Gyorstalpaló bemutatón az Assassin's Creed: Unity

  • Írta: Arell
  • 2014. november 6.
  • Videó
Link másolása
Egy hétre a kiadástól a Ubisoft az Assassin's Creed: Unity újdonságait és erősségeit összegző bemutatóval kedveskedett a rajongóknak, melyben minden fontosabb játékelemről láthattok egy rövid részletet.

A karakterünk részletes személyre szabása, az egyszerre akár ötezer NPC-t megjelenítő engine és az átmenet nélküli, négyfős kooperációs mód csak néhány azok közül a tulajdonságok közül, melyekkel a Ubisoft és a játékon dolgozó tíz stúdió büszkélkedni szeretne.

A négy évig készülő játékban ezúttal Párizs közel valós méretű, korhű városának utcáin garázdálkodhatunk a továbbfejlesztett parkour mozdulataink, illetve gazdag, közelharcban és távolról egyaránt bevethető arzenálunk megvillantásával, de az elmondottak alapján javult az M.I. és a lopakodás technológiája is.

Bár a Unity erősségeit demonstráló mozgókép-anyag csordultig van fokozott melléknevekkel és érezhetően izzad a marketinggépezet, azért persze van mit látni. Felbukkan Napóleon és XVI. Lajos király, de megpillanthatunk néhány új képkockát az időanomália játékelemből is, melyben a második világháborúba csöppenve az Eiffel-torony szerkezetéről szórhatjuk meg ólommal a támadó nácik repülőgépeit.

A november 13-án megjelenő játékhoz egy PC-re, Xbox One-ra vagy PlayStation 4-re lesz szükségünk.

A hírt LionHD küldte, köszönjük!

3.
3.
McDuff
kár hogy 360/PS3-ra nem ilyen játék jön.nem azt mondom hogy pont ez jöjjön, csak ebben a korban és helyszínen. ehelyett harmadjára is megkapjuk a hajózást és amerikát a függetlenségi háborúk idején...szerettem a 4. részt, de pont elég is volt.
2.
2.
KopyAti
Nem nagyon érdekelt ez a játék!
Eddig!
1.
1.
DON GONDOCS
Talán idén kapunk egy értékelhető folytatást.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...