63 milliónál jár a Star Citizen

  • Írta: Arell
  • 2014. november 27.
  • Érdekesség
Link másolása
Úgy tűnik, nincs erő, ami megálljt parancsolhat Chris Roberts legújabb játékának, a Star Citizennek, ami ezúttal úgy érte el a következő kampánycélt, hogy a Cloud Imperium Games ki sem tűzte, mit kapnak érte az adományozók.

A vérszemet kapott felhasználók lapáttal hordják a pénzt a Star Citizen kazánjába, amely csak úgy nyeli a milliókat az elmúlt hónapokban. A két hete elért 61 millió dollár (tizenötmilliárd-nyolcmillió-hétszáznegyvenötezer forint) a bolygófelszíni felfedezést és harcokat szilárdította meg a fejlesztési célok között, de máris itt a következő 63 milliós mérföldkő, mely a jelek szerint annyira váratlanul érte a fejlesztőket, hogy még nem is tűztek ki hozzá kampánycélt.

Jelen pillanatban a Star Citizennek több mint 660 ezer adományozója van és hivatalosan is a valaha volt legnagyobb közösségi pénzből összeállított projekt. A Cloud Imperium Games és Chris Roberts abban bízik, hogy a szimulátoruk az első lehet azoknak az AAA-címeknek a listájában, melyet nem nagy kiadók, hanem a játékosok adományaiból építettek fel.

18.
18.
Dio papa
Lassan bedingel 65m $ is. :)
17.
17.
Yagami Light2626
Hát én nem tudom mi olyan jó ebben :/
16.
16.
ViktorK
#15: Mint azt az első hozzászólásomban is olvashattad zárójelben utaltam rá hogy tudok róla.Idézem: "(még ha írják is hogy választható a játékstílus)".Passz.Szerintem elsikkad a single mód ahogy az ilyenkor lenni szokott,de aki megveszi az majd megmondja a véleményét.
Ha már szóba került a játék,nézelődtem a témában.Megláttam a "Racing Ships" kategóriát...inkább mindenki örömére kussolok mert még a végén megharagszanak rám.:D
15.
15.
torz_on_borz
#14: Te szerencsétlen a Squadron 42 mi lesz ha nem űrhajós játék , ugyan úgy mint a régi Star Lancer !? Olvass már utána mielőtt hülyeségeket irkálsz.
A Star Citizen az online része lesz .

14.
14.
ViktorK
Én azt mondom hogy ha neki állnak csinálni valamit mint mondjuk jelen esetben egy űrhajós játékot akkor csinálják is meg űrhajósnak.Aki emiatt elkezd érdeklődni utána az nem fps-t akar játszani és nem x-féle mászkálást vagy "űrCS-t".Ezekkel már Dunát lehetne rekeszteni.Ha már az elején eldöntik hogy mit akarnak akkor nem esik pofára az egyszeri játékos.
#8: Ha az Ubi állna mögötte akkor megérteném az alacsony színvonalat.:D Naná hogy inkább gameplay videók alapján döntök és nem egy előrerenderelt trailer alapján.
13.
13.
Dio papa
#9: Jelenleg 524356 játákos vette meg eddig, ezek nyilván mind high-end pc-sek. A legnagyobb magyar orgnak jelenleg 103 tagja van, ha jól tudom, felvételi követelmény is, hogy minimum i7-esük legyen. Jah, lehet mégsem...
12.
12.
Nem vészmadárkodásból de lassan ez lesz a világ legnagyobb közösségi pénzlehúzása, és majd kapnak a játékosok valami középszerű szart, de csak fizetnek mint a katonatiszt... :D
11.
11.
De most meddig tart a gyűjtés? Meg most hogy áll a cucc, már rég elvesztettem a fonalat hogy most akkor mi van ezzel, ráadásul a konzolos verzió ennyi léből már 3x megjelenhetne...
10.
10.
Stranger
#9: 2-3 év múlva egy olyan gép már bőven középkategória lesz. Na meg ki tudja, hogy fogják optimalizálni. Kihasználja majd a DX12-t, stb... nem hiszem, hogy ne indulna majd el gyengébb gépeken is.
9.
9.
szenye
Mivel konzolra nem kívánják megjelentetni jelen felállás szerint, PC-s ajánlott gépigény meg i7-es processzor a hozzá tartozó csúcs videokártyával, rammal, stb. Nem tudom milyen fogyasztói közönséget céloztak meg pontosan. Azt a 63 milliót csak a high end PC-vel rendelkezők hozták össze? Ha esetleg a játék jó is lesz, szerintem sokadmagammal lemondhatok róla.
8.
8.
Stranger
#5: Ja, milyen kár h nem az Ubi áll mögötte és hogy nem lehet egyedül barangolni a hatalmas űrben 2000 órán keresztül. :(
/sacrasm off
FPS módtól is csak összetettebb lesz. Bocs, hogy ez végre valamiben újítani akar és nem csak a marketing mondja h "nextgen".
Mostani gameplay videók alapján döntesz? Ez most komoly? Szvsz legalább 3 év mire elkészül. Egy lineáris 15 órás Tomb Raider játékra kellett 5 évet várni könyörgöm...
7.
7.
Dio papa
#5: Kár. Rengeteget veszít veled a Star Citizen közösség.
6.
6.
torz_on_borz
#5: Röviden : jajj. Hoszabban : jaaaajjjj nálad azt hiszem baj van a buksiban :D
5.
5.
ViktorK
Már rég kukáztam ezt a kreálmányt.Amikor először hallottam róla örültem hogy végre lesz egy olyan(vagy inkább hogy egyáltalán lesz) űrhajós játék ahol van normális dizájn és a gépek nem élő organizmusok vagy rovarok.Kb egy Starlancer szerűséget reméltem.Aztán jöttek az információk:Kickstarter.Bumm neki:szemét.mmo:hulladék.Kereskedős rész:nem űrharc a lényeg hanem unalmas mászkálás(még ha írják is hogy választható a játékstílus).Most meg ott tartunk hogy van fps mód.Egy űrhajós játékban...A gameplay videókból lejött hogy az a bizonyos grafika sem annyira lenyűgöző mint azt elsőre hittem.A hangok rosszak,a gép mozgása szörnyű,stb.A képi világ maradt jó.Ezt nagyon elb*szták.
4.
4.
Cellator
Pesszimizmust félretéve ha ezt összehozzák, EVE felhasználók azonnal átmigrálnak ide + egy laza 20 millió igen éhes játékos. WOW 10 milliós táborával elbújhat, ha már csak felét hozzák az ígérteknek. Nagyon várományos - persze a kis ördög nekem is itt csücsül és már látja Bora-Bora szigetén Robertset és társait mosogva koktélt szürcsölve. Viszont itt a Wasteland - milyen jó lett és ugyanígy indult.
2.
2.
Intricate
Csak kerdes, hogy valoban hozza e majd a minoseget is. Ennyi penzert mar, nagyon nagyok az elvarasok. Igaz, hogy pont egy olyan jatekot kalapalnak, ami hianycikk, de ez meg nem mentseg, ha 63 milla, vagy ki tudja mennyi lesz a vege, akkor a jateknak 10/9.8-nka kell lennie minimum. En is varom nagyon, de en azert felek is egy kicsit tole, hogy lehet,az evtized/szazad legdragabb pofaraesese is lehet majd.....
1.
1.
Dio papa
Tuti scam, a rohadékok lenyúlják a zemberek pénzét! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...