Nem lesz baj a The Order: 1886 zenéivel

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 27.
  • Videó
Link másolása
A The Order: 1886 legújabb fejlesztői naplója a játék zenei betétjeire hegyeződik ki. Alapvetően autentikus darabokat hallhatunk, amiket némi modern beütéssel bolondítanak meg a Ready at Dawn szerzői.

A fejlesztők időt és pénzt nem spórolva rakják össze a The Order: 1886 zenéit, melyeket akusztikus hangszereken vettek fel, de az akciódúsabb részeknél a modern hangzás sem hiányozhat. Most maguk a szerzők és a közreműködök mesélnek nekünk a PS4-exkluzív cím betétzenéinek születéséről.

Megjelenés február 20-án.

24.
24.
balint23h
#23: 10 fölötti komment számnál mindig harc van...
23.
23.
SkiingOstrich
Azt hittem a játékról fogok 22 kommentet olvasni.
22.
22.
Megmondókapitány
#18: Mindenkit? Nonono, nem, idestova te vagy az első akit lefanboyozok. Miért? Mert feltűnő a megkülönböztetés, amit művelsz. Xbox híreknél csupa pozitívum, ps hírnél mindig van valami ami nem jó. Legyen véleményed, mondjad is, de a hozzászólásaid alapján simán belőhető, hogy xbox párti vagy, méghozzá nem is kicsit, a fanboy jelző tehát illő!
18.
18.
PaprikaJancsi
#14: Te mindent jobban tudsz mindenkinél az biztos.
One: Forza, Fable, Sunset
Ps4: inFamous, Killzone
Ezek a játékok, amik eddig kiemelten tetszenek. És, hogy mindenkit lefanboyozol az különösen szánalmas, hogy ennyi érved van az elen, hogy nem tetszik egy játék :D
Szánalmas :D
17.
17.
kopic
#16: Mert élete sincsen ennek a szerencsétlen Praesagus gyereknek.
Na, de tovább már nem offolok.
15.
15.
bane
Nekem tetszik a játék és van egy kis gyanúm(még, hogy ha közepesen is sikerül - remélem nem) akkor is minden idők egyik legjobbja lesz, mert SONY. Kicsit túl vannak magasztalva ezek a játékok(ez nem azt jelenti, hogy szarok). Amúgy nekem is túl sötét kicsivel lehetne színnel telibb, mert már a CoD-val, BF-del, Titanfall-lal, KZ:SF egyes részeivel az a bajom, hogy rádobnak egy szürke réteget a játékra és jujjj de epic, de háborús hangulata van!!! és itt nem a ködről beszélek.:)
14.
14.
Megmondókapitány
#13: Neked minden ps exklusive-ba van vmi hiba, az xboxosok meg mind tökéletesek... micsoda elvakult fanboy, pedig az egyetlen értelmes xone, a quantum break is ugyan olyan szürke, sőt...
13.
13.
PaprikaJancsi
Nekem túl szürke (mint a Bloodborn), de nem hiszem, hogy rossz lenne .
10.
10.
Megmondókapitány
#8: Nem is értem miért bajlódnának a bannal, ameddig bármikor csinálhatok újat. De a megfogalmazás ellenére akkor is igazam van.
9.
9.
kopic
#8: Azennyimével egyetemben.:(
8.
8.
Habbobitas
#7: És Megmondókapitányt még nem lett bannolva.:(
6.
6.
Ehrmahgehrden
#4: Vagy "that was something I really wanted to do for the Order, where you..." tökmindegy, a lényeg ugyanaz.
5.
5.
Gilberto
Ha ismered a God of War szeriat, akkor tudod, hogy mire szamithatsz a keszitöktöl. Gyanitom ez sem lesz rosszabb, söt...
4.
4.
Ehrmahgehrden
5:19 - 5:27

"Something I really wanted to do for the Order were you could hear ten seconds of music and you could say 'that's from the Order, and it doesn't sound like any other game'"

Hát ez kurva nagy, mert amíg a csávó ezt kinyögte kb. csak annyi járt az eszemben, hogy baszdmeg ez a Rains of Castamere.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...