lehet ebből még egy Film, vagy egy sorozat is. "Auditioning for tv game shows" Persze ennek kicsit az esélye, és elsősorban a játék promociójára lehet ezt értelmezni - de ne zárjuk ki a lehetőséget. Köztudottan jól mennek most a sorozatok szekere - lásd Walking Dead, Game of thrones stb. Mindenképpen érdekes, bármi is lesz belőle - szeretettel várjuk. Remélhetőleg felül szárnyalja Brian Fargo Wastelandjét ha játék lesz. Sok sikert Bethesda.
31.
31.
névtelenség
30.
30.
dzsiádzsó
Közben a Bethesda hivatalos Twitter csatornáján cáfolta a hírt, na ennyire kell adni rá!
Tények: Bethesda elmondta, csak hivatalos forrásból fogunk valós hírekről értesülni, ez pedig még odébb van, ez az elmúlt hónapban sem változott, tehát tavaszig kérjük jegeljük az ilyen kamu híreket, mert csak csorog az ember nyála...
29.
29.
Formula1fanatic
#14: Ez nem nagy cucc bármelyik Bethesda TES játékba de a Fallout 3-ba is be lehet moddolni. Nem ez lesz az újdonság.
28.
28.
Formula1fanatic
#13: A Fallout 3-hoz csiszolták tovább a TES4 motorját, amit aztán a TES5 is megkapott. Egy teljesen új motorral kell megjelennie a Fallout 4-nek, amit majd a TES6 is használni fog.
27.
27.
dzsiádzsó
#25: Max az ajtó nyílik benne ugyanúgy animálva, ezen kívül sztm minden mást az alapoktól írtak újra a Skyrimbe és semmit nem vettek át még ötlet szinten sem (technikailag)!
26.
26.
Mortician
#25: Azt vágod, hogy nem éppen? A Fallout alatt a Gamebyro van, a Skyrim alatt meg a Creation...
25.
25.
Dio papa
#13: Azt vágod, hogy a Skyrimet meg a Fallout 3-at tök ugyan az a motor hajtja?
23.
23.
dzsiádzsó
#22: Maga a fejlesztő csapat utolsó húzása a Skyrim, az 3 éve volt, néhány DLC, meg javítás, után biztos belekezdtek valamibe. Én olyasmiket olvastam, hogy Fallout 4 nem tetszett Todd Howard és kuka lett belőle, már nem is ők, hanem egy másik csapattal fejleszti a Zenimax, ők meg nekiálltak a TES-nek, mert annak is kell 4-5 év, addigra meg lassan Ps5-ről fognak beszélni és generációnként illik egy TES játékot még időben kitolni.
22.
22.
Hab
Ha tényleg 2017-ben jönne, akkor 2016-ig szerintem ne nagyon számítsunk bejelentésre. Bethesda kb 1 évvel megjelenés előtt teszi meg általában ezt a lépést. Én azért remélem nem kell 17-ig várni a 4. részre.
21.
21.
névtelenség
#20: Mea culpa és pardon!

Csak annyi maradt meg, hogy valami elvetemült arc volt a névadó. Látom csak pár centit tévedtem. :)
20.
20.
godach
#18: Kikérem magamnak. Traktoros Jóskát én neveztem el TJ-nek. Az a tipikus rossz arc, akit szeretni lehet csak egy csapatban ;P
19.
19.
Doom1999
A Shadow of Boston egy DLC lesz, egy külön szálon futó történet, ami állítólag a 3. rész történéseivel is szoros kapcsolatban fog állni.
14.
14.
strike19
Ezért a jétkért vennék új generációs konzolt.
Nagyon várom a fejlesztők milyen újdonságokkal tudnak elő állni.
New Vegas-ba kemény volt mikor figyelni kellet az alvásra meg az ivásra.
13.
13.
anarchoid
remenykedjunk egy skyrim motoros falloutert ;)
12.
12.
névtelenség
#11: Mondjuk a cikk már ott fail, hogy Kotaku.

A játékvilág Blikkje.
11.
11.
dzsiádzsó
Ezt a Fallout dolgot a tavalyi E3 óta minden nagyobb játékshow előtt elsütik, legutóbb a Londoni expo előtt, ahol a Bethesda megunta a találgatásokat sé azt mondta: Nincs közölni valójuk és nagyon sok idő fog még eltelni mire lesz!
Azóta eltelt 1 hónap és megint itt tartunk... 2017-es játékot meg nem most jelentenek be (egyébként reális dátumnak tűnik), mert évek óta 1-1,5 marketingkampány időszakkal szoktak jönni a Bethesda játékai.
10.
10.
nomcsa
Elôbb veszem meg azt a DLC-t, mint amit az Acti/EA/Ubi kínálna, ott ugyanannyiért kapnál egy kalapot a karakteredre, amit még a játék elkészülte elôtt harangoznak be (és persze ha még fejlesztik, azt a nyamvadt sapit már nem "tudják" belerakni az alapba, hanem plusz pár dollár).
8.
8.
BrockSamson
Ugyis most vettem egy New Vegas Ultimate Editiont Steam akcioban, ajanlom nekik, hogy kesz legyen az uj resz mire ezzel vegzek. :D
5.
5.
Ehrmahgehrden
"Új Fallout bejelentés közeleg?" -> YEEEY :D

"Az ottani adatlap szerint egy játékról van szó, mely 2017-ben jelenik meg.
2017" -> :I
4.
4.
Stack
Igen az alcím szükségét én sem értem. Ez most egy új játék lesz, vagy csak egy új story mint a New Vegas esetében (ugyan az a grafika, irányítás minden), akkor megértem az alcímet.

De már nagyon hiányzik a "War. War never changes"
3.
3.
névtelenség
A új Wasteland nálam piszok magasra tette a lécet, úgyhogy a marketingnél Todd-nak a csillagos eget is le kell hazudnia. :)

Az alcím viszont csapni való! Egyáltalán minek?
2.
2.
godach
Sosem értettem, hogy lehet egy játékba ennyire belebuzulni, hogy a következő rész, minden egyes pletyka írására egyből kattint az ember. Én is várok egy Underground 3-at, Soldier Of Fortune 4-et, Freedom Fighters 2-őt de sosem voltam ilyen.
Míg nem ismertem meg a Fallout 3-at.
Míg nem öltem bele több mint 600 órát.
Azóta én is ilyen vagyok.
Jöjjön csak...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...