Először mozog a Tales from the Borderlands

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 14.
  • Videó
Link másolása
Hamarosan visszatérünk Pandorára! A Game of Thrones után a Telltale másik, még idén napvilágot látó kalandjátékáról is megtudtunk ezt-azt. Az árszabás mellett befutott az első gameplay trailer is.

A történet nem sokkal a Borderlands 2 után veszi kezdetét Pandorán, az öt epizódból álló sorozat első darabja a Zer0 Sum címet viseli, és "hamarosan" világszerte elérhető lesz letölthető formában.

Naná, hogy a Telltale elsőként a szinkronhangokkal dobálózik: Rhys hangját a mostanság legfelkapottabb Troy Baker kölcsönzi, Laura Bailey lesz Fiona, Chris Hardwick Vaughn szerepében tetszeleg, Erin Yvette adja Sasha orgánumát, míg Patrick Warburton Vasquezét, illetve Handsome Jacket a már ismerős Dameon Clarke szólaltatja meg.

A PS4-es és PS3-as verzióhoz season passt is vásárolhatunk 19,99 dollárért, míg az epizódokat egyenként 4,99 dollárért tehetjük magunkévá. Némileg előnyösebb helyzetben vannak a Microsoft konzoljainak tulajdonosai: Xbox 360-on és Xbox One-on 14,99 dollárba kerül a szezonbérlet, noha egyetlen epizódért itt is 4,99 zöldhasút kell leszurkolnunk.

A PC-sek és a Macesek a teljes sorozatot 24,99 dollárért vásárolhatják meg, de csak akkor, ha már minden epizód megjelent. A Tales from Borderlands iOS-en és Androidon is napvilágot lát 2014 végéig.

Köszi, ArrowCross!

5.
5.
INTERPLANETARY NINJA ASSASSIN CL4P-TP !!!

De tényleg... hol van ??? :D
3.
3.
eszem
Na de hol van Claptrap? :/
1.
1.
Ooorky
WoW.
Egy JÓ Borderlands játék?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...