Necropolis - a Shadowrun Returns alkotóitól

  • Írta: fojesz
  • 2014. november 7.
  • Bejelentés
Link másolása
A Shadowrun Returnst jegyző Harebrained Schemes bejelentette legújabb játékát, a Necropolist. Egyelőre egy kevés infónk és néhány artworkünk van róla, persze ez nem meglepő - a cím csak 2016-ban érkezik.

A Necropolis egy roguelike játék lesz, a történet szerint főhősünk egy Abraxis nevű mágus föld alatti labirintusába keveredik, akiről egyébként (mármint a gonoszról) még annyit kell tudni, hogy előszeretettel teszi el láb alól a kalandorokat, hogy aztán a lelküket és a testüket felhasználva mindenféle lényt teremtsen - akik aztán persze még több kalandort szeletelnek fel.


A Necropolis a fejlesztők leírása szerint "a lényegét tekintve egy akciójáték, és más roguelike játékokkal ellentétben a harcrendszere az időzítésen és az animációkon alapul". A valós idejű harc során kulcsfontosságú, hogy a támadásaink hatékonyságát maximalizálva jól időzítsünk, figyeljük és tanuljuk ki az ellenfelek viselkedését, és igyekezzünk minél jobb kombókat csinálni. "Egyszerű gombcsépléssel nem megyünk semmire" - ígérik a készítők.


A Necropolis kazamatái véletlenszerűen generáltak, minden végigjátszásra mások, ráadásul játék közben is változhatnak, a Harebrained srácai szerint bizonyos területeken a játékosok belenyúlhatnak a pálya elrendezésébe - bármit is jelentsen majd ez a gyakorlatban. További érdekesség, hogy a játék ellenfelei folyamatosan harcolni fognak egymással.

Megjelenés 2016-ban, Windows, Linuxra és Macre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...