Frissítve: 1000 dollárt is adnának az Amiibóért

  • Írta: fojesz
  • 2014. november 30.
  • Érdekesség
Link másolása
Amerikában bő egy hete, Európában pedig péntek óta kaphatók a Nintendo NFC-s figurái, az Amiibók. Ahogy az lenni szokott, ezek között akadnak gyártáshibás darabok, az egyik viszont pont ezért lett igazi különlegesség.

Mert bár Samus Aran, a Metroid főhősnője a jobb kezén hordja a fegyverét, az alábbi képen is látható Amiibo-figura félresikerült: mindkét kacsójára került egy-egy darab. A figura így igazi ritkaságnak számít, a tulajdonosa jó üzleti lehetőséget szimatolva ki sem bontotta, inkább a rajongók elszántságára alapozva feltette az eBayre, hadd vívjanak meg érte.

Most 1000 dollárnál jár a licit, a figura pedig eredetileg 13 dollárba került.

A neten egyébként további fotókat találni kevésbé érdekes, de szintén gyártáshibás figurákról, mint amilyen például ez a breakelő Fox is:

Egy másik Amiibókkal kapcsolatos érdekességnek is Samus volt a főszereplője, egy orosz srác azt videózta le, hogyan lép működésbe az NFC-s figura a moszkvai metró e-jegyes beléptetőrendszerével. Hozzá kell tenni: habár a lámpa zöldre vált, és egy pillanatra a kapu is kinyílik, azonnal visszacsukódik, szóval csak bajosan lehetne átslisszolni rajta.


Update! Végül 2500 dollárért cserélt gazdát a figura.

35.
35.
p3ti
#12: https://www.youtube.com/watch?v=fAMOymjRcyQ
34.
34.
Norbiii
Tehát ha a kedves Wii U tulajoknak nem elérhető a Watch Dogs, akkor a GAMEPARK-ban tudnak vásárolni.
33.
33.
Norbiii
#32: Nekem nincs magyar felirat. A WD szerintem az alapokban nagyon hasonlít a GTA-ra, csak nincs benne közelharc, (utcai bunyó) ami nagyon bosszant, de van hack, ami + elem. Még az elején vagyok, 100%-os véleményt nem tudok mondani. :(

Csak a Gameparkból vásárolok! :)
32.
32.
aordog
#15: Érdekes, hogy ez a véleményed, mert a metacritic-en az ellemzés egyáltalán nem ilyen fényes. Nem értik a késedelem okát és állítólag gyengébbre sikerült a 360 és a PS3 verzióktól is. A feliratrol viszont nem írtál semmit. Az is fura, hogy idehaza még sehol nem látom forgalomban. Neked honnan van?


29.
29.
Norbiii
#28: Mekkora volt mikor toltuk közösen a Fifát, hiányoznak azok az idők, szerettem veled fifázni. :) (főleg nyerni, mert nem voltál ellenfél xddddd)
28.
28.
Yanez
#27: Ja, most is a TWD season 2-t tolom rajta! Majd egy kis Fifa, és megvagyok. :)
27.
27.
Norbiii
#25: Mi a helyzet Yanez? Tetszik a Ps4?
25.
25.
Yanez
#24: Csak ne "menjen rá a gatyád"! :D
24.
24.
Norbiii
#21: "Végül is a bábut ruházod fel, mert abból csak 1 van ami ugyan azzal a memóriával és tartalommal rendelkezik. Ha veszel, egy másik bábut nem ugyan azt kapod, amit eddig felturbóztál :D"


Így van, tehát amit írtam, azt csak a ROSSZINDULAT miatt lehet esetleg kiforgatni! XD (Yanez Te hülyültél, ne magadra vedd.) De sebaj, ezért felruházom némi erővel, és beszállok a játékba. :)
23.
23.
Norbiii
#19: Persze, nem gondoltam volna, hogy ezt bárki is így értelmezi, természetesen nem a bábut XDDD
................

Nem rád értem, de egyszerűen nem szeretem az emberekben a rosszindulatot. A gémeres úr, a konzolbolt vezetője is azt mondta, hogy a bábut ruházom fel képességekkel, és eszembe sem jutott, hogy leszóljam, hogy nyilván nem magát a bábut fogja, mert ez egyértelmű :)

north: Köszönöm szépen, kedves Tőled, és jólesett. :)
22.
22.
Trapyd
Megnéztem a videót mire jó játékok alatt. +skin, figurádhoz köthető tárgy amit használhatsz, memóriakártya. Lehet csűrni csavarni ez egy fizikai dlc aktiváló. Lehet számolgatni a zsét. Ez nagyon gáz. Mondhatjátok, hogy nem muszáj megvenni hiszen esztétikai jelentősége van attól ez még mocskosul drága buli. Na jó, viheted haverhoz a mentett karidat az online jelenlét korában ha, ezt csak így tehetem meg(?) az gáz. A figura maga viszont igényes. A N mennyire tartogat meglepit azt hagyjuk! Mikor a kontrollerjük képességeinek még a felszínét is alig karcolják. (2év)
21.
21.
north
Fhu ha mi ez a szag? Ja, csak puskaporos a levegő megint, vagyis kezd az lenni!
Kezdenek elszabadulni az indulatok uraim.

#20 Ha gyerek, ha nem úgy fejezi ki magát, ahogy tudja, szeretné, ha ezt ily módon kívánja megtenni hát kik, vagyunk mi, hogy ebbe beleszóljunk? Semmi közünk hozzá, úgy hogy ne is tegyük.
Szerintem, amit Norbi ki akart hámozni az egészből, hogy ezek a figurák afféle "memória kártya" ként fognak viselkedni. Tárolni fogják, hogy egy karakter a bizonyos játékban ha van/lesz erre lehetőség hogyan fog kinézni Pl.: átöltözteted a Mario-t különböző göncökbe vagy szét buffolod valamelyik játékmódba Pl.: nagyobb sebzés tűrés...stb. és ha már über király faszántos a karid elmész valami rendezvényre ahol van ilyen amiibo-s verseny ott meg mindenkinek mutogatod hogy neked istenkirályvilágcsászár karaktered van mert egy ütésből kiüti a kijelzőből az ellenfél papír kariját.. Lásd smash bros.. de biztos lesz ennek több felhasználási módja is csak az N szereti a meglepiket még ha ez kiesést is hoz nekik. Egyelőre csak sötétben tapogatózunk, várjuk ki a végét!

Ja és #19 Végül is a bábut ruházod fel, mert abból csak 1 van ami ugyan azzal a memóriával és tartalommal rendelkezik. Ha veszel, egy másik bábut nem ugyan azt kapod, amit eddig felturbóztál :D
19.
19.
Yanez
#18: Nem a bábut ruházod fel képeségekkel, hanem a virtuális megfelelőjét. A bábut max ruhákkal ruházhatod fel. :)
18.
18.
Norbiii
#13: Ami elvileg tuti, hogy külön egyedi képességekkel ruházhatod fel a bábut ami a Tied, és ezt a képességet csak a Te/én/Mi bábunk fogja tudni, és ez csak rajtunk fog múlni.

Aztán ebből mi és hogy lesz? Azt nem tudom. :(
17.
17.
Norbiii
#13: Fogalmam sincsen, nem próbáltam. :( Ha csak annyi lesz, mint ahogyan mondod, akkor ezért én sem fogok beruházni a bábukra, mert nem fogja megérni, de mivel még sok mindent nem tudok, így még nem mondok semmi negatívat. Amiket viszont hallottam, azok alapján én jó ötletnek tartom/tartanám....:)
16.
16.
myrte
https://www.youtube.com/watch?v=_N1nf6F2_Og#t=252
15.
15.
Norbiii
#12: A Watch Dogs: Egyetlen komolyabb hiányérzetem, hogy nem tudok az utcán verekedni (eddig..).Ha ezt leszámítjuk, akkor talán még jobban is tetszik, mint a GTA V.

Grafika: Lenyűgöző, főleg világosban. Ha megállítom, akkor olyan, mintha mondjuk Pesten látnám a forgalmat. xd Viszont sok épületben túlságosan sötét van, és nem annyira részletgazdag,nos a videók alapján Ps4-en ugyanezen a helyeken sokkal világosabb, és szebb, de az utcán a grafika brutálisan szép.

A hackelés is poén, nekem tetszik, bár lehetne több ötlet is.

Én eddig nagy GTA rajongó voltam (vagyok), de ha a Watch Dogs 2-ben ezt a tartalmat kibővítik, és odateszik magukat a fejlesztők, és mondjuk az utcai verekedést is megoldják, ( mert ha lőni lehet, akkor ütni miért nem????? ez az egyetlen komolyabb problémám eddig a játékkal) akkor kegyetlen kihívója lesz a GTA-nak, és talán jobb is lehet!

Szóval jó játék!
14.
14.
Trapyd
Ha valakinek van ötlete, amihez nélkülözhetetlen a figura, nagyon szívesen meghallgatom, ugyanis lehet csak nekem nem jut semmi az eszembe.
13.
13.
Trapyd
#10: Amennyire tudom a N nem mondott semmi konkrétat a termékkel kapcsolatban. Innentől kezdve alig hiszem, hogy bárkinek lehetne több infója. Semmit nem látok az Amiiiboban, amit szoftveresen ne lehetne megoldani, így ez nem több, mint egy pénztemető. Vegyél figurákat, gyűjts össze minél többet és mivel ezekkel lehet majd karaktereket aktiválni játékokban, nagyszerűen meg van oldva a játékok feldarabolása. Nagyon nem tetszik.
12.
12.
aordog
Eladtam a WiiU-mat, majd jövôre veszek egy másikat. A poén az hogy 59-ért adtam el a Nintendo Land-as csomagot viszont a Gameshop-ban 69-be kerül. A következôre majd rendelek Wiiu vinyl-t az Ebay-röl, elég szépek vannak. Így legalább karcmentes marad...de persze mutatós is.
A leendô PS4-re is szerzek majd matricát, ami már idehaza is beszerezhetô.

A WiiU szuper gép, de 1-2 játék kivételével a többi jelenleg vagy elhanyagolható vagy multi cím. Nagyon sajnálom, hogy a PS4 és a One játékokbol semmi nem jön a Nintendo gépére.(szinte semmi)
Ez az amiibo szerintem felesleges!

Norbi!
A Watch Dogs milyen??
Magyar felirat van? A grafika a PS3-hoz képest?
11.
11.
p3ti
Pont tegnap néztem a Samus aukcióját...asszem 43man licitáltak és akkor még "csak" 910 dollárnál állt.
10.
10.
Norbiii
#6: Amikor beszéltem az úrral, akkor még nem volt 100%-os infója, amennyit elmondott:

Hogy mindenkinek külön bábu, és ezt a bábut különböző képességekkel, különböző egyedi képességekkel lehet felruházni, minél többször harcolunk vele, ergo mi taníthatjuk őket. De hogy pontosan hogyan, azt még nem tudom :(
9.
9.
Trapyd
#8: Én egyáltalán nem látom milyen lehetőségek vannak ebben a termékben. Totál nem értem az egészet. Ha meg az amire gondolok és nagyon remélem, hogy nem, akkóóó köszönöm szépen soha.
8.
8.
Yanez
#7: Na végre! Már azt hittem csak nekem nem jön be ez az ötlet. Nem látok benne olyan lehetőségeket, amelyek hosszútávra is jók lennének. Egyszer megveszed, kipróbálod, jó mókának tűnik, de végül porfogóként végzi. Pont mint nálam pl a Ps Move. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...