Sztárokkal erősit az EA a következő Fifa játékban!

  • Írta: Myko Alto
  • 2006. március 30.
  • Érdekesség
Link másolása
Az EA eddig soha nem látott sztárdömpinggel erősítí az amúgy is világhírű és nagysikerü Fifa sorozatát!
REDWOOD CITY (Kalifornia), 2006. március 30. – Itt a lehetőség, hogy te is pályára lépj, és hőseiddel együtt részt vegyél a 2006-os FIFA World Cup™ döntőjében! Az Electronic Arts nyilvánosságra hozta, hogy milyen sztárjátékosok fognak szerepelni a 2006 FIFA World Cup™ videojáték dobozainak előlapján világszerte. A borítók minden országban a legnagyobb sztárokat ünneplik - szereplőik úgy kerültek kiválasztásra, hogy egy személyben képviseljék csapatukat, nemzetüket és rajongóikat. Az EA az Adidas-szal, a 2006-os FIFA világbajnokság egyetlen hivatalos sportruházat-szállítójával együttműködve közel tucatnyi ország számára tudott egyéni borítót készíteni.

„Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy a világ legkiválóbb focistái adták nevüket a 2006 FIFA World Cup játékhoz" – mondta Clive Downie, az EA marketingért felelős alelnöke. „A játékosok a világ minden részén részt vehetnek ebben a rendkívüli bajnokságban, és a videojátékon keresztül saját maguk is megtapasztalhatják annak ízét."

„A 2006 FIFA World Cup a focival kapcsolatos legnagyobb álmukat valósíthatja meg a játékosok számára: együtt játszhatnak példaképeikkel. Nagyon örülünk, hogy együttműködhettünk az EA-val, és segíteni tudtunk abban, hogy ezek a szupersztárok közvetlenül elérhetővé váljanak” – mondta Thierry Weil, az Adidas labdarúgással kapcsolatos marketingért felelős vezetője.

A 2006 FIFA World Cup játék borítóján szereplő játékosok kiváló fizikumuk, elszántságuk és mesteri ügyességük révén valódi példaképek hazájukban.

Az egyes országokban a következő sztárok láthatók a játékok dobozain:

CSAPAT

SPORTOLÓ

CSOMAGOLÁS MEGJELENÉSE

Kína

Zhi Zhen

Kína

Anglia

Frank Lampard

Anglia

Németország

Lukas Podolski

Németország

Olaszország

Alessandro Del Piero

Olaszország

Mexikó

Jamie Lozano

USA, Kanada, Mexikó

Portugália

Simao

Portugália

Hollandia

Arjen Robben

Belgium, Hollandia, Luxemburg

Svájc

Ricardo Cabanas

Svájc

Spanyolország

Xavi

Spanyolország

USA

Claudio Reyna

USA, Kanada, Mexikó

A többi országban a borítón a FIFA világbajnoki trófeája és a hivatalos embléma fog szerepelni.

2006 FIFA World Cup

A játékosok az EA új 2006 FIFA World Cup játéka révén a meccsek közepébe kerülhetnek, belebújhatnak akár kedvenc csapatuk vagy éppen leggyűlöletesebb ellenfelük bőrébe. A játékosok a világ leghíresebb szupersztárjainak döbbenetesen élethű megjelenítése mellett a 12 hivatalos stadiont is megismerhetik, miközben csapatukat a selejtezőktől kezdve eljuttatják a győzelemig. A játékosok nem csupán 127 nemzeti csapatot irányíthatnak, hanem teljesen újszerű játékmódokat is kipróbálhatnak. A globális kihívás (Global Challenge) játékmód még a legnagyobb focirajongók számára is komoly feladatot jelent: a FIFA-világbajnokságok klasszikus pillanatait modern csapatokkal játszhatják újra. Az igazi bajnokok nyolc személyes, többjátékos módban hívhatják ki barátaikat, játék közben pedig hatalmas mennyiségű tartalom válik elérhetővé, például legendás játékosok és exkluzív, a programban licensz alapján használt sportruházat.

A Vancouver, British Columbia székhelyű EA Canada által fejlesztett 2006 FIFA World Cup Észak-Amerikában április 24-én, Európában és Ázsiában április 28-án jelenik meg. A játék a PlayStation®2 számítógépes szórakoztató rendszereken, a Microsoft Xbox® és Xbox 360™ videojáték és szórakoztatórendszerein , a Nintendo GameCube™, Nintendo DS™ és Game Boy® Advance platformjain, a PSP™ (PlayStation®Portable) rendszeren, PC és mobil platformon lesz elérhető. A játék „E" (Everyone – korhatár nélkül) besorolást kapott az ESRB-től, a PEGI szerint 3+ kategóriájú.

1.
1.
Deathmatch
Egyáltalán benne lesznek a magyarok?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...