Tizenhat percen át mozog a Battlefield: Hardline

  • Írta: Arell
  • 2014. november 13.
  • Videó
Link másolása
Újra megmozdult a Battlefield: Hardline, melynek ezúttal az egyjátékos kampányából láthatunk egy nagyobb darabot. A kommentár mellett néhány új részletre is fény derül a rendőrös shooter játékmenetéből.

Nem sokkal ezelőtt megtudtuk, hogy a Battlefield: Hardline kiadási dátuma jövő év márciusára csúszott, és október óta nem is találkozhattunk túl sok hírrel a játékról. A csendet ezúttal egy tizenhat perces videó megjelenése törte meg, melyben a játék szóló kampányát tesztelő úriemberek kommentárja mellett egy tekintélyes méretű darabot is láthatunk a Visceral Games rendőrös shooteréből.

Mint a mozgóképanyagon láthatjuk, a zöldfülű zsaru, Nick Mendoza történetét leíró, Miami sötét oldalán játszódó single player küldetésláncban végig jutalmazzák a nemhalálos hatástalanítások előnyben részesítését. A jelvényünk (és pisztolyunk) megvillantásával együttműködésre bírhatjuk ellenfeleinket, míg ha többen is állnak a célkeresztünkben, egy minigame-et is kapunk, melyben a fegyverünket a bűnözőkön tartva kordában tarthatjuk a vágyát, hogy hirtelen saját csúzlijuk után nyúljon.

Az épületeket kilőhető kampók segítségével kívülről is megmászhatjuk, lövöldözhetünk ész nélkül, de céljainkat lopakodva is megközelíthetjük. A környezetünkben található fontos objektumokat a rendőrségi szkennerünkkel találhatjuk meg, és megjelölhetjük vele a rosszfiúkat is. Állíthatunk csapdát aknával, távolról (sokkolóval) és közelről (puszta kézzel) csendben leszedhetjük a járőröző ellenségeket, babrálhatunk a riasztórendszerrel, és még számos módon hasznosíthatjuk a settenkedős játékok jól ismert elemeit.

A Battlefield: Hardline 2015. március 19-én érkezik PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PlayStation 3 és PlayStation 4-re.

55.
55.
ultra pc
Uram isten mi ez a infantilis f@szság? Mi köze van ennek a battlefield hez? Bétval játszottam, soha többet ne legyen hozzá szerencsém
54.
54.
Ecneb
#53: Oh, látom!
Köszönöm! Kisgyerek, nem tudta mikor kell abbahagyni. Talán a hozzá hasonlók most tanulnak az esetből.
53.
53.
kopic
#46: Szóltam a modiknak.:)
52.
52.
Vidofone
#50: Így adjàk finoman a tudtodra, hogy kiijebb kerültél / vagy raktak a Bizalom Legszűkebb Belső Köréből. :-)
amúgy meg tuti fent egy csomó Vidoldalon, csak keresni kell egy kicsit, vagy ahogy Lenin is mondaná: "Moj drug Google!" :-))
50.
50.
logic5
És olyankor mi van, ha a vidi nem nézhető, mert privát?
46.
46.
Ecneb
#43: Nem fura, hanem öröm látni! Mondjuk ilyen stílus után, egyből bann, de ez már csak hab a tortán.

Tömören: Wolf, ki merte jelenteni, hogy payday jobb, int ez a játék, a hibás angol nevű y_a_w_y_i pedig alpári stílusban elkezdett mindenkit elküldeni melegebb éghajlatra, mert nem egyeztek a véleményével. Egy másik felhasználónévvel, saját maga mellé állt, hogy elhiggyük, van olyan, aki megközelíti a szellemi színvonalát.
Ekkor bátorkodtam kijelenteni, hogy a moderátorok már felmondtak látván a sok hülyét, éééésss puff, kimoderált üzenetek mindenhol.

A szomorú, hogy nincs olyan cikk, ahol ne törne ki valamilyen vita. Szabályzatot kb senki nem tartja már be.
45.
45.
Mufika
#44: kimoderált* Helyesírás:2-es
43.
43.
Mufika
Mi ez a sok kimoderált üzenet?Fura látni mikor a moderátorok tényleg végzik a munkájukat.Egyébként valami elmondaná hogy mi ált ezekben a kimondeált üzenetekben?
42.
42.
Ecneb
#41: Már a moderátorok is kiléptek, túl sok hozzá hasonlóval kellett foglalkozni.
41.
41.
kopic
Egyébként:
GK, én így szeretlek.:/
19.
19.
randall13
#15: A valóság viszont az ,hogy az a halom jó játék kb 1.

#12: Ez a videó a te igénytelenségedet mutatja. Ez nem E3, nem PS4 és nem is trailer...
17.
17.
czinaf
"This video is private"
16.
16.
#15: jav: "megvenni nem KIS költség"
15.
15.
Nem hogy egyesek örülnének neki, hogy jönnek jó játékok, ráadásul sokféle....hmmm..igazából egy-egy hónapban ránk zuhantanak egy halom címet, amiket megvenni nem is költség, nem hogy végigtolni mindet, és folyamatosan. Én konkrétan elégedett vagyok, a PS4-emen van COD:AW, Driveclub, Blue Estate, Outlast kieg (most akciós volt), Blacklight: Retribution azóta is, Anomaly 2, baze ennyi címmel nem is lehet játszani, felváltva nyomom, de idő nincs ennyi :D És ehhez jövőre még jönnek majd az exkluzívak, például Bloodborne, aztán Batman, stb :D
14.
14.
Raam989
Nekem tetszik ez a rendőrös sztori. Ha nem is premierkor, de később tenni fogok vele egy próbát. A március környéke nagyon sűrű lesz és szerintem a bf-re más se pénzem, se időm nem lesz.

A fanyalgóknak meg továbbra is tudom ajánlani a fakockát. Realisztikus grafika, élethű fizika, kézügyesség kell hozzá és a döntéseknek komoly kihatása van az egész játékra...
13.
13.
stuie
#7: Jó ötlet. Végülis csak a legnagyobb játék franchiseokról beszélsz amikből a legnagyobb példányszámok kelnek el. Csak vicceltem nem jó ötlet amit mondasz.

#4 "Halva született játék." Anyám borogass.
9.
9.
Grabowsky30+
#7: Fifa meg a Bf maradjon a többi nélkül ellennék! :D
7.
7.
GAMEROD
Új címek és új játékstílusok kellenének. A Call Of Duty, a Battlefield, a Need For Speed, a Fifa, az Assassins Creed korszakot pedig le kell zárni. Elég volt az 5-15 év mindből. Újat úgyse mutat egyik sem.Az FPS-eknek sem muszáj mindig az akcióról szólni, lehetne beléjük vinni egy kis mindennapi életet is.
5.
5.
Scorpion02
Felújitott Special Forces...akkor is :D
2.
2.
godach
0:45-nél járok és már most hatalmas hibának tartom, hogy a két pasast úgy bilincseli meg, hogy közben nem fekteti őket a földre. Nem vagyok rendőr és nem is a realizmust keresem mindenben, de ahogy számoltam 5x ütöttem volna le legalább a zsarut, míg a másikat megbilincseli és nem figyel.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...