Friss Batman: Arkham Knight részletek

  • Írta: Shifty
  • 2014. november 30.
  • Érdekesség
Link másolása
A Rocksteady Studios tegnap tartotta meg a Redditen az év végi kérdezz-felelekjét, ahol természetesen a téma a jövő nyáron boltokba kerülő Batman: Arkham Knight volt.

Az igazán tartalmas és olvasmányos, Redditen olvasható kérdezz-felelekből többek között kiderült, hogy a trilógiát lezáró harmadik rész harcrendszere komoly renováláson esett át, így nemcsak a Denevérember, de ellenfelei is új mozdulatokkal fognak gazdagodni. Ezzel párhuzamosan a Predator challange-ek is nehezedni fognak. A fejlesztők elárulták, hogy a héten bemutatott trailer egyik harcjelenete, amiben Batman két jól képzett harcossal vív, egy az egyben a játékból lett átemelve, csak a kameranézetet változtatták meg.

Batman gúnyája is megújul, amit egyrészt rengeteg új, eddig le nem leplezett képességgel, továbbá a Batmobile-hoz köthető szorosabb együttműködéssel magyaráztak a Rocksteady fejlesztői. A Batman: Arkham Knight-ban ugyanis rengeteg olyan kihívással találjuk majd szembe magunkat, amelyek megoldásában hatalmas feladat hárul a Batmobile-ra. A beszélgetés alkalmával szó esett a játék játszóteréről, Gothamről is, ami minden eddiginél szabadabb élményt ígér, rengeteg felfedeznivalóval.

Ami a történetet illeti, az a Batman: Arkham City utáni eseményeket igyekszik majd bemutatni, s leginkább arra helyezi a hangsúlyt, hogy milyen is lett Gotham Joker halála után.

A Batman: Arkham Knight 2015. június 2-án jön PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

33.
33.
mad hatter222
Ááá joker nélkül nem az igazi DE mindennek kell adni egy esélyt:)
31.
31.
Sidonyke
Én egy kicsit előítéletes vagyok, így három Batman Arkham játék után. Mindegyik jó volt és mindegyik kissé másban, bár nálam örök favorit az Asylum. A legszembetűnőbb a videók és képek alapján, hogy nem igazán változott semmi. Persze pici csiszolások itt és ott, de itt már éreztem ezt a hárít üt, hárít üt és most menj ide, majd oda dolgot az egészben. Lehet korán temetem a szériát, nálam talán eleget élt meg, de szerencsére úgyis majd csak a megjelenés fogja megmutatni igazán, mivé is lett az utolsó Arkham game. Persze aztán lehet, hogy a régi felállással sem lesz erőltetett szagú, csak a COD és AC sorozatokhoz hasonlóan, már mindenre azt hiszem, hogy nem képes megújulni. :)
20.
20.
aordog
#18: Az Asylum-ban tényleg Batman-nek éreztem magam. Fantasztikus volt, talán majd valamikor még1x kitolom. A City bámulatos volt, de csak eleinte. A szabadságérzet zavaró volt, mert onnantól, hogy kiismerted, már tudtad, hogy zártabb, mint az Asylum. A szabadban repülés remek volt, de a zártabb helyek valóban gyengébre sikerültek. A rengeteg mellékes feladat lekötött, de valahogy úgy éreztem, hogy ha eladom, akkor sem szakad meg a szívem. Persze kitoltam, de ennyi.... mindenki bűnöző, mindenki engem akar és ez valahogy több, mint unalmas. Persze egészen más műfaj a GTA5, de ...na kár is összehasonlítani.
Az Origins-t jövőre megszerzem.
Még egy gondolat:
Az Asylum-nál éppen éjszakás héten dolgoztam, reggel annyira nem bírtam magammal, hogy még délig nyomtam. A City-nél ez a fajta kiváncsiság már elmaradt. Tudtam, hogy mind1. hogy mikor fogok vele játszani, mert meglepetés nagyon ritkán fog érni...és nem tévedtem.
19.
19.
drat576
#18: Nem lehet, hogy nem használtál bizonyos beállításokat?
Teljesen rendben van az Asylum kinézete, de a City maxra húzva szerintem rátesz egy lapáttal.
Az meg hogy melyik játék jobb, teljesen ízlés kérdése. :)
18.
18.
Ragnarox007
#15: Konkrétan az Asylummal és a Cityvel játszottam, és igen, számomra tényleg szebb az Asylum, legalábbis a belterek biztosan, főleg a könyvtár és az orvosi részleg :) Egyébként a City is jól néz ki, ez természetes :D Sok helyen pislogtam is, hogy mit ki nem hoznak az "öreg" UE3-ból, de összességében számomra tényleg szebb az Asylum, ez van :)
17.
17.
Benjago
#16: Hát akkor te vérprofi vagy! :D
Nekem Deathstroke-ot vagy 20x-ra sikerült lenyomni mediumon... XD
16.
16.
Yanez
#14: Most még untat, de nem jutottam benne elég messzire. Hardon nyomom, néha ki kell fújnom magam. :D Deathstroke-al már végeztem, nem volt annyira nehéz, bár picit megizzasztott, de csak épphogy, hogy nem is bűzlöttem tőle. :D
15.
15.
Benjago
#13: Nem tudom te mivel játszottál, de a City mindenre rátesz egy lapáttal az Asylumhoz képest, grafikát tekintve pedig ég és föld (nézd csak meg az arcokat, vagy egy falat/talajt közelebbről)... De ízlések és pofonok... :)
14.
14.
Benjago
#10: Untat az Origins? Hát szerintem az volt a legizgibb! :)
Életem 2 legnagyobb/legnehezebb bossfight-ja hozzá köthető (Deathstroke és Bane), ráadásul Deathstroke az egész játékban nagyot alakít, a vége pedig még mindig rejtély... A Story pedig eszméletlen jó!!! Olyan egy szinten van a Cityvel.
Csak hiányolom belőle Macskanőt :D Remélem a Knightban benne lesz, hisz a City történetét folytatják...
13.
13.
Ragnarox007
#11: Ezzel pont így vagyok én is :) Az Asylum-ot bármikor végigtudom játszani, mert hihetetlen jó hangulata van :D A City is nagy kedvenc, de számomra nyomába sem ér az Asylumnak, és lehet az én szememmel van baj, de mintha szebb is lenne mint a City :D
12.
12.
GAMEROD
Érdekes hogy a Call Of Chtulhu nevű játékban is Arkham Asylum volt a bolondokháza neve.
11.
11.
felegyi
#10: Origins-t én sem vittem ki, az Asylumot 100%-ra, a City-t meg kijétszottam de nem kötött le lényegesen... Asylum a favorit, azt valamiért bármikor újratudom játszani... hangulatban veri mindet eddig!
10.
10.
Yanez
#9: Én az Asylum-ot játszottam előszőr, a City mégis sokkal jobban bejött a nagyobb terület, és a több lehetőség/mellékküldetések miatt. A történet viszont mindkettőben jó volt! Most az Origins-nél tartok, de pihentetem, mert valami oknál fogva untat egy kicsit.
7.
7.
Ragnarox007
#4: Egyet értek, mert nekem is vannak kételyeim a játékkal kapcsolatban :( Olyan érzésem van, mintha a fejlesztők mindenkinek megszeretnének felelni, ami persze dicséretes dolog, de ugyanakkor veszélyes és egyben lehetetlen feladat, mert az ilyenekből szokott az a végeredmény lenni, hogy: " a kevesebb néha több"... És attól tartok, hogy a Rocksteady túl vállalja magát, és túl sok mindent szeretnének belepakolni... Csak nehogy tényleg ebből legyen a gond, de NE legyen igazam :) Mindenesetre nagyon várós Game, mert az Asylum és a City is örök kedvencem, főleg az Asylum :D
6.
6.
Benjago
Eddig én csak az Arkham játékokból kaptam vissza azt a Batmant amit értünk azalatt a fogalom alatt, hogy "Batman". Szerintem a Knight egy jó ötvözet lesz, hisz amíg az Asylum és a City a képregényesebb útvonalon haladtak, addig az Origins reálisabbnak tűnt; itt pedig mind a kettőből merítenek. Nekem mind a kettő tetszik, igaz szerintem az Origins stílusa jobb, de nincs meg az a bizonyos hangulata...
Batmanhez pedig hozzátartozik a High-Tech és nagyon tettszik a Knight.féle Batsuit, sikerült vele az Originsnében látottakat überelni, így az eddigi legfrankóbb Batmant megteremteni.
És akkor még nem is beszéltem a Batmobilről, ami eddig a legszebb, és legpraktikusabb, ráadásul maga az Arkham Knight mint főellenség eddig mindent visz, annyira jól néz ki, hogy szavakba sem lehet önteni.... :D Kiváncsian várom mi lesz a karakterrel, és hogy mit találtak ki a DC írói vele kapcsolatban avagy, Ki ő/mi ő?
5.
5.
Yanez
#4: Nekem is hasonló jött le, pl amikor előszőr láttam az új hacukáját. Azt gondoltam: ez robotzsaru batman maszkban. Ám a gameplay után kissé optimistább lettem, de tény ami tény, elég sok cuccot használ a denevérember. Ilyen felszerelésekkel sok mindenki lehetne Batman.
4.
4.
neilszab
Nekem az eddig látottak alapján nem nagyon jön be sem a batmobile, sem a hangvétel. Alapvetően túl sok kütyű, túl sok fegyver és túl sok páncél, túl csili és túl high-tech... a Batmobile-os jobb-ra balra gurulgatós, bazinagy tankokra lövöldözős dolog számomra teljesen Batman idegen.

Bazze a Batmen nem egy két lábon járó tank, hanem alapvetően egy a sötétben lopakadó keleti harcművész, nagyon jó lenne ha erre tolódna a hangsúly és nem az durvábbnál durvább kütyükre..
3.
3.
Gunner23
#1: Attól biztos nem kell félni, hogy autós játékká alakul, ráadásul szerintem nem baj ha lesz egy új módja a városban való közlekedésnek:)
2.
2.
NECROSMOKE
Eléggé gyakran fogod itt használni.
1.
1.
Drraco
Kíváncsian várom, az Asylum és a City nagy kedvenc. Azért bízom benne, hogy nem alakul át autós játékká, és a Batmobile csak fűszer lesz a játékmenetben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...