Egyjátékos rész is lesz a Splatoonban

  • Írta: fojesz
  • 2014. november 7.
  • Hír
Link másolása
Mielőtt elfelejtjük: a legutóbbi Nintendo Directben az E3-on bemutatott Splatoon is előkerült, méghozzá két hír apropóján; kiderült, hogy egyjátékos rész is lesz az anyagban, és a megjelenésen is pontosítottak a készítők.

The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D mellett a Splatoon is előkerült a legutóbbi Nintendo Directben, a Nintendo itt jelentette be, hogy egyjátékos kampány is lesz az akciójátékban, ahol félig tintahal, félig ember (itt: inkling) főhősünk a polipok ellen harcol majd.


A játék új trailere a single és az E3 óta mutogatott multiplayer módból is tartalmaz gameplay jeleneteket. Utóbbi lényege, hogy négyfős csapatunkkal az aktuális pályát jobban befessük, mint az ellenséges brigád. A tintának a területfoglalás mellett más szempontból is fontos szerepe lesz: a saját festékeden tintahalként gyorsabban haladhatsz, míg az ellenfeleid csak lassabban küzdhetik át magukat rajta. Természetesen ki is lőheted őket, ilyenkor visszakerülnek a bázisukra.


A Splatoon egyébként 2015 második negyedévében, tehát április és június között érkezik majd a boltokba és a Nintendo eShop kínálatába.

3.
3.
#1: Fatal Frame esetleg? Az mar 3 :-)
1.
1.
Nebuloid
Emiatt és az új Bayonetta miatt vennék csak WiiU-t, de ez még kevés sajna. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...