Bejelentették a Starcraft II: Legacy of the Voidot

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 8.
  • Bejelentés
Link másolása
A BlizzCon 2014-en lehullt a lepel a Starcraft II második - önállóan futtatható - expanziójáról, a Legacy of the Voidról. A játék egy teljesen új egyjátékos kampányt tartalmaz, illetve bevezeti az Archon kooperatív módot is.

A szóbeszédeknek megfelelően a Blizzard Entertainment tegnap éjszaka a BlizzCon 2014 nyitórendezvényén leleplezte a StarCraft II: Legacy of the Voidot, az RTS harmadik fejezetét. Az egyjátékos kampány a protossokra koncentrál, a történet ott folytatódik, ahol a Heart of the Swarm abbahagyta. Főhőseink, Artanis és Zeratul megpróbálják egyesíteni a fajokat egy intergalaktikus harcban, hogy megállítsák az Amon nevű ősi gonoszt.

Mike Morhaime, a Blizzard vezérigazgatója és társalapítója szerint a Legacy of the Void egy tömör Starcraft II-élményt szállít, a single kampány végre lezárja a történetet, de emellett a kooperatív és kompetitív multi szerelmesei is megtalálják a számításukat.

Az Archon co-op módban két játékos irányíthat egyetlen bázist, együtt vezetik az egységeket, míg az ellenség szintén egy játékosduó lesz. A saját területünkön megoszthatjuk erőforrásainkat a társunkkal és bonyolultabb stratégiákkal győzedelmeskedhetünk.

A másik kooperatív játékmód az Allied Commanders névre hallgat. Ez egy objektíva-alapú mókának ígérkezik, melyben a játékos által irányított parancsnokok összeállnak és játszanak. Minden parancsnok egyedi képességekkel és fejlesztésekkel rendelkezik és speciális bónuszokat kaphatnak. Egy sor egyedi küldetést tolhatunk végig együtt az Allied Commandersben.

A hagyományos multiplayerben új egységeket kapunk, de a veterán erők is átesnek némi frissítésen. A zergeknél visszatér a lurker, a protossok egy Disruptor nevű új fegyvert kapnak, amellyel energiatüskéket idézhetünk. A terranokat taktikai ugrással vértezik fel, amely lehetővé teszi a Battlecruiserek számára, hogy a csatatér bármely pontjára teleportáljanak.

A Legacy of the Void megjelenési dátumáról és árszabásáról egy későbbi időpontban mesél a Blizzard. A bétatesztre ezen az oldalon jelentkezhetsz.

17.
17.
selejtes
#6: Szerintem nem kell hozzá, mivel ezt mint írták is külön lehet játszani. A Hots-nál is úgy van, hogy az optionsben kiválasztod hogy mivel szeretnél menni, WOL vagy HOTS. Egyedül multiban ér hátrány talán, mert ha WOL-al mész akkor értelemszerűen nem használhatod azokat az egységeket amiket a HOTS-ban hoztak be.
16.
16.
selejtes
#11: Te miről beszélsz? teljesen más műfaj, a starcraft2 a maga nemében, műfajában magasan ver minden más RTS-t már évek óta, és folyamatosan fejlesztik. Megunhatatlan és zseniális játék egyben. Dead game ? soha
15.
15.
Dood
#10: 10 Euro körül meg lehet venni a WoL-t és a HOTS-ot is, ennél sokkal olcsóbb nem nagyon lesz :D :D
12.
12.
RangerFox
#10: Most a legolcsóbb helyen a Wings of Liberty 4790Ft, az MM-ben a Hots pedig 5990Ft. Ezek szerintem nagyon is korrekt árak..
11.
11.
SLi
tegnap mi volt már megint a WCS közvetítésnél, nem hiszem el hogy 40 perc kell egy ilyen probléma megoldásához
röhejes
emlékszik valaki ilyesmire a LoL vagy a Dota 2 döntőkről ?
dead game sajnos lassan igaz lesz
10.
10.
Harkat
És szerintetek fog még lejjebb menni az ára a Starcraft részeknek? Vagy ha kijön, lesz ilyen olcsó és jó akció, hogy 3 az egyben?
9.
9.
Lorthirash
#8: Nem tudom mindenesetre multiban nem vagyok biztos hogy menni fog mivel nincs meg zerg kieg
8.
8.
RangerFox
#6: Nem kell, külön futtatható játék lesz. :)
http://www.ign.com/articles/2014/11/07/blizzcon-2014-legacy-of-the-void-is-a-standalone-game
7.
7.
Lorthirash
#6: Tuti hogy kell hozzá zerg is sztem.
6.
6.
Harkat
Ehhez a játékhoz (kiegészítőhöz) muszáj a HotS? Vagy elég a WoL? Csak mert ha nem kötelező, nem venném meg a zerges részt, de ezt igen.
5.
5.
Perseus84
Igen. Ket eliras is van benne: 1. A tortenet a HoTS utan jatszodik. 2. A fogonosz neve Amon.
Remelem lesz benne mini terran es mini zerg kampany is.
Ez a legkiralyabb RTS. Jojjon mar!!!
4.
4.
Wackor
#1: Szerintem elírás, ugyanis a tényleg a HoTS után játszódik
3.
3.
enyhe spoiler és kiegészítés, bár nem vagyok SC fan sem grammar nazi:
a főgonoszt Amon-nak hívják (egy bukott protoss xel'naga), és elég sok dologban érintett. :)
2.
2.
RangerFox
Ohh my God!!! Ez olyan jó lesz mint a csuda! Remélem, jövőre kijön...
1.
1.
nomcsa
Onnan kezdôdik a sztori, ahonnan a Wings of Liberty abbahagyta?:0 nem a HoTS után?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...