Megvan a Battlefield 4: Final Stand dátuma

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 15.
  • Megjelenés
Link másolása
Az EA és a DICE bejelentette a Battlefield 4 utolsó (?) DLC-jének megjelenési dátumát. Ahogy az már megszokott, elsőként a Premium-tagok vethetik rá magukat az új térképekre, játékmódokra, járművekre és fegyverekre.

A régi motorosoknak feltűnhet, hogy a Final Stand DLC a klasszikus Battlefield 2142-re hajaz, futurisztikus eszközökkel vethetjük bele magunkat a háborúba.

A csomag a téli tájon zajló, intenzív gyalogosközpontú harcokat helyezi előtérbe. Mind a négy térképet Oroszország sarkvidéki régiója ihlette, ahol titkos kísérleti fegyvereket és járműveket vethetünk be a győzelemért. Ilyen lesz a rail-gun, amit kinetikus energia működtet, illetve bemutatkozik a föld felett lebegő hover tank is.

A Premium-tagok már két héttel korábban, azaz november 18-án rávethetik magukat a bővítményre minden platformon, míg a többiek csak december 2-án csatlakozhatnak a frontvonalhoz. Addig nem árt némi téli gúnyát beszerezni.

12.
12.
Falcon
megvettem a ps3 ra a bf3 prémiumot de 24 ember édes kevés azt szeretném kérdezni hogy a bf4 nél hány ember lehet a pályán ?
6.
6.
anarchoid
nekem nem ;) 1000millio orat toltam le anno A Battlefield 1942 -vel, egy eletre ki masodik vilaghaboruztam magam ;)
4.
4.
mestermagyar
"gyalogosközpontú"

Hát ez már kurvára gáz!

Kaptam game time-ot bf4-ből, erre felmegyek, és mit látok? Minden 2. pálya COD. Mi a faszom ez a játék? Nem értem, mit lehet élvezni ezekben, ahol 2-3 kis folyosóra beszorulnak az emberek, és megy a gránátharc. COD-ban legalább nem egy statikus frontvonalnál ragadnak le a játék végéig.. BF3-nál kizárólag a metro volt ilyen, a bad company 2 pedig messze előbbiek felett áll pályadesign terén.

Nevetséges irányba mentek el, nevetséges hogy az ő DLC-ik is elmentek COD-irányba. Nagyjából 0 új mechanikát/körítést kapunk, csak pálya, fegyó, meg jármű a választék. A 3 dolog, amit (bár sajnos nem toltam azzal, később kapcsolódtam be a sorozatba) a bf2-ben modokkal lehetett belerakni. Szomorú, hogy a kapzsi fasz EA egyenesen próbálja a moddolást megakadályozni.
2.
2.
Thor Vath
Na végre, már egy hónapja minden nap lesem, hogy beindul-e a letöltés :)
1.
1.
zozo76hun
erdekes lesz a jovo hadviselese, bar nekem inkabb ujra egy 2. vilaghaborus bf hianyzik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...