Launch traileren a Dragon Age: Inquisition

  • Írta: fojesz
  • 2014. november 17.
  • Videó
Link másolása
Már nem kell sokat aludni a Dragon Age: Inquisition megjelenéséig, Amerikában holnap, Európában pedig csütörtökön fog megjelenni a játék. Ennek apropóján nézzük meg belőle a launch trailert!

November 20-án érkezik PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra a Dragon Age: Inquisition, ennek apropóján futott be az imént a játék launch trailere. Az első kritikák szerint szuper lett az anyag, hamarosan a mi tesztünket is elolvashatjátok róla!

18.
18.
evangeline
Tegnap kipróbáltam, és eddig nagyon tetszik. Az egyetlen dolog, ami rettenetesen zavar, az a harc. Visszahozták ugye a taktikai nézetet, de baromira nem kényelmes úgy sem, nem lehet eléggé kizoomolni, illetve a kamera dőlésszögét sem tudom rendesen beállítani (be kell zárni egy breach-et? jó, akkor megpróbálok nagyjából arra a pontra kattintani, ami amúgy már nem látszik a képernyőt, de valahol ott van...oh, igen, talán most jó lesz). A normál nézetnél meg röhej, hogy minden kardcsapáshoz kattintani kell. Meg nincs már az, hogy kattintasz, és odamegy a drága, hanem wasd, és menj ám oda a hullához, akkor tudsz csak rákattintani, hogy lootolj. Ez nekem mindenképp visszalépés még a második részhez képest is. De egyébként az is lehet, hogy én bénázok, és be lehetne normálisan állítani, viszont kíváncsi leszek, mások hogy boldogulnak majd. Lehet, hogy kontrollerrel kényelmesebb lenne játszani, mint billentyű+egér kombóval?
17.
17.
_Botika_
Na most már be kéne fejeznem az Origins-t.
15.
15.
balint23h
#9: Így elbeszélés alapján nem értheted.... Nem az volt a gond, hogy a 2.-ben változtattak sokmindenen. Sőt! A változtatások nagy része nekem tetszett is, a harcrendszer, az, hogy a karaktered beszélt. A probléma az volt, hogy kb annyit dolgoztak rajta mint egy kiegen. Az első részben egy remek sztori keretében bejárhattál egy egész királyságot, míg a másodikban az egész egy szaros kis városban játszódott és teljesen érdektelen volt az egész.
14.
14.
alratar
godah: Akkor nyomás bepótolni!:)
13.
13.
drat576
#12: Elég jó értékeléseket kapott, úgyhogy én ma elő is rendeltem, pénteken megyek érte (PC-s verzió). Itt a helye a polcon az Origins mellett.
12.
12.
Azeroth87
Én az év hátralevő részéből még ezt a gamet tervezem megvásárolni, aztán ennyi. Ps4 vonalon ez az év inkább volt a gáz kategória... Remélem 2015-ben több jó game jön ki.

A zenével szerintem nincsen baj alapból - csak valahogy ide nem illik szerintem sem.
11.
11.
p3ti
Dragon Age, FC4, GTA5... kicsit kezd besűrűsödni az év vége..és akkor még ottvan a SuperSmash + a Halo MCC amiig még el sem jutottam
10.
10.
drat576
#9: A második résznek az volt a baja h 1 évet adott rá az EA, ennyi.
9.
9.
godach
Bár nem sokat játszottam az Origins-el, haverom ódákat zengett róla. Viszont sajnos arról is mennyit változtattak a második részén és így mennyivel rosszabb lett. Értem én, hogy kell vinni valami újat a dolgokba, de ha van valami jó miért kell szétcseszni? Kíváncsi leszek ennek a fogadtatására.
8.
8.
eszeanna
#1 Húha, köszi, hogy megosztottad ezt a zenét. Már kerestem az "Elhagyatva Magyarországon" c. youtubeos videókból.

Amúgy Nekem tetszik a trailer zenéje. Hangulatos lett.
5.
5.
alratar
#1: Kipróbáltam, s tényleg sokkal jobb. )
4.
4.
alratar
Ez alapján, meg a korábbiak alapján must have kategória.
Csak sajnos nem indulna el a gépemen, így most vasra gyűjtők (tudom-tudom, legjobb időpontot választottam erre)
3.
3.
Sun9us
Tényleg nem a legjobb trailer, viszont én kíváncsi vagyok rá, hogy hogyan szerepel, az elmúlt év bukás orgiája közepette.
2.
2.
drat576
#1: Nagyon jó kedvcsináló, de igen, a zene számomra sem telitalálat.
1.
1.
N!ghtmare
Nekem nagyon erőtlen ez a zene, ha másnak is akkor próbálja ki, hogy egyszerre indítsa el a két videót (logikusan a Trailert némítsa le) és úgy nézze meg, szerintem tökéletes :)
https://www.youtube.com/watch?v=mbhiCmWznts
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...