Assassin's Creed: Unity - ajándék a készítőktől

  • Írta: fojesz
  • 2014. november 26.
  • Bejelentés
Link másolása
A Ubisoft nyilvánosan is bocsánatot kért az Assassin's Creed: Unity körüli balhé kapcsán, emellett bejelentette: a játék vásárlói ajándék DLC-t, a season pass-tulajok pedig ingyen játékot kapnak majd.

Az Assassin's Creed: Unity problémáiról valószínűleg csak az nem hallott, aki nem akart róla hallani, a Ubisoft azóta is toldozgatja-foltozgatja a címet. Ha minden igaz, hamarosan befut a legújabb, tonnányi javítást hozó patch (PS4-re talán már tölthető is), és bár ez is foglalkozik a framerate-problémákkal, a készítők azt mondták, már dolgoznak az azt követő frissítésen is, ami még többet fog.

Ami viszont még fontosabb, a Ubisoft mai bejelentése. A cég egyrészt nyilvánosan is bocsánatot kért a Unity körüli balhé miatt, másfelől pedig megígérte a rajongóknak, hogy ajándékkal kompenzálja őket. A játék vásárlói konkrétan ingyen megkapják majd a Dead Kings nevű DLC-t, a season pass-tulajok (ami amúgy is tartalmazza a Dead Kingset) pedig egy ingyen játékot választhatnak maguknak: a The Crewra, a Far Cry 4-re, a Watch Dogsra, az Assassin's Creed IV: Black Flag-re, a Rayman Legendsre vagy a Just Dance 2015-re csaphatnak le. Ezzel párhuzamosan a season pass árusítását felfüggesztették.

Amit még tudnod kell, ha season pass-tulaj vagy: a Ubisoft még dolgozik a játékválasztó felületen, egyelőre ne is keresd, másrészt pedig ne aggódj, a bérlet további tartalmát természetesen ugyanúgy megkapod.

A Dead Kings DLC egyébként a sztorit bővíti majd, és Saint Denis városában fog játszódni - megjelenési dátuma még nincs.

40.
40.
sajttaller
#38: Nem mintha a kedvenc kiadóm lenne az EA, de pl a sim citynél ők is adtak ingyen játékot a start után a gyatra szerverek miatt, nekem így lett meg a mass effect 3...
Arról nem is beszélve, hogy a dragon age origins is ingyen volt 1-2 hónapja pl...
38.
38.
Szelenas
Egész játékipar már amúgy egy katasztófa. Minden vacakból dlc. Megveszek bakker egy játékot nem olcsón, 10 órás single player, fizetős multi s ha esetleg még érvenyesülni is akarsz, vegyél retkes dlct.

A mai világban alap lenne, hogy ne egy bugos, laggos vackot kapjál 18k forinteér ráadásul egy ACnál, amiből volt már egy pár. Én örülök, hogy ezt a minimumot meglépték, ha már megtörtént. Ahogy a blizzard is at 5 ingyen nappal. Pl egy EA a büdös életben nem fog ingyen adni valamit. Ha az összes kiadott lemezükön meg letöltött fileban csak egy txt lenne tele A betükkel, akkor se javítanának meg kompenzálnának semmi.

Van még jövő az Ubioknál, legalábbis remélem.
36.
36.
Necreon
#24: Azért megfogható ez a Brotherhood óta dolgoztunk rajta kijelentés. Hivatalosan megkezdték a project-et és készítettek pár látványtervet, kb. ennyi történt.
34.
34.
tyber16
#28: Igen mert az indulatok szülték, így eléggé katyvasz lett sajnos.
28.
28.
stuie
#24: Kommented a TLDR kategória tördelve sincs is, elég nehézkes végig olvasni.

Tüntetni egy játék kiadó ellen könnyebb mint gondolnád. Ne vedd meg a játékát.

A Ubisoft ezt nem jófejségből lépte meg, szimplán üzleti érdeke, hogy a hőzöngő játékosok tüzét oltsa valamivel. A Figyelő kutyák és a Unity egy jelzés volt a cégnek, hogy ezt így a továbbiakban nem veszik be a játékosok gyomra.

Én egy valamit megtanultam az esetből, ha azt írja egy hatalmas tömeg, hogy egy játék bugos mint a szar hinni fogok nekik :D Most nem tettem.. porosodhat is a polcon a unity amíg nem csinálnak vele valamit.

27.
27.
guitarlord
#26: Ettől függetlenül egy játéknak letesztelten, készen, a lehető legkevesebb hibával kellene kijönnie. Ebben mind egyetértünk azt gondolom.

Viszont erre a kiadók magasról tesznek....Már megénekeltem egyszer, hogy egy játék megjelenési dátumának belövésekor nagyon sok dolgot figyelembe kell venni: van-e konkurencia házon belül, vagy azon kívül, mennyi idő van még a következő nagy megjelenésekig házon belül stb. Ilyenkor megeshet, hogy ha elcsúsztatnak egy címet, az összes többi utána érkező cím is dátuma is borul, mert a kiadó se hülye, profitot akar maximalizálni (megjegyem, hogy mint a rossz kisgyerek, el is megy odáig, ameddig hagyják....)..
26.
26.
guitarlord
#24: A felháborodás jogos, Én csak annyit akartam mondani, hogy az AC Unity így is elég nagy bukta, aminek a hatását nem feltéve a mostani játék bevételén fogják megérezni, hanem a jövőbeli AC játékokon.....és mindemellé, minden ingyen adott PS4/X1 játék után darabonként 17K-t buknak.....

Anno a BF4 is kb. alfa állapotban jött ki és a mai napig sem tart sehol tudtommal, és nem emlékszem arra, hogy az EA hozzávágott volna a Játékosokhoz ingyen egy 17K-s címet, minden csak viszonyítás kérdése.
25.
25.
xinosz
#24: Buta, manipulálható, az agymosástól vak, esetleg csak elfogult emberek mindig is voltak, lesznek is és nem kevés van belőlük!
24.
24.
tyber16
#23: Nagyon is jól látod. Aki még EZEK után is azt mondja, hogy milyen jófejek Ubiék az egy elvakult gyerek ! Aki ezt mondja annak úgy tűnik, hogy nem érték a pénz, mert egy 10 000 ft feletti játékot így kiadni azok után amilyen hype tengert kapott. Főleg aki ps4-re vagy xo-ra veszi meg az 17 000ft-ért tudja megvenni, ami nem kis pénz, és ezért cserébe odadobnak neked egy gyakorlatilag félkész játékot ! Hogy a büdös francba van ehhez pofájuk ? Ráadásul már egy watch dogssal be is fürödtek még májusban, erre meg itt mondják, hogy ezt az ac-t már a brotherhood óta fejlesztik....jah képzelem, kb csak a grafikát dolgozták újra és szerintem azt is az elmúlt 1 évben, a többi sablon dolgot meg még régebben belepakolták,ezért ugyanolyan mint az összes többi ac. Csak gondolom, még a black flag után ráraktak egy új grafikus motort,és kb azóta nem foglalkoztak a játékkal. Mert határidő ide vagy oda, így egyszerűen nem lehet kiadni játékot! 10 000 ft-ért nekem nem egy bughalmaz kell hanem egy játék ! Az bosszant a legjobban, hogy ezt mindig eljátsza a ubisoft, és ugyanez lesz majd a következő játékoknál is,mert még ezek után is megfogják venni a játékaikat még az első napokon, pont ezért mert elhitetik az emberekkel és sokan elhiszik, hogy ők milyen jó fejek, hogy most kárpótlásul kapod a patcheket,meg a dlc-ket. A nagy lófaszt ! Már több mint 1 hete kinnt van a játék és a most következő 3. patch listáját nézve csak az állam kerestem a padlón, hogy mennyi bugot javítanak vele ! Emberek ez gusztustalan. Ugyanolyan tüntetéseket kéne lassan tenni a játékipar ellen külföldön,mint ami itthon volt az internetadó ellen például. Mert ez már nagyon de nagyon a legalja szint. Úgyhogy könyörgöm, hogy aki védi itt a ubisoftot, az ne legyen már ennyire elnéző velük szembe, csak gondoljon bele, hogy mennyi pénzt kiadott és mit kapott érte ! És gondoljon vissza arra, hogy mit igértek előtte ! Pedig már a betonbiztos alapok megvannak minden Ac játékhoz, már csak annyit kéne tenniük, hogy új korba teszik a játékot,és érdekes küldetéseket raknak bele, de hogy még erre sem képesek, ráadásul az első "új" generációra készült játékukat így kiadják ezen már csak röhögni se lehet.
23.
23.
sebtapasz
Írják itt sokan, hogy milyen korrekt a Ubisoft, mert ingyen játékot adnak, meg dlc, stb... hát lehet csak én vagyok hülye, de úgyhiszem ez a Minimum, amit tesznek, meg hogy elnézést kérnek, emlékezzünk vissza a játék megjelenése előtt, milyen hájpot vertek a játéknak, hogy filmszerű, meg nagyon jó, stabil fps! Ahhoz képest volt pofájuk kiadni egy olyan félkész játékot, ami hemzsegett a hibáktól... szóval csak azt akarom mondani, hogy engem elszomorít az, hogy ilyen szinten kib*sznak a játékosokkal, valójában tojnak rájuk és kiadnak egy optimalizálatlan félkész valamit és próbálják eladni...és persze, hogy felháborodnak az emberek, még szép! ÉS akkor a "jófejek" elkezdik foltozni a hibákat, kiadni a patchek-et, meg INGYEN! hurrá dlc-k et adni... és sajnos ez elég is az embereknek és minden megy tovább.... hülye szemét játékipar... szétcseszték az egészet....
21.
21.
Szelenas
De az legalább király, hogy a Dead Kings free lesz, még ha késöbb is veszem meg.
20.
20.
deviques
Hát ez rohadt jó, még gondolkodtam is, hogy megvegyem-e a Crew-t :)
19.
19.
Szelenas
Francért nem vettem meg, most lenne még egy játékom.
18.
18.
guitarlord
#3: +1. Arról nem beszélve, hogy ha a platform PS4/X1, akkor ez az összeg inkább a 20K felé van közelebb....
17.
17.
Lizard0828
#16: Köszönöm, végre valaki korrekten gondolkodik és nem csak a rosszat látja.
Bughalmazok ide, vagy oda úgyis le fogjátok szedni az összes elkövetkező játékukat is.
16.
16.
latis666
Szerintem egy kezemen meg tudnám számolni hány ilyen gesztus volt az elmúlt 5 évben a játék kiadóktól. Reagálni sem szoktak nem hogy ingyen játék. Ennél korrektebben szerintem egyik cég sem járt még el. Ingyen játék, javítás stb. Akinek ez nem elég az hülye. Egyébként az sír legjobban aki meg sem vette ez által nem is érintett.
14.
14.
hedzsooo
Azért az jó, hogy képesek voltak ilyen botrány után belátni, h hibáztak. Méghozzá nagyot
13.
13.
hedzsooo
#3: Ugyan, pár hónapon belül az AC Unity-t, meg az FC4-et is meg fogjuk tudni venni PC-re az összes DLC-vel pár ezerért... A rendes az lenne, ha a DLC-kel eggyütt nem lenne aranyáron a játékaik, meg nem lennének tele programhibákkal, ja meg optimlizálnának is PC-re...
12.
12.
MikelGun82
Van nekem is egy ingyen ajándékom a számukra... Van mamámnál pár karó, azt ingyen feldughatnák abba a bughalmazos eligénytelenedett seggükbe...
11.
11.
stufika
#10: Nem lenne egy rossz dolog. :D
10.
10.
kriszng
#9: Vagy inkább ingyen megkapod a további dlc-ket.
9.
9.
Adamknight
#5 #8 "Ezzel párhuzamosan a season pass árusítását felfüggesztették." Más szóval ha eddig nem vettél pass-t, akkor erről lemaradtál.
8.
8.
nero66
#4: Én is pontosan ezen gondolkoztam! :D
6.
6.
moonborn
#3: Várd meg mi lesz annak is a vége
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...