Szombaton kipróbálható a Sunset Overdrive

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 21.
  • Hír
Az Xbox Live Gold-tagok véssék be a naptárjukba, hogy holnap, azaz november 22-én ingyenesen kipróbálható a Sunset Overdrive. Vasárnapig kötöttségek nélkül tolhatjuk a Insomniac Games őrült hangulatú sandbox címét.

Az Xbox One egyéves szülinapja alkalmából a Microsoft egy napig kipróbálhatóvá tette a Sunset Overdrive-ot. Az akció november 22-én, magyar idő szerint délután 18 órakor veszi kezdetét és 24 óránk lesz arra, hogy az Insomniac parkour elemekre kihegyezett nyitott világú játékát nyüstöljük.

Ha a vásárlás mellett döntünk az ingyenes időszak végeztével, az összes mentésünk megmarad. A kampány mellett a Chaos Squad névre keresztelt nyolcfős kooperatív módot is kipróbálhatjuk, de előtte pár küldetést be kell fejeznünk a single-ben. Az ingyenes nap további részleteiért erre fáradjatok.

A Sunset Overdrive-ért mi is odavoltunk, tesztünket itt olvashatjátok.

10.
anarchoid
Letoltottem, kiprobaltam, ingyen sem kellene.. ez vmi rettenet
9.
Habbobitas
kimoderált üzenet
8.
GabrielK
kimoderált üzenet
6.
amadeusz gyermeke
Ez a gameegy hangulatboba, s pont ma küldött a csapat egy kodot emailbe a boxomra, amit egy kattintásal aktiválva 7 ingyenkiegészítöt kaptam a karakteremre, nagyon franko ,bizarokat is. Na ez példaértékü. Még ilyet sem tapasztaltam hogy a kiadó csak ugy hozád vág egy kiegészitést, ráadásul személyedre szabva.
5.
anarchoid
kifogom probalni, szakitok ra idot (mivel fel se merult, hogy megvegyem, kivancsi vagyok jol dontottem -e
2.
Hunszi
Akkor ezek szerint mégsem volt akkora kasszasiker, ha már az ingyenes próba lehetőséggel csalogatják a vásárlókat
1.
p3ti
Nekem kellett majdnem 40 óra mire kimaxoltam a játékot. Számomra messze az egyik legnagyobb pozitív meglepetés a Shadow of Mordor mellett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...