Nézzünk bele a Resident Evil: Revelations 2-be!

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 14.
  • Videó
A Capcom megmutatta, hogyan irányítjuk a karaktereket a Resident Evil: Revelations 2-ben, illetve a harcrendszert is megcsodálhatjuk mozgás közben, pluszban az eszköztárunk használatáról is lehull a fátyol a következő videóban.

Az epizodikus formában érkező Resident Evil: Revelations 2-ben alapból két karaktert irányítunk majd - Claire Redfieldet és Barry Burton lányát, Moira Burtont, ám a korhatár-besorolásért felelős hivatal lelőtte a poént: minden jel szerint egy harmadik szereplő is tiszteletét teszi a játékban.

A Capcom ezúttal hosszabban is megmutatta a horrorjátékot: az alábbi videóból kiderül, miként irányíthatjuk a karaktereinket, hogyan váltunk köztük, de lesz itt lövészet, közelharc, illetve az eszköztárunk használatába is belenézhetünk.

A Resident Evil: Revelations 2 2015 elején érkezik PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re.

2.
bodortamas1
Valaki magyarázza el nekem, hogy ezeket miért nem lehetett volna egy videóban bemutatni? Ja, akár azt is, hogy egyáltalán miért volt szükség ezekre a videókra??? Ezek teljesen alapvető ismeretek egy tps esetében, hát még a resident evil univerzumában. Nem más ez, csak reklámozás.
1.
Az epizodikus forma annyira nem tetszik, de maga a játékmenet pedig nagyon :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...