Mi lesz az Advanced Warfare dedikált szervereivel?

  • Írta: Arell
  • 2014. november 9.
  • Érdekesség
A rajongótábor feszülten várja, hogy vajon mikor kezdi meg működését a CoD: Advanced Warfare dedikált szerverhálózata. A Sledgehammer ugyan válaszolt a kérdésre, a mondandójuk mégsem nyugtatott meg senkit.

Annak ellenére, hogy a Sledgehammertől kikerült információk szerint a Call of Duty: Advanced Warfare saját, dedikált többjátékos szervereket kap, ez egyelőre nem következett be és számos kérdés felmerült az állapotukat illetően. Miután a kiszolgálók még nem aktívak, a rajongók kérdésekkel bombázták a fejlesztőket, akik a játék fórumán végül az alábbi magyarázattal szolgáltak:

"Számos alkalommal kérdeztek minket a dedikált szerverek támogatásáról. Az Activision még a hét elején osztotta meg az ezzel kapcsolatos nyilatkozatát:

Az Advanced Warfare több kiszolgálót működtet a saját játékpartner-kereső rendszerünkhöz minden platformon, szerte a világon. A célunk az, hogy a lehető legjobb minőségű kapcsolatot és játékélményt nyújtsuk a helyszíntől és a napszaktól függetlenül."

Így, bár valódi magyarázattal és dátummal nem szolgáltak, a rajongók kaphattak egy teljesen általános érvényű sablonszöveget, ami mindössze annyit árul el, hogy a dedikált szerverek egyszer csak globálisan működnek majd.

A Sledgehammer emellett említést tett arról is, hogy a foltozás érkezik a cím többjátékos részéhez, mely a presztízsrendszer alaphelyzetbe állását, a körökre osztott játékmódok javítását és a kapcsolódási problémákat is kezeli. Addig is a felhasználói tábor hangulatának javítása érdekében a stúdió egészen hétfőig dupla fejlődéspontot ad a játékbeli tevékenykedéseinkért.

Ezek is érdekelhetnek

15.
Sakee
"Addig is a felhasználói tábor hangulatának javítása érdekében a stúdió egészen hétfőig dupla fejlődéspontot ad a tevékenykedéseinkért a játékban."
ez meg hogy? Mindig jár megjelenéskor duplaXP, meg DLC kiadásokkor is...
8.
grindcore
Nekem jo ez, altalaban siman le lehet loni barkit, lehet hogy mindig en vagyok a host? :-)
7.
MikelGun82
Aki már játszott dedikált szerveres játékkal, az tudja, hogy semmi, de tényleg semmi köze a mostani Adwanced Laggfare-hoz. Jól elbohóckodok az ember most is ezen a lehető legsilányabb, 1 ember a hostos rendszeren, de amikor már kicsit komolyabban foglalkozna vele az ember, akkor marha idegesítő lesz amikor vki azért lő le, mert ő a host, még ha később is kezd el lőni, akkor is :) Legalja jelenleg.
5.
randall13
#4: Durva, hogy ezek ma már mennyire extrának számítanak.
4.
Lacek896
#3: Vagy akár te magad is bérelhetsz egyet. Sőt, különböző beállításokat eszközölhetsz rajta pl.: egy bizonyos játékmód fusson, offolod a perkeket, megadhatsz pinglimitet ésatöbi.
3.
Scoo
#2: Azt jelenti, hogy az Activison adja a szervert, nem pedig egy random user hostjához kell csatlakoznod akinek kitudja milyen a nete. Röviden: kisebb esély lesz a lagra.
2.
h.jozsa
Nem vagyok nagy multis,kifejtené valaki hogy mit jelent a dedikált szerver?
A szerverel tisztában vagyok!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...