Márciusban jön a The Division bétája?

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 6.
  • Pletyka
Link másolása
Egy szavahihető iparági bennfentes szerint jövő márciusban indul a The Division bétatesztje, amibe kezdetben csak az Xbox One-tulajok kapcsolódhatnak be. A jelek szerint a Microsoft és a Ubisoft lepacsizott egymással.

Shinobi602 korábban is helytállóan szolgáltatott a nagyközönségnek titkos információkat, ezúttal a The Divisionről csípett el egy fülest. Az úriember tweetje szerint 2015 márciusában indulhat a Ubisoft Massive alkotásának bétatesztje, ráadásul a próbalehetőég ideiglenes Xbox One-exkluzivitást élvez.

Arra a kérdésre, hogy mégis mennyi ideig kell várniuk a bétára a többi platform tulajdonosainak, Shinobi602 azt válaszolta, "nem túl sokat". Tippünk szerint az Xbox One-osok csak pár héttel, maximum egy hónappal korábban vethetik rá magukat a fejlett online lehetőségekkel felvértezett shooter bétájára. 

Mindez csupán pletyka, így kezeljétek némi fenntartással a híreszteléseket. Az ideiglenes exkluzivitás nem lenne meglepő, elvégre a Microsoft és a Ubisoft az utóbbi időben egyre szorosabb kapcsolatot ápol. Köszi, kopic!

13.
13.
dzsiádzsó
Nagyon várom, az egyetlen nextgen cím, ami érdekel és némi eredetiséget mutat! Félek rövidke lesz, ezért remélem multis béta lesz, hogy lássuk van e benne potenciál! Végre új motort is raknak alá, ami nem valami összevakart vacak, mint a többi Ubi játéknál, tehát lehet a látvány valóban szép is lesz!
11.
11.
Ecneb
#7: Gameplay jeleneteket láttam és szerintem nincs semmi baj a grafikával. Persze ez változhat még és remélem nem rossz irányba mint WD esetében.
10.
10.
Blueberry
Magasról teszek a bétá-ra,inkább a teljessel haladnának
9.
9.
xanatos0911
#7: +1 Főleg, hogy ez a kép ami be lett szúrva itt a cikkben, szvsz meglehetősen randa az eddig látottakhoz képest.
8.
8.
Drazhar
Remélem nem jön ki május előtt, mert akkor tuti bukom a félévet :D
7.
7.
Lacek896
Kíváncsi vagyok PC-n mennyire közelíti meg a grafika az eddig látott hatásvadász videókat. Bizonyára a kijevi stúdió mindent elkövet majd a "minőségi munka" érdekében.
6.
6.
h.jozsa
#4: Mondasz valamit!!! :)
5.
5.
kopic
#4: Elég nagy baj, pedig még le is nyilatkozták, h nem olyan lesz, mint kezdetekben.:/
4.
4.
randall13
Kíváncsi leszek, hogy a sok sügér tanult-e a Watch Dogsból. Eddigi kommenteket olvasva kétlem.
3.
3.
bodortamas1
Számomra ez a legjobban várt játék, amióta a legelső bemutatót láttam róla. Magával ragadott az atmoszféra, a dinamika, a reális és kurva szép grafika. Egy ideje el is kezdtem gyűjtögetni PC fejlesztésre, illetve már volt is 1-2 hardvercsere azóta, de még lesz is :)
2.
2.
XDgamer
Én még nem hallotam róla,de biztos jó játék és biztos sok
1.
1.
_Botika_
Egyik legjobban várt játék számomra. Szívesen kipróbálnám.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...