The Hum - megelevenedik a Világok harca

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 24.
  • Bejelentés
Link másolása
Emlékeztek még a Világok harcára? H.G. Wells 1938-as rádiójátékát olyannyira komolyan vette a hallgatóság, hogy többen elhitték, az idegenek tényleg megszállták a Földet. A Thotwise Games valami hasonlóban gondolkodik.

Annak ellenére, hogy az év elején a Kickstarter-kampány elhasalt, a Thotwise Games továbbra is masszívan promózza a The Humot. A történet szerint a világunkat gonosz idegenek szállják meg, az emberiség nem tudja felvenni a kesztyűt a fejlett technológia ellen, így főszereplőnknek a túlélésre kell összpontosítania.

Egy belső nézetű alkotással van dolgunk egyébként, a látványért az Unreal Engine 4 felel majd. Egy lepusztult városban játszódik a The Hum, ráadásul, ha a finanszírozás összejön, az alkotás a PC-k mellett PlayStation 4-en is tiszteletét teheti.

Számítógépeken Oculus Rift-, konzolon Project Morpheus-támogatásnak örülhetünk.

6.
6.
Falcon
ez mire jőn ps2 re mert kb úgy néz ki a videó alapján
5.
5.
turleysqt
#3: Annyi az oka, hogy sok nagy cég saját motorral szokott dolgozni, így ha megjelenik egy új motor beletelik egy kis időbe amíg AAA címekre is használni kezdik(De amugy sokszor csak megveszik aztán "lekoppintjak" a saját motirukra a dolgokat belőle :) )
4.
4.
A lenyeg, hogy legyen benn stealth, meg gondolkodni is kelljen es ne csak agyatlan hent legyen.
Ha nem lesz bug hegy es elbaszva lepten nyomon, akkor vevos.
Lehet magasak az igenyeim?
3.
3.
kryszisz
Látok bent fantáziát és a hangulat is egészen rendben van, de arról világosítson már fel valaki, hogy az amúgy agyonpromózott Unreal 4-et eddig miért csak indie címek alatt láthattuk, holott elvben az egyik legfejlettebb technológia jelenleg? Régóta érdekel már, hogy vagy fél éve használatban van, de AAA-s címben még nem csillogtatta meg a tudását egyszer sem...vagy csak én vagyok lemaradva?:O
2.
2.
PaulBlake
Elég érdekesnek tűnik! Én nagyon vevő vagyok az ilyen játékokra :P
A Világok Harca máig kedvenceim közé tartozik ! :)
1.
1.
paperboy
Nem semmi hangulata van, az már biztos.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...