Patch délután

  • Írta: Daks
  • 2006. március 29.
  • Letöltés
Link másolása
Négy vadi új patch is érkezett ma délután. Itt a World of Warcraft európai kiadásához a javítócsomag, a Q4 patch, a Battlefield 2 tapasz és a Will of Steel javítás is.

Négy vadi új patch is érkezett ma délután. Itt a World of Warcraft európai kiadásához a javítócsomag, a Q4 patch, a Battlefield 2 tapasz és a Will of Steel javítás is.

World of Warcraft v1.10: A tegnap fojesz által már közzétett 1.10-es patchnek most megérkezett az általunk használt európai kiadásra formált változata. Van benne a felsőbb szinteken használható armor kollekció, bekerültek új időjárási effektek, valamint ezen kívül még kismillió bugot is kiírt a csomag. Mérete 24,4 mega, a letöltése pedig lokálból lehetséges

Quake 4 v1.1: A felsorolhatatlanul sok javítást és bugmentesítést magában foglaló 57 megás Q4 tapasz egyik legérdekesebbje a játékba beépített Voice Chat opció, melynek segítségével végre már élő szóban is lehet kommunikálni a játékostársakkal. A csomagban 2 új deathmatch és 2 új CTF pálya is érkezett, így érdemes leszenvedni! A telepítőcsomagot a Gamer's Hell vagy a VGPRO oldalán találjátok!

Battlefield 2 v1.22: A Battlefield sem úszta meg ápdét nélkül a mai napot. A DICE már legyártotta az 1.22-es javítócsomagot, ami mellé természetesen az aktuális verziószámú Windows-os és Linux-os dedikált szerverek futtatására alkalmas programot is mellékelte. Mindhárom okosság a játék oldaláról máris húzható.

Will of Steel v1.2: A GMX Media valós idejű stratégiája is foltozáson ment át az utóbbi időben. A Legújabb patch csak apró, a mesterséges intelligenciára ható javításokat végez el, letöltése pedig a cég hivatalos honlapjáról eszközölhető.

1.
1.
Daks
az id soft üzeni, hogy a Q4 patch-nek bajai vannak a wide screen monitorokkal, úgyhogy csak azok töltsék le, akik nem rendelkeznek ilyen kütyüvel! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...