Aszinkron multival jön a Blitzkrieg 3

  • Írta: fojesz
  • 2014. november 11.
  • Hír
Link másolása
Kicsit elsiklottunk felette korábban, de még szeptemberben bejelentette a Nival Interactive, hogy jön a Blitzkrieg 3. Ami újdonság, hogy a fejlesztők elmesélték, milyen lesz a játék aszinkron multiplayere.

A Blitzkrieg 3 2015-ben jelenik majd meg, és az elsődleges újítása az aszinkron multiplayer, vagy ahogy a fejlesztők mondják, "az egy- és a többjátékos rész összemosása" lesz.

Az aszinkron multi fogalma azért ismerős lehet már a számotokra: a lényege az, hogy tulajdonképpen úgy játszhatnak egymás ellen a játékosok, hogy nem kell mindkettőjüknek a gép előtt ülni. Ez történetesen annyit jelent, hogy a multi két részre oszlik, az egyikben az a feladatod, hogy bevedd az ellenfeled bázisát, míg a másikban az, hogy olyan bázist építs saját magadnak, ami állja a többiek hasonló módon indított rohamait. A slusszpoén az, hogy a védelmet az AI intézi, tehát minden azon múlik, hogy jó helyen aknáztad-e alá a környéket, és jó helyre tetted-e a tankcsapdákat.

A Blitzkrieg 3-nak a fizetési modellje is sajátos lesz a korábbi részekhez képest: míg a kampány küldetéseiért (illetve a későbbi kiegészítőkért) fizetni kell, addig a multiplayer ingyenesen tolható majd, mikrotranzakciók sem lesznek elvileg.

Az új rész grafikáját a fenti videóban ellenőrizhetitek.

2.
2.
peti1106
Remélem azért a lánctalpak is forogni a fognak a kerekekkel együtt :D
1.
1.
pikszel
Szerintem ez úgy lenne jó, hogy a drivatar rendszerhez hasonlóan az ai megtanulná a stílusodat, mert szerintem fix mesterséges intelligenciával lesznek bombabiztos felállások.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...