Hamarosan újra bemutatkozik a Metal Gear Online

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 27.
  • Hír
Link másolása
Pontosabban a jövő héten esedékes The Game Awardson számíthatunk a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain multiplayerének leleplezésére Hideo Kojima jóvoltából. A VGX utódjának számító buli már tutira ütős lesz.

A The Game Awards házigazdája, Geoff Keighley a Twitteren már megkezdte a bemutatásra váró játékok teaselését. Most már biztos, hogy a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain multiplayere bővebben is bemutatkozik a rendezvényen.

Az első Metal Gear Online a Metal Gear Solid 4-ben debütált, noha egy kezdetleges online módot már a Metal Gear Solid 3: Subsistence-ben is találtunk. Mit tudunk eddig az új Metal Gear Online-ról? Például azt, hogy szorosan kapcsolódni fog Snake új kalandjához.

A játékos feladata az, hogy megtámadja egy társa bázisát, a cél pedig az, hogy minél több erőforrást lopjon el tőle, lehetőleg észrevétlenül. A kollégának persze ezt nem kell hagynia, a bázisát olyan védelmi rendszerrel szerelheti fel, ami lehetőleg megvédi a holmijait a behatolóktól; végül pedig ő maga is a keresésére indulhat.

Noha az augusztusi Gamescomon már futólag belenézhettünk a multiba, a bővebb részletek csak a december 5-én esedékes rendezvényen várhatóak. Kojima saját bevallása szerint szorgosan dolgozik a Los Angeles-i stúdióban azon, hogy egy "izgalmas többjátékos élménnyel" kápráztassa el a rajongókat.

3.
3.
Chrome1986
#2: Hidd el, nem csak a régi videót hozzák ki, másik zenével. Ha erre koncentrál a müsor, akkor a Mester vmi jóra készül :)
2.
2.
azureknight0715
Jó lenne a groun zero-hoz hasonló küldetéséhez hasonló multi pl juss be a bázisra feltűnés nélkül a csapatoddal majd szabadítsd ki a foglyot és szervezd meg a menekülést. Az ellenfél meg megpróbálja azt megakadályozni. Persze amit mutattak azis jó, de egy jó multihoz több kell.
1.
1.
Chrome1986
Kötelező! A 4-nek a kegyetlen jó volt a multija.
Remélem ha már úgyis dolgokat osztunk meg a nagyérdeművel, akkor egyúttal bedobnak egy PS4-es megjelenési dátumot...még nem tudom mikor menjek szabira :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...